Evet arkadaşlar galatasaray marsilya'yı nef stadyumu ali sami yen spor kompleksinde 4-2 yenerek gruptan çıkmayı garantiledi! Özellikle galatasaray'da cicaldau, kerem aktürkoğlu, feghouli ve marcao müthiş oynadı... Bu arada hakemin marsilya için verdiği penaltıda oyuncu kesinlikle kendini yere bıraktı ve bence penaltı değildi, var nasıl onay verdi hayret ettim! Maçın golleri 12'cicaldau 30'caleta (kk) 64'feghouli 83'te babel'den geldi... marsilya'nın 2 golü 68 ve 85'te milik'ten geldi. Maçı nasıl buldunuz?
Galatasaray 4 - Marsilya 2... Ve aslan müthiş bir galibiyetle gruptan çıkmayı garantiledi! Maçı nasıl buldunuz?
Kedi olalı bir fare tuttular. Ama aldanmayın Marsilya ve Lazio berbat halde şu an. Öyle olmasa bize 1-0 dan maç vermezlerdi. Ajaxla oynasınlar da göreyim ben onları.
@UDixon2 Kuralar çekildiğinde, beşiktaş üç veya dört, fenerbahçe üç, galatasaray'da sonuncu olur demiştim ama adamlar beni yanılttı! Lazio lig'te çok iyi değil ama marsilya çok iyi durumda bu sene özellikle iki lazio maçında rakibini ezerek oynadılar ama kazanamadılar... Yani aslında zor grupta beklenenin çok üstünde performans sergilediler! Ne demişler yiğidi öldür hakkını ver, adamlar hakederek kazandılar ülke puanımıza katkıda bulundular! Ajax'a gelince sen bırak türkiye'yi adamları avrupa'da bile yenecek pek takım yok, müthiş takım oyunu oynuyorlar...
Biz zaten tebrik ediyoruz ona bir şey demiyorum ama. Siz de etikete göre konuşuyorsunuz. Marsilya kötü birtakım abi Lazio da kötü takım isim olarak büyük kulüpler ama şu anki durumları iyi değil. Marsilya ligde 12 gol yemiş yani çok ta iyi durumda sayılmazlar. Ayrıca dün bizim maçı izlediysen bilirsin Ajaxı yenme imkanımız varken saçma sapan gol kaçırdık o yüzden yenildik yoksa 3 -2 almıştık o maçı
Yahu sorma beşiktaş dün ikinci golü bulsa en kötü ihtimalle berabere kalırdı... Marsilya lig'te bir maçı eksik 23 puanla beşinci o maçı alırsa lig ikinci ile puan puana yani fena değiller... Lazio serie a'da altıncı sırada bana göre normal yerindeler o kadar da kötü sayılmazlar! Birde o na bakarsan galatasaray'da lig'te sekizinci ve bu takımların hepsinden daha kötü! 😂
ona bakarsan bizde berbat herhaldeyiz. çokmu süperiz sanki. öyle olmasa böyle olmasa. bjkde seviniyordu kendine göre rakipler diye noldu. ajax insaflı davranıpda diğerlerne attıgı kadar atmamış. dortmund lizbon eskisi olsa dicem ama onlardanda bolca gol yediler.
@scorpion026 Hala eski diyor Dortmund neyse dersin de Lizbon tarihinin en iyilerinden birini oynuyor hala eski diyor geçen sene 1 malubiyetle şampiyon olmuş lizbon 20 gol yemiş. Bu iki takım gayet formda bir tek dortmund biraz kötü o kadar Yıllardır şampiyon olamayan takıma amorim bir sezonda şampiyon yaptı
bizde süper değiliz dedim zaten bilmem kaçıncı soradayız lazio ve marsiylada 5. ler zaten. kötü zamanımızda bu skorları almak ilginç. lizbon iyi olsa nolcak ajax kac tane salladı.
