Spor Kol kası yapmak icin 2 kg dambıl yeterli mi? TürkiyemmmTR Takip Et Xper 4 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yeterliyse eğer ne kadar sürede iyi düzeye gelir?Bilmediğimden soruyorum.Teşekkürler. Kol kası yapmak icin 2 kg dambıl yeterli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
İskeletBey Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Degil ilerleliyen zamanlarda daha agirlar gerekiyor2 kililuk dambik isinma icin kullanirlar genellikle 1 0 Yorumla
Kaiki_Deishu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl En az 5 aşağısı kurtarmaz. Bir de günde 50 şınav çek 2 set halinde belirgin olmaya başlar. 1 0 Yorumla
Biçeyrekkoko Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Ne 2 kg kardeşim 2 kg ile hiç bişey olmaz en az 10 lg şart 1 0 Yorumla
YusufBx Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl 2kg ile gelisebilirsin ama agir kiloyla alicagin verimi alman icin cok set tekrar yapman gerekir ben olsam yapmazdim hissiyat cok zor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Degil ilerleliyen zamanlarda daha agirlar gerekiyor
2 kililuk dambik isinma icin kullanirlar genellikle
En az 5 aşağısı kurtarmaz. Bir de günde 50 şınav çek 2 set halinde belirgin olmaya başlar.
Ne 2 kg kardeşim 2 kg ile hiç bişey olmaz en az 10 lg şart
2kg ile gelisebilirsin ama agir kiloyla alicagin verimi alman icin cok set tekrar yapman gerekir ben olsam yapmazdim hissiyat cok zor
Değil ama ilk hafta kullan sonra artır