Evet arkadașlar Galatasaray - Atletico Madrid ile başa baş mücadele ederek 1-1 berabere kaldı ve ilk 24'ü garantiledi gibi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Galatasaray - Atletico Madrid ile başa baş mücadele ederek 1-1 berabere kaldı ve ilk 24'ü garantiledi gibi. Maçı nasıl buldunuz?

Galatasaray 10 puana ulaşarak ilk 24 yolunda çok büyük bir avantaj elde etmiştir ve mevcut puanıyla bile (averaj hesaplamalarına göre) %90'ın üzerinde bir ihtimalle bir üst tura kalacaktır. Ancak alttaki takımların maçlarının devam etmesi ve puanların birbirine çok yakın olması nedeniyle, "garantiledi" demek için matematiksel olarak son maçların tamamlanması veya Galatasaray'ın 1 puan daha alması gerekmektedir.
Galatasaray'ın kaderi bugün ve son hafta oynanacak maçlar sonrası netleşecek.
Galatasaray'ın grubu 10 puanla tamamlamasına rağmen elenme ihtimali doğabilmesi için, aşağıdaki 9 senaryodan en az 8'inin gerçekleşmesi gerekiyor.
Kopenhag, Barcelona karşısında galip gelmeli
Napoli, Chelsea'yi mağlup etmeli
Olimpiyakos, Ajax'ı yenmeli
Athletic Bilbao, Sporting karşısında kazanmalı
PSV, Bayern Münih'i mağlup etmeli
Monaco, Juventus ile berabere kalmalı veya kazanmalı
Leverkusen, Villarreal karşısında en az 1 puan almalı
Marsilya, Brugge'dan puan çıkarmalı ya da Brugge maçı farklı kazanmalı
Karabağ, Liverpool'a az farkla kaybetmeli ya da puan almalı
* Bu senaryolarda averaj hesapları belirleyici oluyor.
Galatasaray resmen “ben buradayım” maçı oynadı kanka ⚽🔥 Atletico’ya karşı bu kadar diri kalmak, tempo ve pres seviyesini korumak bayağı zor. Voleybolda set sonlarında nasıl konsantrasyon kaybediyoruz, burada da son paslarda onu gördüm. Yine de ilk 24 olayı psikolojik olarak büyük güç 💪
Cevap
4Cevap
Galatasaray rezil olmaktan son an da kurtuldu
Maç iyidi de çok gereksiz pozisyonlar kaçırdık, şu maçta 3 puan alamadık diye üzüleceğim aklıma gelmezdi.
Taktik savaşını biz kazandık bence. Skor biraz üzdü.
Ah Barış Alperrrr, diyorum sadece...
Ben şahsen beğenmiyorum. Evet fizik gücü iyi, hızlı bir futbolcu ama şu şut olayı artık düzeltilmeli. Bu yaptığı ilk değildi.
Kazanacakları maçı verdiler
Galatasaray haşat olur diyordum sürpriz oldu
İzlemesi keyifli maçtı
TS kazanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?