‘Sadece Şeyma’ kitabıyla çok konuşulan Şeyma Subaşı imza gününe hayranlarıyla buluştu. pic.twitter.com/K6aq7BQaN1— ÇapaMag Magazine (@CapaMagMagazine) July 24, 2019Benim çok merak ettiğim bir şey var. Kitabında okurlara “hidrolik asit ve nemlendiriciyi unutma” tavsiyesinde bulunan ve "herkesi mutlu edemezsiniz çünkü siz pizza değilsiniz" diyen bir insanın kitabını nasıl okuyorlar? Üstüne de imza gününe gidip imzalatıyorlar. :D Sabahattin Ali ve Tolstoy mezarında ters dönmüştür.
Bugün harika bir gündü... Beni sevenlerin bu güzel ilgisini yakından hissetmek o kadar değerli ki! Hepinize vakit ayırıp geldiğiniz, o sıcak gülümsemenizle güzel dileklerinizi paylaştığınız için binlerce kez teşekkürler! İyi ki varsınız... . . Today was amazing... It is so precious to feel such lovely interest of those who love and support me this closely! Thank you a thousand times for coming and sharing your beautiful wishes with your warm smile! So glad to have you! Seyma (@seymasubasi)'in paylaştığı bir gönderi (24 Tem, 2019, 10:36öö PDT)Şeyma Subaşı instagram hesabından imza günü ile alakalı paylaşımlar da yaptı. Linkini bıraktım bakabilirsiniz. :))
düşünsene evladını 9 ay karnında taşıyosun besliyosun büyütüyorsun okutuyorsun ama o seymanın s2msonic kitabının imza gününe gidiyor.. bu da yetmezmiş gibi sevinçten zırlıyor.. nolur çocuk yapmayın aqq pic.twitter.com/hqIEcHxdju— mertö (@mertosal) July 24, 2019Sosyal medyada milletin diline düştüler tabi asdf
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer