Şeyma Subaşı'nın "Sadece Şeyma" kitabının imza gününe katılanlara bir mesaj iletmek isteseniz ne dersiniz?

Şeyma Subaşı imza günü
Şeyma Subaşı imza günü
‘Sadece Şeyma’ kitabıyla çok konuşulan Şeyma Subaşı bugün imza günü düzenledi ve hayranlarıyla buluştu. Paylaştığım videodan ne kadar katılım olduğunu görebilirsiniz.Benim çok merak ettiğim bir şey var. Kitabında okurlara “hidrolik asit ve nemlendiriciyi unutma” tavsiyesinde bulunan ve "herkesi mutlu edemezsiniz çünkü siz pizza değilsiniz" diyen bir insanın kitabını nasıl okuyorlar? Üstüne de imza gününe gidip imzalatıyorlar. :D Sabahattin Ali ve Tolstoy mezarında ters dönmüştür.
Bugün harika bir gündü... Beni sevenlerin bu güzel ilgisini yakından hissetmek o kadar değerli ki! Hepinize vakit ayırıp geldiğiniz, o sıcak gülümsemenizle güzel dileklerinizi paylaştığınız için binlerce kez teşekkürler! İyi ki varsınız... . . Today was amazing... It is so precious to feel such lovely interest of those who love and support me this closely! Thank you a thousand times for coming and sharing your beautiful wishes with your warm smile! So glad to have you! Seyma (@seymasubasi)'in paylaştığı bir gönderi (24 Tem, 2019, 10:36öö PDT)
Şeyma Subaşı instagram hesabından imza günü ile alakalı paylaşımlar da yaptı. Linkini bıraktım bakabilirsiniz. :))
Sosyal medyada milletin diline düştüler tabi asdf
Şeyma Subaşı'nın "Sadece Şeyma" kitabının imza gününe katılanlara bir mesaj iletmek isteseniz ne dersiniz?