AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
Çalıştığım için geç kaldım :/ Çok isterdim okumayı.
geç kalmadın, daha belli değil ^^
Insallah o zaman güzel bir anı olmuş olur kütüphaneye 1 üye daha katılır
daha önce hiç okumadım ama merak ediyorum talibim :)
Evet yeni kitabı <3
Kitabın ismi aşırı iyi değil mi? İçeriğini de merak ettim jsjsjdj bana çıkıverir inşş
Evet şahane valla, 10 tane kaptım.
Eyvallah bro gönder gelsin sen gönder bas ses versin 👊👊👊
Bakalım kimlere çıkacak :D
Kitapları severim. Hele ki yazarımızın imzasıyla şenlendirilmiş bir kitaba sahip olursam çok sevinirim.
Eğer seçilenlerin arasında ben de olursam kitabın değerini bilecegimden emin olabilirsiniz. Umarım kazanabilirim.☺️☺️
Şans senden yana olsun o halde :)
Çok teşekkürler.🙂
Dün hep gözüme takıldı bu paylaşımın ama hic bakmadım şimdi bir bakıyım dedim yönetmen olduğunu öğrenmiş oldum bu kitabı da olabilir ama diger kitabı tam benlikmis ben senaryo yazmak değil filmi çekmek ve kurgulamakla uğraşıyorum daha çok kurgulamak aslında benim istedigim bu ama bunu bilmek icin filmi çekmeyi de bilmek gerekiyor tabiki de yönetmenle aynı olacağım için herseyi bilmem gerekiyor senaryo yazmasıni da bilmem gerekiyordur belki bu kitapları alıp okumaya çslışacağım kenarda dursun
Çok isterim imzalı kitap ❤️
❀ Hayatta silgim hep kalemimden önce bitti. Çünkü kendi doğrularımı yazacağım yere, tuttum başkalarının yanlışlarını sildim. Beklenen hep geç geliyor; geldiği zaman da insan başka yerlerde oluyor. Kimseye göstermem üzüntümü. Gündüz gülerim, geceleri yalnız ağlarım... ❀ Sevdiğim bir kitap sözü
Kitabın ismi çekti dikkatimi. Ben de daha kendi senaryomu yazmadığımı düşünüyorum. Hayat bir oyun ve bu oyunun başrolü biziz. Peki başrol olarak bize yazılan senaryoyu kabullenip mi devam edeceğiz. Yoksa kendi senaryomuzu kendimiz mi yazacağız. Sanırım önce buna karar vermemiz gerekiyor.
Nazım Hikmet dizeleriyle son verelim o zaman.
Çok yorgunum. Beni bekleme kaptan..
çok güzel düşünülmüş hep bunlarla gel bize KS ekibi 🙃🤗👌🏻
Daha çok geleceğiz inşallah <3
Turgut Yasaları bir çok kez duymuştum. Ama henüz bir kitabını okumamıştım. Kitap okumayı oldum olası sevmişimdir. Her kitap ilgimi çeker. Özellikle imzalı olanlar. Umarım o şanslı kişilerden biri ben olabilirim.
Kitaplığımda her zaman bulunan bir şair kendisi çok değerli benim için yeri ayrı olmuştur her zaman❤
Böyle şeyler bana hiç çıkmadı gerçekten ama bir kitap tutkunu olup, kindle kullanıp böyle bir kitaba da sahip olup ayrıca imzalı alarak okumak kesinlikle keyif verecektir. Umarım bana çıkar diyerek, katılıyorum :)
Sahbere (ra)'dan naklen:“Resulullah (sav) buyurmuştur:“Kim ilim taleb ederse, bu işi, geçmişteki günahlarına kefaret olur.”(Tirmizi, İlim 2) eyer bizde ilimde ısrar edersek resullahın ümmeti oluruz imzası önemli değil insana ne kattığı önemli
Evimde 20 tane kitaplık var, hayatımı kitaplara sığdırdım, baktığım kitaplar bana gençliğimi çocukluğumu hatırlatıyor, Turgut Yasalar dan bir kitap ve bana hediye olursan eğer seni hep hatırlamak isterim 😊❤️
Kitabı okumayı çok isterim. Kitaplığıma eklenen her yeni kitap benim için ayrı değerlidir. Umarım kitabınızı kazanabilirim. İlgi çekici görünüyor. Hazineme bir altın daha eklemek beni çok mutlu ederdi. Bakalım.
Kitapları severim hele birde yazarından imzalıysa ne mutlu bana. Herkes ister böyle özel bir kitabı. KS böyle bir şeyi düşünmesi gerçekten çok hoş olmuş. Umarım banada gönderir KS 😅
Hediyeye göz koyduğum için demiyorum ama çok güzel bir uygulama :D
KizlarSoruyor sitesine katılan bi bilen canları gerçekten aramızda hissederiz. Severiz sorunlarımızı paylaşır fikir alırız. ♥
Eğlenceli bir kitap sanki 🥴kim eğlenmek istemzki 😁😁
evet çok güzel bir kitap :)
Ne güzel düşünmüşsünüz. Teşekkür ederiz. 😌
Asıl biz teşekkür ederiz katılımın için <3
Kitap kurdu olarak çok isterim kazanmayı.
Kitaplar yoldaşım oldu bu zamana kadar, onlarla üzüldüm onlarla güldüm. Yeni bir macera yaşamayı tekrar isterim. 🤩
Kitap güzel görünüyor. Ama durust olmak gerekirse bu kitabi parayla bile alsam yine de ondan once okuyup tamamlamam gereken bir seri var. Kolay gelsin. Hayirlisi olsun.
