Evet arkadaşlar galatasaray st johnstone'u deplasmanda 4-2 yenerek yoluna devam etti! Galatasaray'ın golleri diagne, kerem aktürkoğlu, feghouli ve emre'den geldi! Maçı nasıl buldunuz?
St johnstone 2 Galatasaray 4! Ve avrupa liginde Galatasaray yoluna devam etti! Maçı nasıl buldunuz?
Rasim ben bile galatasaray elenir dedim çünkü oyun olarak çok kötüler maalesef! Inşallah randers'i de eleyip gruplara kalır ülke puanı için çok iyi olur...
Son zamanlarda o kadar kötülerdi ki bu maçta bile güvenmiyordum! Galatasaray takımı çok kolay gol yiyiyor ve oyun sistem hiç bir şey yok bireysel kalite dışında! Yani bazı isimler formda olursa maçı alırlar ama aksi taktirde her maç zorlanır...
@udixon Kesinlikle öyle biliyor musun. Sırf ülke puanı için tuttum yoksa bu takım adam olmaz. İyi de oynamıyorlar çok bir gelecekleri yok gibi. Ha çok iyi transferler falan gelir ancak o zaman bir şeyler olabilir.
Ben hiçbir takımda umut görmüyorum. Bu yabancı takımlar da dahil. Şimdiye kadar gördüğüm en oturmuş takım PSV oldu, onlarda Ajax ı kupada 4 lediler.. çok iyi takım, bizi elemesi sürpriz değil.
En İyi Cevaplar