AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kilolarımla değil, göbeğimle başım bi tık dertte 🤭
darısı vermende :D
Temennnim hep o yönde ama gönlümm çikolatalardan yana 🤭🤷♀️🤭🤭🤭🙈😊
YouTube tan squatları hep senden izledim ve KS de karşıma çıktın ☺️
çok güzel bir tesadüf :)
Aynen 🙂
Belki #BiFırsat geçer elime bu kitap sayesinde ve ben yıllardır balık etli olmanın zorluğundan kurtulurum. Olabilir bence 😬 olmalı, çok isterim.. Kilo vermeye çok ihtiyacım var 💛
Yine harikalar oluyor :) Şimdiden herkese başarılar dilerim keşke benim olsa .s
Kilolarımla basim dertteyken tamda diyete başlamışken bu kitabın bana yardimci olacağını düşüyorum:)
Merhaba🙂 katılan arkadaşlara başarılar diliyorum kazanmayacağımı bildiğim için katılmayacağım.🙂
Hayalimdeki kiloya ve bedene sahip olmak bana sadede hayal gibi geliyor... o kadwr yavae kilo veriyorum ki hic motivasyonum yok başlamaya... tüp mide ameliyatı olmayı hedefliyorum o dereceyim
Ne kadar da güzel bir hanımefendi.
İhtiyacı olan birine çıkar umarım ♥
İstiyorum çünkü sağlam kafa sağlam vücutta bulunur ve kafam hiç sağlam değil😀
Gelinliğimin güzel durması için bu kitabi alan şanslı kisilerden biri olmak elbet isterim
Sevgili Doriss sayesinde uzun süredir yaşam şekli değişikliği ve bakış açımdan değişikliklerde yol aldım. Kendisinin İçindeki Sen kitabını temin ettim ve okudum çok memnun kaldım. Bu kitabınıda okumayı çok isterim. İyi ki Varsın Doriss💜
sende iyi ki varsın 😍
Kilolu hiç değilim ama daha iyi bir vücuda hayır demem😂
Gerçekten isteyen kişilere hayalindeki Sen kitabı gider umarım
Umarım birgün sağlıklı bir şekilde istediğim kiloya ulaşırım.
Buraya gelmeden önce bu saatte 3 dilim kek yemem dışında bir sorun yok😂
Doris'i çok seviyorum ve onunla hergün düzenli spor yapıyorum. Bu kitaba sahip olmak aklımın ucuna dahi geldiğinde birde onun imzası gerçekten rüya gibi geliyor. Doris le fit bir yaşam. İyiki.❤️❤️❤️❤️
Ben dorisle 6 aydır spor yapıyorum ve inanılmaz değişti vücudum. Maalesef kitabına ulaşma şansım olmadı sürekli yks kitapları aldığım için harçlıklarımı hep test kitaplarına harcıyorum. Bana çıkarsa çok mutlu olurum.
