Spor Türkiye Ampute Milli Futbol Takımımız 4-1 kazanarak Dünya Şampiyonu oldu! Duygulanız nelerdir🇹🇷🇹🇷? Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Asın bayrakları 🇹🇷🇹🇷🇹🇷😊👑👑👑 Güncellemeler+1 yıl Güncellll Güncellemeler+1 yıl İyi gecelerrr Türkiye Ampute Milli Futbol Takımımız 4-1 kazanarak Dünya Şampiyonu oldu! Duygulanız nelerdir🇹🇷🇹🇷? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yani kol yok bacak yok Ama hayat enerjileri bizden daha yüksek Spor aşkı engel tanımaz 1 1 Yorumla Green_mile_devi +1 yıl Evet katılıyorum Yorumla
SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Keşke A Milli futbol takımımız da toparlanabilse, Ampute futbolunu pek takip etmiyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Tebrikler. 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Spor konusunda 985 cevap paylaştı. duygularım son derece milli ve baki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani kol yok bacak yok
Ama hayat enerjileri bizden daha yüksek
Spor aşkı engel tanımaz
Evet katılıyorum
Keşke A Milli futbol takımımız da toparlanabilse, Ampute futbolunu pek takip etmiyorum.
Tebrikler.
İyi aferim ödemelerini alacaklar
duygularım son derece milli ve baki