Evet arkadaşlar Fenerbahçe yarın akşam kadıköy'de sevilla'yı 2-0 rövanşında ağırlayacak. Peki sizce kanarya sevilla'yı 3 farkla yenip yeni bir tarih yazar mı?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe yarın akşam kadıköy'de sevilla'yı 2-0 rövanşında ağırlayacak. Peki sizce kanarya sevilla'yı 3 farkla yenip yeni bir tarih yazar mı?

Fenerbahçe'nin ilk maçı kaybedeceğini düşünüyordum ve tahmin ettiğim gibi kaybedildi yani iyi oynamak kazanmak için yetmiyor maalesef bazen winnerlık dediğimiz şey devreye giriyor ve hücum hattın yarım pozisyondan bile gol bulup sizi yukarıya taşıyabiliyor bunun en net örneği geçen yıl ki Real Madrid takımıydı.
Sevilla, formsuz da olsa Avrupa'da bu tür maçları iyi bilen birtakım eğer fırsatı bulduğunda avantajı eline alamazsan işler tersine döner. Ben Sevilla'nın ikinci maçta da kurnaz şekilde oynayıp turu geçeceğini düşünüyorum.
Jorge Jesus'un da geldiği günden bu yana abartıldığını düşünüyorum yani biz izleyici olarak geçen maçta İrfan'ın oyununa tahammül edemezken maçın neredeyse son anına kadar oyunda tutan bir teknik adamın ben yeterince iyi bir teknik adam olduğunu düşünmem yani oyuncun Messi vb gibi her an bir şeyler yapacak birisi olsa hak veririm ama bu başka yani.
İlk maçta oynanan oyuna bakarak normalde fenerin kaybetmemesi gerekirdi. Kazara 1 gol yendi ve geriye düşüldü. Ama jesus saçma bi sekilde risk almasa en kötü 1-0 da tutsaydi bu macta ciddi avantaji olurdu. Ama simdi 1-0 öne gecse bile arkada genis bosluklar birakmak zorunda kalacak ki bu sene fenerin en büyük sorunu da bu zaten. Eger erken bir golle öne gecerse ve tempoyu dusurmeden devam ederse 2-0 i yakalayip sevilla yi panige sevkedebilir. Ama dedigim gibi arkadaki boşluklar fener icin S. O. S veriyor.
Fenerbahçe iyi oynuyor ama hoca ve bazı futbolcu seçimleri gölgesinde kalıyor. Kadıköy de her şey farklı olur ama işin içinde UEFA'nın Real Madrid'i var, Sevilla çok tecrübeli her ne kadar kötü durumda olsalarda ben yinede maçın en kötü uzatmaya gideceğini düşünüyorum ha Fenerbahçe direkt farklı skorla geçedebilir zira İspanya da ilk yarı oyununu gördük.
Insallah kazanir. Ama Jesus'un karnesine bakinca durum icler acisi. Ozellikle buyuk maclar da basarisizlar.
Ama sucun buyugu Fenerbahce taraftarin da, cunku basarisiz yonetimlerinin pesinden kosmaktan vazgecmiyorlar.19 yil Aziz Yildirima sabrettiler. Simdi de ayni seyi Ali Koc icin yapiyorlar.
Gecmis olsun. Jesus standardi bozmadi yine.
Fenerbahce de bal yapmaz arı gibiydi. Dönüp dolasip duruyorlardi saha da. Dogru duzgun etkili ataklari olmadi.
Ceza sahasinda da cogalamadilar.
Evet.
O yeni transfer sol beki mecburiyetten oynatti diye biliyorum. Cunku digeri sakatlanmis.
Cevap
47Cevap
Çevrilmesi çok zor, tur atlamasını elbette çok istiyorum fakat kura şansızlığından dolayı ilk maç öncesinden eleneceğini düşünmüştüm. Büyük ihtimalle öyle olacak gözüküyor.
Sevilla kazanır bence
Yapma ya.
🤔
Jesus çevirmek isterse oyun döner ne hikmetse dünya kupasina kadar her şey süper gidiyordu dünya kupasindan sonra allak bullak oldu Sevilla ilk karşılaşmada özellikle ilk yarı fark acabilirdik ama bir türlü olmadı hoca 3lu defansı seçti irfan ve king teki ısrarı anlamadık mesela umarım bu maçta boyle sürpriz kadro oluşturmaz açıkçası maçtan ziyade hoca olan güven gidiyor...
Dünya kupasına kadar o da iyi gidiyor ama sonrasında bozdu özellikle Sevilla maçında ortada yoktu daha erken oyuncu değişikliği yapıp emre mor u alabilirdi felç ederdi o kanadı ama işte jesus un da kafasında Brezilya düşüncesi var sanırım artık o kadar etki edemiyor oyuna bazı oyunculardaki ısrarı yüzünden sürekli puan kaybediyoruz bir ara Valencia kesiyordu sonra Batmani kesti İsmail çok iyi gidiyordu onu kesti arda yi oynatmiyor mesela garip garip huylari ortaya çıktı
Ne uzatması Sevilla eski Sevilla değil ilk yarıda kaç pozisyon gitti yok yere özellikle king in kacirdiklari 3 lu defans önlerinde ferdi ve lincoln ne alaka son maçlarda aziz i oynatmiyordun pat Sevilla maçında ilk 11 de ne alaka hoca nin bile kafa karışık 4-4-2 oynat gitsin işte ama yok...
