Mustafa Cengiz, Fatih Terim özür dilemediği takdirde onunla devam etmeyeceğini açıkladı.
Hatırlanacağı üzere Fatih Terim bir maç sonrası açıklamalarında yönetimi hedef alıp, ''asıl hainler içimizdekiler'' deyip Mustafa Cengiz'e gönderme yapmıştı.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Ben bu kulüpte olduğum sürece Fatih Terim artık görev alamaz dedi. Terim devri bitiyor mu?
Cengiz diyor ki eğer yeni başkan ben olursam Terim ile devam etmeyeceğim diyor. Eğer başka biri başkan olursa Terimle isterse devam edebilir diyor. Eğer başkanlık için hiç kimse aday olmazsa ben aday ve başkan olacağım ama Terim olmayacak diyor. Mustafa Cengiz tekrar seçilirse Fatih Hoca devri kapanacak
bu adamda şuursuz aslında ama bu dediklerinde haklı...
çünkü herkes yerini ve görev alanını aşmadan işini yapmalı... iş öyle bir hale gelmiş ki totoş terim her şeye müdahele eden güce kavuşmuş ve bunda kendisine hak görür hale gelmiş. Güç zehirlenmesi yani..
Adam haklı teknik direktör başkanı görünce ayağa kalkıp ceketini ilikleyecek Fatih TERİM'e çok fazla yüz verildiği için böyle hareket edebiliyor. Ünal AYSAL'ın da dediği gibi Fatih TERİM Galatasaray'ın bir elemanıdır
Şahsen bu saatten sonra Terim'in Gs camiasına veda eedeceğini düşünmüyorum. Albayrak'ta sürekli söyleniyordu ama bi şey değişmedi sanmıyorum ama tabi ki ne olur bilemem sonuçta spor gündemi ve kararları hızla değişebiliyor..
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Ben bu kulüpte olduğum sürece Fatih Terim artık görev alamaz dedi. Terim devri bitiyor mu?