Meraba arkadaşlar bu kadının fiziğini çok beğeniyorum. Evde kendi imkânlarımla spor yapıp sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Spor salonuna gitmek istiyorum ama babam tayt falan giyiliyor diye izin vermiyor muhafazakar bir aileyiz böyle şeylere çok karşı o yuzden. Evde böyle bir vücut inşa etmek kolay midir? Ağırlık dambıl almam gerekir mi? Şimdiden teşekkür ederim vereceğiniz cevaplar icin :)
Bir kere bu vücut için temelin de olacak. Bu vücudun %90 ı allah allah vergisi kalanı çalışma. Diyelim temelin sağlam ağırlığa filan girme you tube da fitness ve pilates videoları var. Kafana yatan birinin egzersizlerini uygula.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Chloe ting ve pamela reif yapıyorum 10 kilo verdim bu şekilde. Ama ağırlık gerekiyor gibi hissediyorum çünkü vücudum artık tepki vermiyor sanki
Ağırlık kaldırman gerekir squat gerekir. Evde de yapılır ama bir salona gitmen işleri daha da kolaylaştırır bence. Kadınlara özel salonlar da var artık bulabilirsen öyle yerlere de gidebilirsin
Tüketmiyorum zaten çok nadir bazen tükettiğim oluyor. 10 kilo verdim sağlıklı beslenme ve diyetle ama artık farkli biseyler istiyor sanki vücudum onu bulmaya çalışıyorum
yapamazsın bastan soyleyim , en fazla 1 hafta spor yaparsın sonra usenırsın ıstemeyeceksın , hamlık var ustunde , heryerınde ağrı olacak
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
10 kilo verdim hala da devam ediyorum. Yanı evet bazen sıkılıyorum ama hiç üşenip istememezligim olmadı sanırım hayat tarzı haline geldi benimki. Kendimi böyle daha mutlu hissediyorum. Ama yine de böyle bir fiziğim yok sağlıklı beslenip spor yapmama rağmen. Sadece ağırlık çalışmıyorum kendi vücut ağırlığimla spor yapıyorum