Evet arkadaşlar euroleague'de ki temsilcilerimizden anadolu efes real madrid'i ikinci maçta 91-68 yenerek final four yolunda önemli avantaj yakaladı! Sizce anadolu efes bu sene kupayı alabilir mi?
Anadolu Efes 91 Real Madrid 68, gururumuz seride durumu 2-0 yaparak final four yolunda önemli bir adım attı! Maçı nasıl buldunuz?
Anadolu Efes son iki senedir avrupanın en iyi basketbol takımı. Geçen sezon pandemi dolayısıyla iptal edildi ama bu sezon o işi bitirecekler. Güçlü denilen rakiplerinin hepsini farklı sayılarla yendi. Efesin 3. vitesi bile maç kazanmaya yetiyor. Fakat vites 5 olunca rekor fark oluyor.
geriye düşsede içerdeki maçları alıp işi moskova ya taşır 😉 FB CSKA maçı basketbolün zirve maçlarından ilk üçüdür hatta son zamanların zirvesi bile denebilir. Bütün basket otoriteleri bu iki takımın finalde karşılaşmasını ister aslında...
@tr_castle Gençlerbirliği rizespor maçı var bu akşam onu izle :D Yaptığın yorumlar genelde taraflı olduğu için + vermiyorum :D işin gücün algı eyyam başka bir işe yaramıyorsun! :D
Küçük takımları izlemiyorum! Son zamanlarda trabzonspor'u bile izlemiyorum çünkü şampiyonluk iddiası bile yok... Sadece galatasaray maçında izledim ondan önce uzun süredir izlememiştim!
ben olaya böyle bakmam, senin lafınla söylüyorum küçük takımların maçlarına bakmadığını onların hakkı yendiğinde ve bjk maçlarında yendiğinde ki sessizliğinden biliyorum.
Anadolu gururumuzdur, büyük küçük yok eşit adil zeminde yarış var 😄
@tr_castle Küçük maçları kim izliyor ki ben izleyeyim? Sende izlemiyorsun bırak bu anadolu takımı savunuculuğunu! Madem ki haklarını koruyorsun niye gaziantep maçından sonra konuşmadın? Güldürme beni, hergün aynı tartışmadan bıktım senin dırdırını çekemeyeceğim şimdi! :D
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Anadolu Efes 91 Real Madrid 68, gururumuz seride durumu 2-0 yaparak final four yolunda önemli bir adım attı! Maçı nasıl buldunuz?
En İyi Cevaplar