Çok zor , Avrupa takımları bu konuda bizden daha zeki. Tek avantaj hoca ama bunuda ateşe attık. Tek fark yetse belki uzatma vs ama 2 farkta çok zor bir durum. Olmadı mı? Oldu... Ama her zaman olacak diye garantisi yok. Geri dönmek için 45 dakika değil 90 dakika var ama karşımızdaki takımda bu konumdaki en tecrübeli takımlardan birisi.
Eğer ilk maçın 2. yarısı gibi oynarsak bizi Kadıköye gömerler.
Bizim yıllardır çözemediğimiz sorun son vuruş. Adam akıllı forvetimiz yok.
Valencia atıyor ama nasıl atıyor. Kısaca forvetimiz yok.
Zor..
Gerçekçi olmak lazım Fenerbahçe'nin şansı %30 turu geçemez bence
Sevilla da hiçbir şey yok, eski Sevilla değil... Fenerbahçe doğru düzgün forvet olsaydı, ilk maçı da kazanmıştı.
Umarım fener yarı finale kadar çıkar Avrupa da zor ama imkansız değil ligi sallayıp Avrupa'ya odaklansınlar isterim
Açıkçası ilk maçta 2-0 yenildi çok zor ama futbol bu sonuçta ne olacağı belli olmayan bir oyun yine de kazanmasını isteriz.
Ben Fenerbahçeli olarak, turu gececegimizi düşünmüyorum. İnşallah ben yanilirim
İmkansız gibi bir şey. İspanyolların oyun stilleri mükemmel dolayısıyla Sevilla yine yener.
Şansa kaldı gibi ama..
Bence kendi evinde 3-0 lik skoru atar diye dusunuyorum
Fener ilk şansı kaçırdı. Emin ol fark bile atardık. Ama artık çok zor işler
Maç sonucu FB -3 -1 SEVİLLA maç uzatmalara gider FB uzatmalarda alır
İlk maçtaki gibi oynarsak yenebilirz ama joshua king odunu falam oynamasın lütfen
Fenerbahçe ev sahipliğini çok avataja geçiren birtakım değil maalesef artık. Çapsız ve şişirilmiş futbolcuları ile de zor gözüküyor ama umarım kazanır.
Zor teknik direktör kafası Brezilya ya da takıma güvendigimi hiç zannetmiyorum isterim Fenerbahçe Sevilla yı elesin?
Feneri tutacağınıza nefesinizi tutun en azından ciğerleriniz gelişr. Fener ne zaman bi halt etmişte şimdi etsin ya
Bir Beşiktaşlı olarak Avrupa'da mücadele eden kim olursa olsun desteklemek boynumun borcu. Dua edeceğim Fenerbahçe ve Türkiye için...
Yok yenemez :( Fenerin en iyi alabileceği sonuç beraberlik bence yarın :( Ya yenilirler ya da berabere kalırlar :(
deplasman karnesi nasil sevillanjn ona bakmak lazim. ligte kotuymus herhaldd deplasmanda etkili degilse fener her ihtjmali gerceklestirebilir.
İnsallah fb yener.
Ülke puanı çok önemli.. :)
umarım kazanır ülke puanı için gerekli
kazanır mı ama emin değilim
Biz sevillayı iyi biliriz. Bırakın gelsinler.😎
Fenerbahçeli değilim ama inşallah yener. Tüm Türkiye'ye hediyesi olur
Bu Fenerbahçe Kadıköy'de en az 4 atmaz ise ligde şampiyonluğu unutsun
FB -1 Sevilla -3
Zor abi ilk 20 dk da gol bulursak anca
Jesus doğru 11 i yazarsa tahtaya fark atacağımız konusunda en Ufak şüphem yok
İspanyol futbolu, Türk futboluna iki beden büyük gelir. Sevilla rahat döner evine.
3 farklı yenıp elemesi lazım he 🤪😁çookkkk zorr
Allah bilirde bir Galatasaraylı olarak yener inşallah.
Bakalım Fenerbahçe Çeyrek Finale kalabilecek mi
BENCE bu maçı alır alması lazım
3-1 biter uzatmalarda eleriz
Bence galibiyet biizim olacak.. 💛💙
Yarın ola hayır ola🤔
yaşa Fenerbahçeeeeee
Fenerbahçe fark yemeyecegine dua etsin ne tur u 😂
Bizim yuzumuz gülmez baba
sevilla 5 tane atar
Fener tur atlasın bende popomu açarım
Tarih tekerrurden ibarettir
Yenmez ins haydi Sevilla haydi