@scorpion026 Defansif oynadığınız için yeinyorsunuz açık oynayın bakalım kaç tane yiyorsunuz kapan çık kontra takımı gibi oynadığınız için yenebiliyorsunuz o takımları. Lizbonu hafife alma Dortmundu 3lediler
@UDixon2@scorpion026 Yahu neyi tartışıyorsunuz! Önemli olan türk takımlarının kazanması ve ülke puanı toplaması, gerisi teferuattır! Kozlarınızı türkiye liginde paylaşırsınız, avrupa maçlarında her zaman türk takımlarını destekleriz :D
Ben tartışmıyorum ki sadece olanı söylüyorum biz kötüyüz evet dün kazanabilirdik her şeye rağmen ama Gs de ahım şahım değil Avrupa da yenip ligde nasıl yeniliyor bu kadar iyi takımlarsa? demek ki bir sorun var ortada
Galatasaray bu sene bence maç seçiyor, oyuncuların motivasyonu çok üst seviyede ve bunu izlerken görebiliyoruz... Mesela aynı motivasyonu bir kayserispor'a veya bir gaziantep'e karşı göremiyoruz doğal olarakta sonuçlar lig'te daha kötü ve farklı oluyor...
Şampinyonlar Ligi değil ki orası maç seçsinler alakası bile yok bence. Ligde kapalı savunmlara karşı oynuyorlar avrupada ise açık savunmlara karşı oynuyorlar. Ligde Top Gsde oluyor Avrupada topu rakipe bırakıp oynadıkları için kazanıyorlar aradaki fark bu bence. Ligde %60 %70 topla oynarken avrupada %41 civarında topla oynuyorlar. O yüzden daha rahat oluyorlar.
@UDixon2 Mesela beşiktaş'ı ben ilk dortmund maçında ve dün akşam yenilmesine rağmen beğendim ve motivasyonları üst seviyedeydi, ilk ajax maçında sakatlıklar yüzünden yenildi zaten... Ama mesela beşiktaş'ı ve sergen hocayı sporting maçlarında beğenmedim, hem motivasyonları düşüktü hemde sergen hoca ilk yenilgiden sonra lige döneceğiz falan deyip ikinci maça çok defansif birtakım çıkarttı hemde iyi hazırlamadı takımı! Nitekim lig'te de beşiktaş'ı iyi hazırlamıyor maçlara şu sıralar! Hocanın mutlaka kendini toparlayıp takımı çıkışa geçirmesi lazım...
@UDixon2 Tabi ki onunda etkisi büyük ama adamların mücadele edişi bile lige oranla farklı! Nasıl ki anadolu takımları büyüklere karşı daha iyi motive olup oynuyorsa galatasaray'da bu sene avrupa'da anadolu takımlarının büyüklere karşı olan motivasyonuyla oynuyor! Ama sistemin de katkısı büyük tabi, sonuçta rakipte açık oynadığı için daha kolay pozisyon buluyorlar...
@Reykart2 Bende onu diyorum işte. Lig ile Avrupa takımları farklı oynadığı için Gs bir de Anadolu takımı gibi kapan çık sayesinde kazanıyor. Evet Sergen kendine gelmeli herkes sporting maçlarına 3 veya 4 puan yazmıştı ama en kötü maçlarımız sportingle oldu.
Fenerbahçe'de kim ne oynuyor anlamadım ki! Zajc, itfancan, mert hakan, sosa 4 tane orta saha! Kanatlarda kim oynadı? Osayi'den sağ bek mi olur!! Bu nasıl hocalık!
Fenerbahçe'den bir halt olmaz diyorum ama bu fener taraftarı gerçekten skor yorumcusu olmuş! Galatasaray'ı yendiler diye pereira ve takımı hemen göklere çıkarttılar 😂
Bende diyorum zaten biz iyi değiliz ama böyle saçma kıyaslama yapmak komedi. Yok ajxla oynasınlar göreyim onları demesi. Yok Lazio berbat. Bizde berbat sayılırız berbat halde yendik.
@scorpion026 Tamam da Lazio ve Marsilya açık oynadığı için yendiniz topu onlara verip kapanarak oynadınız o yüzden yendiniz. Sizde açık oynasaydınız yenemezdiniz.
Kardeş bu tür şeyler taktik biraz illa açık oynamak gerekmez. Misal İtalyan futbolu hep defansif anılır. O zaman bjkde aynı oynasın fbde aynı oynasın yeri gelir açık oynanır. ya da her teknik adamın kendine has oyunu olur.
@scorpion026 Gsden bahsediyorum Gsden Avrupada Defansif kontra oynuyor çünkü Rakipler tehlikeli ve formsuz kötüler ama Ligde tam tersi Anadolu takımları veriyor topu Gsye dört büyüklere 10 kişi defans yapıyor kilit açmakla uğraşıyorsun kazanamıyorsun ama Lazio ve Marsilya şu an için hem formsuz hem de açık futbol oynadığı için Gs de iyi Savunma yapabildiği için Kazanıyor olay bundan ibaret. O mantıkla Lazio ve Marsilyayı yenebilen 4 atan takım neden Ligde tel tel dökülür neden 1 tane derbi galibiyeti olmaz neden 1-0 dan 2-0 dan maç verir? sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum. Lig ve Avrupadaki oyun tarzı farklı olduğu için sonuçlar da farklı tabi bunda form durumunun da etkisi var.
Birinciler diğer grupların birincileri ile eleme usulü oynayacak, ikinciler ise şampiyonlar liginden üçüncü olup elenen bir takımla oynayacak! Yani iki takım çıkıyor ama ikinci olan zor kura çekecek...
2021-22 UEFA Avrupa Ligi grup aşaması 8 gruptaki 32 takımdan oluşan, 12 takımın direkt katıldığı, Avrupa Ligi play-off turunun 10 kazananı ve Şampiyonlar liginden elenerek gelen 10 takımın katıldığı bir aşamadır. Gruplarını ilk sırada bitiren 8 takım son 16 turuna, 2. sırada tamamlayan 8 takım eleme aşaması play-off turuna ve 3. sırada tamamlayan 8 takım Konferans Ligi eleme aşaması play-off turuna katılacaktır.[1] Maçlar 16 Eylül - 9 Aralık 2021 tarihleri arasında oynanacaktır.[2]
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ohaa ohaa o ne lan! Cidden mi! şifreli kanalda olmasaydı keşke izlemeyi o kadar çok isterdim ki
Livetv diye bir yabancı site var oradan izledim...
Galatasaray iyi oynadı...
Linkini atar mısın hocam
http://m.livetv.sx/fr/?mmskip=1
Masaüstü veya ev bilgisayırın varsa daha iyi çalışır...
maçtan emindim ama moskovaya fena sövdüm ilk yorı 0:0dı bi baktım 3:0 yenilmişler.. liderlik son maça kaldı
Orada berabere kalmak lazım yoksa şampiyonlar liginden gelen bir takımla oynarlar...
yani benim derdim buydu işte.. ama marsilya laziodan çok daha iyi
Lazio iki marsilya maçında da kötüydü...
artık 2li avrajda yok.. beraberlik ve galibiyetle lider oluruzz
Averajlara baktım aynı Lazio Galatasaray'ı yenerse puanlar eşitlenir nasıl garantilemiş oluyor?
Gruptan bir ve iki çıkıyor...
2 konferans ligine gidiyor maalesef
3 konferansa gidiyor...
Cicaldau yu güzel bi paraya satacağız, 6,5 fazla değil iş. 😄
Avrupa da bi ayrı oynuyoruz, nedeni belli zaten.
Bugün efsane bir maç izledik seyir zevki, taraftar desteği, oyuncuların performansı mükemmeldi. Tebrikler Cimbomum💛❤️. Umarım Fenerbahçede maçı alır
Benim kafam da 1-0 1-1 gibi skorlar vardı sürpriz oldu ve mutlu etti
Bir Beşiktaşlı olarak galatasarayı tebrik ediyorum..
