Benim sorum beslenme ile ilgili... hafta'da 3 gün 1,5- 2 saatlik antremanlar yapıyorum ve antremandan sonra 1 tavuk yiyorum... ve sebze salata gibi vazgeçilmezlerim var, ve makarna pirinç pilavını da sürekli yerim... tavuk her antreman sonrası yerim... Sizce bu beslenme tarzı benim için yeterlimidir? Bu arada fiziğinizde efsaneymiş :)
Fitness ile alakalı değil de genelde bisiklet kullanan biriyim uzun uzadı turlar yapıyorum ve koşuyorum ekstra olarak. Çok uzun tur sonrasında bacaklarımda bir ağrı olmuyor değil. Bacak kasları için protein ağırlıklı beslenmeyi spor sonrasında mı yapmalıyım
Fizik guzel emek var ortada kabul ve saygi duyuyorum ama insanlari bilmeden tanimadan beslenme programk vermek ne kadar dogru? Senin yedigin sey belki ona gore degildir. Bu konuda egitimin var mi? Diyetisyenlik gbi mesela
Karin kasi istiyorim karin kasi neden ortaya cikmiyorlar. Sabah kahve iciorum sonra 1 veya 2 yumurta yiyorum ögle badem ceviz yine kahve sonra yulaf yogurtlu sonra agirlikla spor daha sonra protein yiyorum. Neden kasim olusmuyor tam anlamiyla😑😑😑
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Karın kası icin beslenmen önemli karın bölgesel olarak çalışmalısın önce oradaki kası inşa etmelisin 1 2 ay çalıştım çıktı mantığı ile çok zor bu -,-
Front split'im çok hızlı ilerliyor, sol tarafi neredeyse tamamen yapmak üzereyim sağ bugün yapabildim ilk defa. Ama middle split çok yavaş ilerliyor. 15 cm falan kaldı. Böyle yavaş olması normal mi?
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
middle ile front çok farlı aynı görünebilir ama birisi ileri kas bağları ile yapılırken diğeri yana açış LAT pozisyonu ile yapılıyor çok fazla zorlamadan yavaşça ilerlemeni öneriyorum yavaş ol acele ile kendine zarar verirsin sadece
Chloe ting’ i duymuşsundur. Ordan bakıp yapıyorum baya yandığını da hissediyorum da işte istikrar lazım sanırım yediklerime de dikkat ediyorum tabi işte haftada kaç gün yapsam yeter onu bilmiyorum teşekkür ederiim düşünmen yeter 😇
boy kadınlarda 21 22 kadar uzuyor diyebiliyorum sonrası icin uzamaz genetik ile alakalı yani 170 isen 170 190 isen 190 olur bu spor sadece yardımcı olur. basketbol voleybol jimastik gibi önerebilirim
Beslenme programı vermek için eğitmen olmaya gerek yok. Boğazınıza hakim olun 3 beyazdan uzak durun bol bol alkali su için uykunuza dikkat edin zararlı alışkanlıkları bırakın ve bilinçli spor yapın bu kadar basit.
@Ruminasyon haftada 6 gün ağırlık antremani olmaz. En fazla haftada 5 gün gidersin. Kilon fazlaysa haftada 5 gün ağırlık iki günde kardiyo yaparsin. 3 ayda gözle görünür bir gelişme sağlarsın ama iyi bir gelişme için en az 6 ay lazim.. Cok süper olmak içinse bir yıl...