Allah vergisi güzel bir popom var. Belim de ince olduğu icin daha guzel görünüyor. Fakat ben onu biraz daha kaldirmak ve disa dogru buyutmek istiyorum. Ayrica basenlerim de var. Bu basenlerden zaten oldum olasi kurtulamadim. Kilom 54, boyum 167. Kısacası cok zayiflamadan nasıl bu isteklerimi basarabilirim yardım almaya geldim. Spor salonlari tahminimce kapali kalir. O yuzden evde yapicam sporumu. Ayrica gunde sitedeki yuruyus yolunda 1 saat yuruyecegim.
Sorum su squata kac kilo ağırlıkla baslayayim?
Sorum su squata kac kilo ağırlıkla baslayayim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhaba sevgili KScan;
Öncelikle squat riskli; ama etkili bir harekettir. Kaç kilo ile başlamalıyım sorusundan önce sormanız gereken; "Squat hareketini doğru yapmayı biliyor muyum?" olmalıdır.
Eğer sırtı dik pozisyona yakın tutarken aynı zamanda kalçayı geriye verebilmek için kalçanızın belli bir mobiliteye (esnekliğe) sahip olması şart. Eğer ki bunları uygulayamazken bir de ağırlıkla bunları denemeye başlar iseniz esnekliğinizi %20-30 daha kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacaksınız.
Dolayısıyla yapmanız gereken iyi bir ısınma prototipi bulup ısınma bittikten sonra bacak bölgesine uygulacağınız program yeterli olacaktır.
Örnek program:
3.10 gibi yazılan kısım 3 set sayısını, 10 tekrar sayısını göstermektedir.
Sevgilerimle...