Diyet yapıyorum ve hem kilo vermemi hızlandırmak hem de sarkmayi önlemek için spor yapmak istiyorum, sizce nasıl sporlar veya hareketler yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Kilo Vermek İçin Yapılan Egzersizler Nelerdir?
1- Inverted V Pipe
2- Crunch
3- Squat
4- Köprü hareketi
5-Şınav / Duvarda şınav
6. Plank
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şey benim kilom 55 çok yememe rağmen sporla açıyı kapatıyorum tek spor da yetmiyor 20 kilo fazla varsa nasıl diyim
Hergun sabah öğle akşam uyumazsan Da gecelerinde plank yap
Bak play store de beye Apple store de var sanırım benimki Android
Orda spor uygulamaları var baya
pub:Leap Fitness Group
Bu grubun egzersizleri çok iyi bence denemeni tavsiye ederim
Bide absbee diye karın kası uygulaması var.
Yüzünde de kilon varsa eğer yüz egzersizleri var. Kolunda fazlan varsa kol egzersizleri
Aralıklı orucu kesinlikle yap. Bol bol su iç. Özelikle saat 5 ten sonra hiç birşey yeme 20 kilonun gitmesini istiyorsan bunları yapmak zorundasın unutma güzel vücudun olması için bunları yapmak zorundasın.
Sabah kalktığında limonlu su iç 20 dk sonra türk kahvesi 20 dk sonra yeşil çay10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
11Cevap
Bence zumba falan yap yediklerine de dikkat et uykunada bende kg vericem diye sıkı spor yapmaya başladım kısın baya iyi gidiyordu ki dizimin ağrımaya baslamasiyla bıraktım cok güzel sikilasmistim fark ediliyordu leslie yapabilirsiniz 45 dk olandan baya iyi terletiyor
20 Yorumla- +1 yıl
Bütün bölgeleri çalıştır. hepsini her gün yapmana gerek yok iki güne bölebilirsin. bel inceltmek ve karnını eritmek icin plank ve leg raise yap. mekiğe çok gerek yok, ben en çok leg raiseden verim alıyorum. ayrı olarak da işte squat yaparsın ve şınav çekersin.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok teşekkürler
Yürüyüşler çok önemli. Günlük aldığın kaloriyi azaltmalisin. Karbonhidrati oldukça azaltıp proteini arttırarak ağırlıkli spor yapmalisin. Bu sporlar için de YouTube da oldukça fazla video ve programlar var. Nesli diye bir şey var YouTube dan araştır o da baya ise yarıyor diye biliyorum. Suyunu da bol bol içmeyi unutma
10 YorumlaSarkmalari spor önleyemezsin, sadecesporla kiloda veremezsin sadece cok az bir destek saglarsin, sagligina destek olursun.
20 kilo fazlani saglikli beslenerek ve az yiyerek verirsin ve kalici verirsin. Diyet falanda degil, saglikli beslenin.00 YorumlaAyy beraber diyet yapalim mi? Bende başlamak istiyorum pzt günü
Spor olarak evde yapacaksan leslie ve chloe thing var onlara bakabilirsin günde 1 saatlik yürüyüşler etkili olacaktir00 Yorumlaen güzel diyet yemk yememektir düzeni geç sporda yapma yoksa vücudun çöker göz altların falan morarır benden söylemesi
00 YorumlaBölgesel hareketler uygula bu sayede vücudun şekil alır
00 Yorumla- +1 yıl
Sarkmayı önlemenin tek yolu olabildiğince yavaş kilo vermek.
00 Yorumla 2 türlüsünü ben yaptim 4 haftada 8 kilo verdim
Nasil mi günde 15 dk spor yapiyorsun youtube de var sana kalmis isterae 30 dk yap ben 15 dk yaptim
Sonrada yemek yemede ne oluraa olsun 1500 kalorie gecmedim00 Yorumla- +1 yıl
Günlük kalori sayımı yapmalısın ben bu şekilde günde 1000 kalori alıp 10.000 adım yürüyüş yaparak 3 ayda 20 kilo verdim. İsteyince her şey oluyor.
10 Yorumla - +1 yıl
Diyet programı uygula netten arastir bulursun.. pandemide kilo alınca kurtulun muypr bende farklı şeyler denedim de verdim
00 Yorumla - +1 yıl
Bölgesel sporlar yapabilirsin o bölgeye yönelik videolar vardır elbet.
00 Yorumla - +1 yıl
İşe gir mağaza tarzı sürekli ayakta olacağım bir yere
00 Yorumla - +1 yıl
Hiit kardiyo ya da crossfit öneririm.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Fitness salonu... Sürekli, bırakmadan.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Cardio ağırlıklı çalışmalısın bence
03 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Sen nerden biliyorsun peki 2 yıl deneyimim var benim ona göre konuştum da sen neye göre konuştun 2. kademe fitness antrenörlük belgem var bide
Bisiklet ya da kalp problemin yok ise kürek dene
10 Yorumla- +1 yıl
Sadece kardiyo da sarkma yapar bölgesel de çalış
00 Yorumla Bol kardiyo
00 Yorumla- +1 yıl
spor salonuna git
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Burada kolay bir yürüyüş videom var
https://youtu.be/auLq4EWOSXQve indirimli kitabımı buradan alabilirsin https://www.idefix.com/Kitap/Hayalindeki-Sen/Egitim-Basvuru/Saglik/Beden-Sagligi/urunno=0000000693796?gclid=CjwKCAjwgZuDBhBTEiwAXNofROmRmBEXEz5I-Fy7mAmSXQ7qnEyMl1bGoJzyCSOvRtuyyAuGT5upYBoC_GoQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds