Şu an için iyi görünüyor fakat daha da iyi olsun istiyorsan söylediğin gibi squat ve deadlift yapabilirsin. Fotoğrafta beden ölçülerini de görseydim şunu diyebilirdim, vücuduna göre küçük kalmış ya da zaten vücudun zayıf popon normal görünüyor. Diye bilirdim..
Neden bu takıntı ki? Ne önemi var o kadar... Kendimi iki santimden düz duvara bakarken buluyorum. Belki de ben yanılıyorum diyeceğim fakat, görsel hafızam beni yanıltmaz...
Hem çıkık olsun hem basen bölgem de büyümesin diyorsan, proteinli beslenip kalça kaslarını çalıştır. Squatta yap, popon sıkı bi şekilde dikleşir ama karbonhidrat yersen yağ oranıyla beraber kalçan dikleşmez genişler. Squat yapsanda dikleşmez sadece yağı eritir incelme yaşarsın. Yani proteinle beslenip karbonhidratı azalt ve kalça kaslarını çalıştır. Hem sıkılaşıp basenlerin incelecek hem de popon dikleşecektir. :)
Kız benim kankam olsan arada cimcik bile atardım cıvır, bence çok cici, ne çok büyük ne hiç yok gibi küçük. Sen büyütmek istiyorsan eyvallah ama böyle de çok güzel. Spor tavsiyesi vermiş bi arkadaş, tamamen katılıyorum, protein alarak squat yap kasla beraber selülitsiz mis gibi de büyütürsün. Koca bir yağ kütlesinden yumru yumru kalçan olsa ne yapacaksın beybisu <3
Of neler dönmüş 😂 hamur işi yemedim bu arada, gayet sağlıklı besleniyorum, 6-7 ay spora gittim, sadece çok az miktarda karbonhidrat tozu aldım. Basen sevdiğim için bolca koşu bandina ve squata ağırlık verdim. Bilip bilmeden konuşmayın, çalışın sizinde olur.
Lan yayik yayik hamur isi yiye yiye basrnler bacaklar soba borusu gibi olmus o bel cevresi kac sise bira iciyorsun sen burda kizi kucuk dusurmeye kalkarsan oyle bozarim seni got kilo ver cocuk felan dogursan kat kat gobeginden her yerin sarkar😘🤛
Bir erkek olarak kızlardaki popoyu görüp de erekte olmayan yoktur diye düşünüyorum çünkü nefis bu çok seksi ve güzel kılsız düz yuvarlak farketmez güzel olsun görünce insan boşalıyor çünkü biz erkeğiz siz de de böyle oluyor mu en merak edilen yer kızda ya ön taraf ya poposu ya da memeleri çünkü gerçekten çok seksi yumuşak tüysüz adeta gel beni ye der gibi
Hay sizin kalçanıza da kıçınıza da... Neden kalçanızı insanların heva ve heveslerine göre dizayn etme gereği duyuyorsunuz? Ayrıca insanlara değil kıçınıza güvenin.