Bana gerekli çünkü kendimi motive edemiyorum regl olamıyorum daha cok kilo aliyorum ve moralim daha cok bozuluyor cok mutsuzum ne yapacagimi bilmiyorum belki bana öğretir daha mutlu olurum
Yanlış hatırlıyorum belki squat girl uygulaması ya da sitesi vardı ordan spor yapıyor bir de orada spor süreçlerini paylaşıyorlardı çok iyiydi
Onu yeni keşfettim çok seviyorum , kendimi degistirmek için bu kitabin bana gelmesini çok istiyorumm🐥🐥
Bu kitabı daha sağlıklı ve lezzetli beslenme düzeni kazanabilmek ve daha enerjik olabilmek için istiyorum🙏🙏🙏
istiyorum çünkü bu yaşıma kadar dalga geçilen sevilmeyen biriydim şimdi zincirleri kırmak istiyorum 👌💘
hanımefendi inşallah hayalleriniz kabul olur
Merhabalar buraya mi yazmaliyim bilemedim ama sağlıkli beslenmeyi sizin kadar güzel uygulayan ve genç gözüken bir insan daha görmedim enerjiniz o kadar güzel ki bu kitabı sağlıklı beslenmek için çok ama çok istiyorum 😍
Dönem dönem kilo verip tekrardan alıyorum görünüşüme dikkat etmek isteyip tam olarak motive olamıyorum
Daha önce Doria igörüp ilham alarak başladığım sağlıklı yaşam düzenimde herşey güzel giderken kitap beni devam etmek çok daha motive edecektir 😊
Uygulamasını kullanıyorum. Keşke benim olsa😍
Off 1 hafta yapıyorum spor sonra motivasyonum düşüyor bırakıyorum
Bu kitaptaki yemek tarifleri çoook güzel görünüyor ve onları denemek için sabırsızlanıyorum 🙏
Kilo problemim olmamasına rağmen duruş bozukluklarım var. Poz verirken kendimi rahatsız hissediyorum ve bu yüzüme yansıyor🙈 olursa çok mutlu olurum 💙
Uzun zamandır takip edip kitabını almaya bir türlü fırsat bulamamistim umarım bana çıkar ve hayalimdeki ben yolunda ilerlerim seni seviyorum doris❤
Erkekler Ne Diyor
Şimdiden kazanan arkadaşlarımıza iyi okumalar dilerim.
Merak ediyorum okumaktan zarar gelmez ben istiyorum. Kesin kazanamam xd
İsterim istemesine de 1 xper'im ben. Bana verir misiniz? Niye istiyorum; 1.81 boyum, 52 kilom var. Boyuma göre kilom çok az, naptıysam kilo alamadım, belki Doris ablamızın kitabı işime yarar.☹
Beni sarmaz Hayri, umarım ilgisini çekecek birine gider. 🍍
Sevgilime hediye etmek istiyorum. Aslında parasını vererek satın da alabilirim ama bu şekildeki hediye benim için daha kıymetli olacaktır.
bu şey değil mi? whastapp
"Seçilen 10 KScan’ın özel mesaj kutusunu, iletişim bilgileri için ziyaret edeceğim" yok yok kalsın :d
İstiyorum bu kitabı ama %100 seçilmiycem herzaman ki gibi. Kazanan arkadaşlara şimdiden Tebrikler
Merhaba kızım dorisle birlikte spor yapıyor. Çekiliş bana çıkarsa ona hediye edeceğim çok mutlu olacaktır.
özllikle kadınların çok işine yarayacak bir kitap :)
Finallerde hocanın kitabından sorumlu olmak gibi bir şey bu
geçenki kitabı annelere layık dıyerek ıstememıştım bugunkınıde obezlere ıthaf edıyorum ben dıger kıtabı bekleyeceğım:)
Ben sizi tutuyorum arkadaşlar umarım sana çıkar
Hanıma izah edemem kitabı :/
neden ki? sağlıklı beslenmeyi sadece kadınlar uygulamıyor ya :)
Merhaba katılan arkadaşlara başarılar diliyorum
Kadın yazarları okumuyorum mlsf.. Yine de teşekkürler.
İstemem. Zaten istediğim zaman kilo alıp verebilen biriyim.
Severim kitap okumayı
Bir gun aklıma gelirse kitabı okuyacağım
Kitap güzelmiş bana verebilirsiniz
Çok isterdim harika gorunuyor
Şans bize de gülecek inanın.
37 kilo vermiş biri olarak burdayımm
Umarım gerçekten ihtiyacı olan kazanır.
Azimli spor yapanlara hayranım.
Evet isterim Kom istemezki
Bir adet almam cok makbule gecer acikcasi.
Güzel kitaba benziyor
Kitap okumak güzel bir huyumdur 😂
Kitapla olacak şeyler değil. İrade olmadan olmaz
Kazananlari şimdiden tebrik ederim tarzım dışı