Karnımı keyiften kaşıya kaşıya izledim maçı. Hayatımda izlediğim en güzel maçlardan biri oldu.
Kedi olalı bir fare tuttular. Ama aldanmayın Marsilya ve Lazio berbat halde şu an. Öyle olmasa bize 1-0 dan maç vermezlerdi. Ajaxla oynasınlar da göreyim ben onları.
her zamanki gibi yine ağlıyorsun. Ajax da eskisi gibi olsa bjkye 6-7 sallardı
@Stewie20
de get la işine eski ajax ne alaka zaten güçlüler şu anda Dortmunda 4 Lizbona 5 attılar hala bik bik ötüyonuz
@UDixon2 Kuralar çekildiğinde, beşiktaş üç veya dört, fenerbahçe üç, galatasaray'da sonuncu olur demiştim ama adamlar beni yanılttı! Lazio lig'te çok iyi değil ama marsilya çok iyi durumda bu sene özellikle iki lazio maçında rakibini ezerek oynadılar ama kazanamadılar... Yani aslında zor grupta beklenenin çok üstünde performans sergilediler! Ne demişler yiğidi öldür hakkını ver, adamlar hakederek kazandılar ülke puanımıza katkıda bulundular! Ajax'a gelince sen bırak türkiye'yi adamları avrupa'da bile yenecek pek takım yok, müthiş takım oyunu oynuyorlar...
Biz zaten tebrik ediyoruz ona bir şey demiyorum ama. Siz de etikete göre konuşuyorsunuz. Marsilya kötü birtakım abi Lazio da kötü takım isim olarak büyük kulüpler ama şu anki durumları iyi değil. Marsilya ligde 12 gol yemiş yani çok ta iyi durumda sayılmazlar. Ayrıca dün bizim maçı izlediysen bilirsin Ajaxı yenme imkanımız varken saçma sapan gol kaçırdık o yüzden yenildik yoksa 3 -2 almıştık o maçı
Yahu sorma beşiktaş dün ikinci golü bulsa en kötü ihtimalle berabere kalırdı... Marsilya lig'te bir maçı eksik 23 puanla beşinci o maçı alırsa lig ikinci ile puan puana yani fena değiller... Lazio serie a'da altıncı sırada bana göre normal yerindeler o kadar da kötü sayılmazlar! Birde o na bakarsan galatasaray'da lig'te sekizinci ve bu takımların hepsinden daha kötü! 😂
ona bakarsan bizde berbat herhaldeyiz. çokmu süperiz sanki. öyle olmasa böyle olmasa. bjkde seviniyordu kendine göre rakipler diye noldu. ajax insaflı davranıpda diğerlerne attıgı kadar atmamış. dortmund lizbon eskisi olsa dicem ama onlardanda bolca gol yediler.
@scorpion026
Hala eski diyor Dortmund neyse dersin de Lizbon tarihinin en iyilerinden birini oynuyor hala eski diyor geçen sene 1 malubiyetle şampiyon olmuş lizbon 20 gol yemiş. Bu iki takım gayet formda bir tek dortmund biraz kötü o kadar Yıllardır şampiyon olamayan takıma amorim bir sezonda şampiyon yaptı
@Reykart2
Lazio dediğin takım ilk 5 e oynar Marsilya da öyle
bizde süper değiliz dedim zaten bilmem kaçıncı soradayız lazio ve marsiylada 5. ler zaten. kötü zamanımızda bu skorları almak ilginç. lizbon iyi olsa nolcak ajax kac tane salladı.
@scorpion026
Defansif oynadığınız için yeinyorsunuz açık oynayın bakalım kaç tane yiyorsunuz kapan çık kontra takımı gibi oynadığınız için yenebiliyorsunuz o takımları. Lizbonu hafife alma Dortmundu 3lediler
@UDixon2 @scorpion026 Yahu neyi tartışıyorsunuz! Önemli olan türk takımlarının kazanması ve ülke puanı toplaması, gerisi teferuattır! Kozlarınızı türkiye liginde paylaşırsınız, avrupa maçlarında her zaman türk takımlarını destekleriz :D
Ben tartışmıyorum ki sadece olanı söylüyorum biz kötüyüz evet dün kazanabilirdik her şeye rağmen ama Gs de ahım şahım değil Avrupa da yenip ligde nasıl yeniliyor bu kadar iyi takımlarsa? demek ki bir sorun var ortada
Galatasaray bu sene bence maç seçiyor, oyuncuların motivasyonu çok üst seviyede ve bunu izlerken görebiliyoruz... Mesela aynı motivasyonu bir kayserispor'a veya bir gaziantep'e karşı göremiyoruz doğal olarakta sonuçlar lig'te daha kötü ve farklı oluyor...
Şampinyonlar Ligi değil ki orası maç seçsinler alakası bile yok bence. Ligde kapalı savunmlara karşı oynuyorlar avrupada ise açık savunmlara karşı oynuyorlar. Ligde Top Gsde oluyor Avrupada topu rakipe bırakıp oynadıkları için kazanıyorlar aradaki fark bu bence. Ligde %60 %70 topla oynarken avrupada %41 civarında topla oynuyorlar. O yüzden daha rahat oluyorlar.
@UDixon2 Mesela beşiktaş'ı ben ilk dortmund maçında ve dün akşam yenilmesine rağmen beğendim ve motivasyonları üst seviyedeydi, ilk ajax maçında sakatlıklar yüzünden yenildi zaten... Ama mesela beşiktaş'ı ve sergen hocayı sporting maçlarında beğenmedim, hem motivasyonları düşüktü hemde sergen hoca ilk yenilgiden sonra lige döneceğiz falan deyip ikinci maça çok defansif birtakım çıkarttı hemde iyi hazırlamadı takımı! Nitekim lig'te de beşiktaş'ı iyi hazırlamıyor maçlara şu sıralar! Hocanın mutlaka kendini toparlayıp takımı çıkışa geçirmesi lazım...
@UDixon2 Tabi ki onunda etkisi büyük ama adamların mücadele edişi bile lige oranla farklı! Nasıl ki anadolu takımları büyüklere karşı daha iyi motive olup oynuyorsa galatasaray'da bu sene avrupa'da anadolu takımlarının büyüklere karşı olan motivasyonuyla oynuyor! Ama sistemin de katkısı büyük tabi, sonuçta rakipte açık oynadığı için daha kolay pozisyon buluyorlar...
@Reykart2
Bende onu diyorum işte. Lig ile Avrupa takımları farklı oynadığı için Gs bir de Anadolu takımı gibi kapan çık sayesinde kazanıyor. Evet Sergen kendine gelmeli herkes sporting maçlarına 3 veya 4 puan yazmıştı ama en kötü maçlarımız sportingle oldu.
@Reykart2
Fener 6 şut 0 isabet %46 topla oynama 394 pas
Fenerbahçe'de kim ne oynuyor anlamadım ki! Zajc, itfancan, mert hakan, sosa 4 tane orta saha! Kanatlarda kim oynadı? Osayi'den sağ bek mi olur!! Bu nasıl hocalık!
Kanatsız oynatmaya çalışıyor hocaları takımı saçmalıyor. Orta saha zaten kırılgan sosa zajc hakanlı orta sahamı olur ya
Fenerbahçe'den bir halt olmaz diyorum ama bu fener taraftarı gerçekten skor yorumcusu olmuş! Galatasaray'ı yendiler diye pereira ve takımı hemen göklere çıkarttılar 😂
@Reykart2
Fener değil abi Türk futbol seyircisi böyle. Antwerbden 6 puan al artık yani be oly den de 1 alsan 7 puan olcak son maça şansın olacaktı
Bende diyorum zaten biz iyi değiliz ama böyle saçma kıyaslama yapmak komedi. Yok ajxla oynasınlar göreyim onları demesi. Yok Lazio berbat. Bizde berbat sayılırız berbat halde yendik.
