Evet arkadaşlar anadolu efes serinin 5. maçında real madrid'i oldukça zorlandığı maçta 88-83 yenerek seride durumu 3-2 yaparak final four'a kaldı! Sizce Anadolu Efes bu sene kupayı alabilir mi?
Anadolu Efes, Real Madrid'i 88-83 yenerek Final Four'a kaldı! Bu sene kupa bizim olabilir mi?
Sıkı bir Anadolu efes taraftarı olarak yazıyorum bunu. Bu takımın altını üstüne getir yine alamaz. 35 dakikalık kondisyon ile bir yere varamazsınız. İspanya'daki 2 maci hatırlayın. İstanbul'daki son maçta aynı. Son toplarda atış yüzdesi iyi olsaydı Madrid'in bugün bu takım yeni sezon planları kuruyordu. Maçın sonunu getirebilecek bir kondisyona sahip değiller. Cska moscova maçında hüsrana uğrayabiliriz.
Real bu seriyi geçseydi tarihinin en beleş kazanılmış serisi olurdu. ispanyada 2 galibiyeti nasıl aldıklarını onlar bile anlamadı. takımda oyuncular arasında 2002 doğumlu olanlar var. Ne kadar yeni jenerasyon arayışında bir sezon geçirseler de seriyi 2-2'ye getirdiler. anadolu efeste shane larkin ve takım arasında bir sorun olduğunu düşünüyorum. Olay teknik adamda değil bence. Başarı isteniyorsa takımda bu tarz anlaşmazlıklar asla olmamalı. Bu oyunla cska moskova karşısında durmaları çok zor. en az efor sarfeden ve Fenerbahçe'yi çok net geçerek koltuğundan playoff'ları izleme lüksünde bulunan tek takımdı. Umarım playoff daha iyi olur. chris singleton ayrı bir boyuttaydı. NBA kumaşını gösterdi diyebilirim. Bu maç için galibiyeti getiren isimdi. Köln için beklemedeyiz...
Bu bayağa sürpriz oldu bana 😀 Cidden Real Madrid'i Efes nasıl yenebiliyor yaa karşısındaki takım sadece isimden ibaret mi? Gerçi 2-2'ye getimişlerdi durumu gene de elenmelerini beklemiyordum. Tebrik ederim.
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
39
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Efes aslında bu işi daha erken çözebilirdi. Normal sezonda ve play offun ilk iki maçında çok rahat kazandığı seride Madriddeki iki maçta son periyotlar gevşek oynandığı için seri son maça uzamıştı. Bu akşam sürpriz isim Singleton iyi oynadı. Larkin ve Micic ikilisi oyuna ağırlığını koyarsa farklı kazanıyorlar. Cska da zorlu rakip fakat yanılmıyorsan son maçta 100-65 yenmişti Efes. Final Fourda da çaktı geçip finalde Barcelona ile oynar.
Basketten pek anlamam ama Fener balonu patladığına göre rahatım Fenerbahçe ülker ve obradovic olmasa bir halt değil aslında o kadar bütçeye rağmen zar zor 1 tane kupa alabildiler. Efes ise bu işin piri olan takım keşke Beşiktaşla birleşse
işin gücün eyyam 😂😂😂 bir spor dalınıda altını doldurarak ve bilgi ile tartış benimle 😉.
yıllardır (!) takip ediyorum yazmışsın ama benim yorumumum altına İrlandalı mısın yazmışsın 😂
sen bırak furbolu basketbolu 😲 körling süper ligini takip et 😂😂
FB bu ülkeye kupayı getirip ülkemize bu ilk kez yaşattığı dönemdeki takımlar yok ortada..
kalite çeşitli bedenlerden dolayı düştü. Oly, paratinakos, korkulu deplasman real ve barca eskisi gibi değil. Maccabi ve zalgiris sonra... Nerde o dönemki basketbolları nerde şimdki halleri 😄
Balling porsingun it as a favorite my teams and cska moskova :D Hem Cska kupaya yürür diyorsun hemde içimizdeki irlandalı lafına kızıyorsun! :D Efes'e güven biraz tek maç üzerinden yenebilir, ve korkma fenerbahçe'nin başarısı eşitlenecek diye :D Içimizdeki irlandalı olma, destekle sonuçta bir türk takımı! Ama işin gücün elin almanlarıyla gurur duymak olmuş... Neymiş ilkay gündoğan finale kalmış şampiyonlar liginde :D Yahu bize ne almanlardan biraz türk takımlarını destekleyen be :D
Bırak bu ergin ataman düşmanlığını! Sırf adam zamanında aziz yıldırım ile gerginlik yaşadı ve galatasaray kongre üyesi fanatikliğin tutmuş! Ergin ataman yetiştirdiği yerli hocaların başında gelir, fanatikliği bir kenara bırak efes'i sonuna kadar destekle! Keşke fenerbahçe'de buraya kadar gelse o nu destekleseydik ama obradoviç'in gidişi fenerbahçe'ye güç kaybettirmiş :D Irlandalı olma, rus olma, ispanyol olma, alman olma, sadece türk ol ve destekle :D Euroleague'i zamanında murat muratanoğlu ve ismet badem yorumlar cine 5 dönemlerinde izlemeye başlamıştım, içimde o zamanlardan gelen bir basketbol sevgisi ve bilgi birikimim var :D Ben gelişi güzel değil, bilgi birikimim ve tecrübemle konuşurum :D
Batuhan'ın konseyde ki suratını gördün mü? Takımlar karışsa bile ünlüler daha az olacağı için potaya yazılır, sadece birinci olurlarsa potadan kurtulurlar :D
yıllardır (!) takip ediyorum yazmışsın ama benim yorumumum altına İrlandalı mısın yazmışsın 😂
sen bırak furbolu basketbolu 😲 körling süper ligini takip et 😂😂
FB bu ülkeye kupayı getirip ülkemize bu ilk kez yaşattığı dönemdeki takımlar yok ortada..
kalite çeşitli bedenlerden dolayı düştü. Oly, paratinakos, korkulu deplasman real ve barca eskisi gibi değil. Maccabi ve zalgiris sonra... Nerde o dönemki basketbolları nerde şimdki halleri 😄
Henüz gerçekleşmemiş bir şey nasıl gerçek olabiliyor? 😀 kendi gerçeklerin sadece birer zırva. Atıp tutmak yerine tebrik edebilirdin ki sen rusya'nın yalakasıysan bu yorumunu anlarım. 😂😂