Spor Squat ağırlıklı çalışıyorum, spordan sonra süt içersem popom büyür mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Et yumurta vs pek yemiyorum süt seviyorum faydası olur mu poponun büyümesi için squat ağırlıklı çalışıyorum Güncellemeler+1 yıl Pordan değil spordan. Squat ağırlıklı çalışıyorum, spordan sonra süt içersem popom büyür mü? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
saffet446 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Sadece sütle olmaz büyütmek için kalça kaslarını geliştirmek lazım bunun için de yeterli protein almak gerek 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neyde var en çok protein et ürünleri hariç Yorumla saffet446 +1 yıl Yani en çok kırmızı et, tavuk, balık, yumurta gibi hayvansal gıdalarda bulunur yiyemiyorsan protein tozu al Yorumla Soran +1 yıl Protein tozu da tüm vücuda etki eder ama Yorumla saffet446 +1 yıl Olmaz öyle şey 😂 vücudun kilo başına 1 gram proteine ihtiyacı var zaten normal hayatta da alman gerkir sen yumurta yediğinde nasıl tüm kasların gelişmiyorsa tozda aynı şekil Yorumla Soran +1 yıl Oo benim 53 gram protein almam lazım o zaman ben en fazla 10 gram anca protein alıyorumdur.. buda zayıflamama kasların erimesine sebep olur değil mi Yorumla saffet446 +1 yıl Aynen yağ yakımının yanında kas kaybına da neden olabilir Yorumla
AzitalyanCokturk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Tavuk ye 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yemiyorum. Yorumla AzitalyanCokturk +1 yıl Yumurta olmazmi Yorumla Soran +1 yıl Yumurta yiyorum ama artık onu yemekten de midem bulandı hergün yiyordum önceden ama artık yiyemiyorum Yorumla AzitalyanCokturk +1 yıl Farklı şekillerde pişir YouTubedan destek al Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Vurdurmslisin 2 1 Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Arkadaş tecrübeli hangi pozisyonda çok vurdurdun 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sadece sütle olmaz büyütmek için kalça kaslarını geliştirmek lazım bunun için de yeterli protein almak gerek
Neyde var en çok protein et ürünleri hariç
Yani en çok kırmızı et, tavuk, balık, yumurta gibi hayvansal gıdalarda bulunur yiyemiyorsan protein tozu al
Protein tozu da tüm vücuda etki eder ama
Olmaz öyle şey 😂 vücudun kilo başına 1 gram proteine ihtiyacı var zaten normal hayatta da alman gerkir sen yumurta yediğinde nasıl tüm kasların gelişmiyorsa tozda aynı şekil
Oo benim 53 gram protein almam lazım o zaman ben en fazla 10 gram anca protein alıyorumdur.. buda zayıflamama kasların erimesine sebep olur değil mi
Aynen yağ yakımının yanında kas kaybına da neden olabilir
Kaç kiloyla yapıyorsun squat’ı? Bende büyütmek istiyorum da
pordan porçöz al ovala büyür
Tavuk ye
Yemiyorum.
Yumurta olmazmi
Yumurta yiyorum ama artık onu yemekten de midem bulandı hergün yiyordum önceden ama artık yiyemiyorum
Farklı şekillerde pişir YouTubedan destek al
vitamin alabilirsin
Ne vitamini
Vurdurmslisin
Arkadaş tecrübeli hangi pozisyonda çok vurdurdun 😂
Büyümesi kucak yap
Büyür knk
Çok mu küçük