İmzalı kitap mı? En sevdiğim 😍
Bu kitabı sular seller gibi 2 gümde okur, hatta 3. günde bencesini yazarım 😂
Bir kitap kurdu olarak beni de eklemenizi rica ediyorum 😍
"Bazen kitap okurken bile kendimizi ve çevremizdeki belki hiç bilmedigimiz karakterde insanları bizlere tanıtıyor. "
Bende cook okumak isterim..
ben çok şanslı biriyim
İzmir'in göbeğinde kutup ayısı bulacak kadar şanslıyım işte bu kitap ta bana çıkar şans var ya bende
hadi KS şanslı olduğumu sende kanıtla
@KürkMantoluHayri
Kitap için bir çok süslü söz övgü veya ilgi çekecek şeyler yazabilirim ama kazanabileceğimi pek sanmıyorum. Kazanacak olanlara başarılar, kitaplığa yeni bir kitap yeni güzel bir gün demek :)
Her kitabı okursan, her bilgiye sahip olursun,
Doğru kitabı okursan, doğru bilgi sahibi olursun
Yazarı bilmiyorum. Bu kitabı ilgimi çeker mi onu da bilmiyorum. Fakat herşeye rağmen imzalı kitabına da hayır demem...
KS tsort aldim.. Kitap yazari değil onun arkasindaki güçlü kadini tebrik ediyorum
Her basarinin arkasinda bir kadin vardir
Kampanya icin tesekkurler
Ihtiyaci olana denk gelmesi dileğiyle
Mantikli kapak olmus
Turgut bey in bu hoş, kapağı insanı büyüleyen ve içine çeken kitabını istiyorum.
Bir süredir kitap okumuyordum, bu vesile olur umarım :)
Bir kitaba "hayır" diyemem doğrusu :)
kim hayır diyebilir ki :D
İsmini çok duydum okumak çok isterim
Çok seviniriz buna :D
Okumak isterim, çok teşekkürler
Çok sevindim ^^
💫 🌸
Evet nolur bana verin dilenciyim nolurr
töbee dilenci falan :D
Burada bu kitabı kazanmak için edebi kelimeler sarfetmek isterdim lâkin iyi olan kazansın deyip köşeme çekiliyorum. 💃🏼
Yuzlerce yorum gelmis ben biraz gec kalmis olabilirim ☹hic imzali kitabi olmamisti desem sansim olabilir mi😢
Okuma alışkanlıkların en asilidir
diye bir sözü hatırladım
Umarım kazanırım ilgi çekici bir kitaba benziyor
Çılgın Bediş'in yönetmeninin kitaplarının içeriğini merak ettim açıkcası. Normalde kitaplar la pek aram yoktur malesef..
Son derece çocuksu, ve bir o kadar da dahilikten yoksun görünen bir kitap, doğru ya, bu abimiz henüz dahiliğini ortaya koymamıştı 😀
Turgut hocam bunlar dan dahi çıkar mı
https://www.youtube.com/embed/athFVdhTHL8Kitabın adı ilgimi çekti. Turgut Yasalar'ın kitabı olduğu için okuması zevkli olur. Ben de isterim :)
Ahmet Batman ve Şerif İzgören kitaplarını çok seviyorum. Turgut Yasaları yeni duyuyorum. Dikkat çekici bir ismi var kitabın. Bakacağım ilk fırsatta.
İnsanlarda bulamadığınız samimiyeti ve aşkı kitaplarda bulabiliyosunuz. Kitap okumayı herkese tavsiye ediyorum çünkü ondaki huzur başka bişey de yok..
Benim için yazarı falan fazla önemli değil sadece okunacak kitap olsun yeter.
Kitap benim için çok özeldir.
Eveeet. Küçük İskender, Hakan Günday, Yılmaz Özdil, vb. Müthiş yazar bu. Dersemmm. Yalan olur. Okunacak daha önemlileri var🙏🤔👍
Haklısın
Turgut Yasalar ın imzalı kitabını okumak isterdim ama çekilişler genelde çıkmaz bilirsiniz bı umut işte ✨🤓😆
Bir televizyoncu olarak siz göndermesseniz ben alır okurum kesin 😊
Ne güzel kitap hediye etmeniz çok sevindim.
Elbette isterim 😊
Hâlâ geç değilse ben de katılmak istiyorum. Okur okumaz içimi bir heyecan kapladı 🤭
Konusu güzelse isterim tabiiki🧐🤭🤭
hem de çok güzel :)
şu an çook merak ettim 🤔🙂
Bende çok istiyorum lütfenn benim olsun yaa
şans senden yana olsun o halde :)
Çok teşekkür ederim umarım öyle olur
Coronayım, karantinadayım Allah rızası için 😃
aaa çok geçmiş olsun, durumun nasıl?
Thanks, bu diğer hastalıklar gibi değil yakalanmadan ciddiyeti anlayamıyorsun
Güzel bir kitaba benziyor. Ben bunu alırım.
güzel bir kitap tavsiyesi verdik o halde :D
Aynen öyle oldu. Teşekkür ederim.
Kitap hediye etme olayına bayıldım. Beklediğimiz durumlar bunlar. Şanslı olan kazansın o halde:)
Merak ettiğim bir kitap, kesinlikle okumak isterim.
isterim tabiiki hayır demem
Ne güzel ^^
Ben istiyorum bakalım çıkacak mı?
bakalım kime çıkacak ^^
Bilinmez bir hazinedir...
Her ne istersen kitaplarda mevcuttur... Ruhumu okuyarak doyurabiliyorum
İsterim tabi kitaplar en iyi dostumuzdur
dosttan da öte <3
Kitaplar ilgimi cekmiyo açıkçası onlar benim hayatimi merak etsin bikerede
Ben ben istiyorum.☝️☝️
ben de istiyorum ben de! <3