Turgut Yasalar imzalı, Ben Bir Dahiyim Ama Henüz İlk Senaryomu Yazmadım kitabını kazanmak ister misin KScan?

Helloooğğ kitap kurtları 📚

KizlarSoruyor Bi'Bilenleri ile harika bir iş birliği yaptık. Bundan sonra takip ettiğimiz, paylaşımlarını merakla beklediğimiz, engin tecrübelerinden faydalanıp sorularımıza cevap bulduğumuz paylaşımları ile topluluğumuzun göz bebeği olan Bi'Bilenlerimizin imzalı kitaplarını, kitap sever KScanlar’a hediye etmeye karar verdik.

İlk kitabımız Kültür & Sanat Bi’Bilenimiz @Turgut Yasalar ’dan. “Ben Bir Dahiyim Ama Henüz İlk Senaryomu Yazmadım” adlı kitabını yazarından imzalı almaya ne dersin? 😎 💃

Turgut Yasalar’dan adınıza imzalı 10 kitap, KizlarSoruyor’dan size geliyoor! 🎉

Turgut Yasalar
Turgut Yasalar
Kitabı sular seller gibi okur baş ucuma koyarım diyen herkesin görüşlerini bekliyorum.

Dipnot: Seçilen 10 KScan’ın özel mesaj kutusunu, iletişim bilgileri için ziyaret edeceğim. 🥰

Hadi bakalım pamuk eller klavyeye, tuşlara 🎈

#BiFırsat
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba arkadaşlar,
Kitap çekilişimiz sona ermiştir. 🎉 Turgut Yasalar imzalı, Ben Bir Dahiyim Ama Henüz İlk Senaryomu Yazmadım kitabını kazanan üyelerimiz;
@plasebo-etkisi
@Sinakaplan
@marmaletta
@lastcomert
@polyannaelisa
@Myystic
@felsefe_hatun
@Zat-ı_Şahane_
@mekansahibisahmaran
@biradetmehmet

Tebrik ederim arkadaşlar, iletişim bilgileriniz için mesaj kutunuza bir merhaba demeye geleceğim. 🥁 🥰
Turgut Yasalar imzalı, Ben Bir Dahiyim Ama Henüz İlk Senaryomu Yazmadım kitabını kazanmak ister misin KScan?