@scorpion026
Tamam da Lazio ve Marsilya açık oynadığı için yendiniz topu onlara verip kapanarak oynadınız o yüzden yendiniz. Sizde açık oynasaydınız yenemezdiniz.
Kardeş bu tür şeyler taktik biraz illa açık oynamak gerekmez. Misal İtalyan futbolu hep defansif anılır. O zaman bjkde aynı oynasın fbde aynı oynasın yeri gelir açık oynanır. ya da her teknik adamın kendine has oyunu olur.
@scorpion026
Gsden bahsediyorum Gsden Avrupada Defansif kontra oynuyor çünkü Rakipler tehlikeli ve formsuz kötüler ama Ligde tam tersi Anadolu takımları veriyor topu Gsye dört büyüklere 10 kişi defans yapıyor kilit açmakla uğraşıyorsun kazanamıyorsun ama Lazio ve Marsilya şu an için hem formsuz hem de açık futbol oynadığı için Gs de iyi Savunma yapabildiği için Kazanıyor olay bundan ibaret. O mantıkla Lazio ve Marsilyayı yenebilen 4 atan takım neden Ligde tel tel dökülür neden 1 tane derbi galibiyeti olmaz neden 1-0 dan 2-0 dan maç verir? sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum. Lig ve Avrupadaki oyun tarzı farklı olduğu için sonuçlar da farklı tabi bunda form durumunun da etkisi var.
Ayrıca İtalyan futbolu defansif falan da değil o dediğin 15 20 yıl öncesi için geçerli Seri A bol gollü bir lig
Hic bir maç bir maçı tutmaz. Taktiklerde öyle. Puan hangi takıma nasıl oynatirsan ama tutar ama tutmaz.
Lazio puan kaybetseydi güzel olacaktı ama şans yok. Son maça kaldı kaldı liderlik. Ikinciler ön eleme oynuyor. Gruptan çıkmak henüz garantilenmedi.
Birinciler diğer grupların birincileri ile eleme usulü oynayacak, ikinciler ise şampiyonlar liginden üçüncü olup elenen bir takımla oynayacak! Yani iki takım çıkıyor ama ikinci olan zor kura çekecek...
2021-22 UEFA Avrupa Ligi grup aşaması 8 gruptaki 32 takımdan oluşan, 12 takımın direkt katıldığı, Avrupa Ligi play-off turunun 10 kazananı ve Şampiyonlar liginden elenerek gelen 10 takımın katıldığı bir aşamadır. Gruplarını ilk sırada bitiren 8 takım son 16 turuna, 2. sırada tamamlayan 8 takım eleme aşaması play-off turuna ve 3. sırada tamamlayan 8 takım Konferans Ligi eleme aşaması play-off turuna katılacaktır.[1] Maçlar 16 Eylül - 9 Aralık 2021 tarihleri arasında oynanacaktır.[2]
Yani birinciler bir üst tura direkt olarak katılıyor! O zaman lazio'dan mutlaka puan almak lazım...
Evet. Yoksa ŞL 3. leri ile playoff oynayacağız diye biliyor
Şampiyonlar liginden gelen takımlara elenebilir galatasaray onun için mutlaka lazio'dan puan almak lazım...
Avrupada Halil Umut Meler olmayınca GS kazandı, Febejeke kaybetti işte bu kadar...
kocam popon kına yaksın gs g.. tüne girsin onun qmck agazlının
O ha! Kocan delirmiş mi ne? 😂
evet delirdi evde tur attı resmen
Rere re rararara gasray gasray cimbombom
Bir fenerli olarak yürekten tebrik ederim.
Maç iyimiydi gs tutuyorum ama anlamıyorum 😅
Iyidi hemde çok iyi!😅
güzel oyun güzel sonuç...
tebrikler.
Helal olsun bravo GALATASARAYIMA.
Sen fenevbahceye yenil git adamlara.4 at