AI Persona’ya Sor

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Permatikle ama almasınlar diye şok almıyorum az üstünden sen pekş?
orada kıl mı oluyo ya bende yok kızlarda da mı oluyo yani bende bile yoksa onlarda olmaması lazım
İnsanl kıllı bir varlık, yaratılıştan itibaren vücudumuzu ve özellikle genital bölgelerimizi korumak için kıllı yaratıldık. Sende bu organ veya her neyse, köreldiyse ki bu olabilir, başkalarında da öyle olmalı diye bir şey yok. Kıl normal bir şey ve bunu erkek kıllı olabilir kadın kılsız olmalı diyerek savunmak saçma. Hepimiz kıllı doğduk, evrimleşme nedeniyle körelmesi, hala körelmeyen insanların sorunlu/pis olduğu anlamına gelmez
@TavukluNohutluPilav yok pis oldğunu ksstetmedim ama kalçada oluyor mu ki
Her yerde oluyor, sadece tamamen körelmiş kısımlarda ince olduğu için pek görünmeyebiliyor.
@TavukluNohutluPilav gorunmeyecek kadar ince mi oluyor yani kalca kısmında afedersin
Herkesin vücudu farklı, bazı insanların kılları çok ince açık renkte olabiliyor, bazılarının gür ve koyu. Herkes farklı bir vücuda sahip.
@TavukluNohutluPilav anladım ama kızlarda yani çoğunluğunda incedir değil mi, bu arada zeki bir kızsın cümlelerinden anlasılıyor :)
Bak 2 kere dedim herkes farklıdır diye ama sen hala cinsiyetcilik yapıyorsun. Bak canım, kıl herkeste var, cinsiyet farketmiyor. Gür de olabilir, az da olabilir. Evet zekiyim sanırım teşekkürler. 👍🏻👍🏻👍🏻
@TavukluNohutluPilav cinsiyetcilikten değil yaa kızlar daha az kıla sahip yani bize göre o yüzden soruyorum 🤗
Git lazer yaptır ne bilim aq🤣 oraya bilmiyorun yapıyolar mı ama
Sen almiyommu
Kızların popoda kıl oluyormu aşko aydınlatsan bi
Bir iki tel kadar az (sarışınım) ama esmerlerde gür ve siyah aşırı fazla
Hmm erkeklerdeki gibi oluyor yani o zsmsn
Jiletle alabilirsin 😀
Daha gür çıkıyo
Tek bıçaklı metal jilet al, 3-5 bıçaklı plastik alırsan onlar kılları yan kestiği için iluzyonla daha kalın cıkıyormus gibi gelir sana. Ama aslında aynı kalınlıkta oluyor ve çoğalmıyor bilinenin aksine.
@TavukluNohutluPilav çooook teşekkür ederimm hayatımı kurtardın hep böyle olur sanıyodum bu bilgiyi kimse soylemıyodu 🥹🥹💕💕💕
Rica ederim askım, ama kısa süreli oluyor böyle haberin olsun 2 güne tekrar çıkar çok kaşınır. Biraz uzun süreli olsun istiyorsan acır ama ağda deneyebilirsin, ben hiç yaptırmadım ama kıl köklerini kopardığı için 3-4 hafta sürüyormuş geri çıkması 🤔🤔🤔
Orman gibi duruyor
kızların kolunda iki tel kıl görünce tksinen tc erkegi cv:
Biz kizmiyiz hizde hesap odemeyince tiksiniyorsunuz 😀
Hiçbir erkekle date çıkmıyorum sorun yok benlik 😄👍
benim icin var kilsiz olun tamam mi 😀
Iy
Onuda Alicam diye uğraşmayın kocanıza söyleyin alsin
Kuaförde alıyorlar
Kuaföre g@t deliğimi göstersem utanırım ama
Yapan çok
Almıyorum çok ince ve açik renkli
Çekip kopartıyorum dermişim.😄
Ağdayla.
Acıyormu
Hayır
Yokki
Almıyorum yok çünkü
Guzel saplak atilir 😀
Abim seni bacına şaplak atsın adresi Verde göndereyim abimi
Once ben dedim hemen araya laf sokma
Sapık zihniyetleri aşamayız
Yarın bir gün kızına bacına da aynısını yapsınlar sülük tipli
Asmayin olduğu gibi kabullenin
O kadar ince düşünüyorsan burada kılım var tugum var ayna gibi cirlop gibi şeylerle aklımıza bunu sokma o zaman
Ben soruya cevap verdim sana yorum yapmadım. Hem cevap vermem senin burada bana abazalık yapacağın anlamına gelmiyor anladın mı beyinsiz! O profilini alır her yere koyar seni rezil ederim
Bu soruya bile beni görmeden bu kadar az*yorsan sen çocuk falan yapma senin gibi pislikler kendi soyuna bile sapkınlık yapar
Sonuçta cevapları biz de görebiliyoruz değil mi beyinli düşünebiliyorsundur herhalde bunu
İşin içine çocuk falan katıp kendini aklamaya çalışma Ben çocukları gayet çok severim söylediğin gibi bireylere uzaktan yakından alakam yok fakat oturup kalkmasını bilmeyen nereden ne konuşacağını bilmeyen birini yakaladın mı affetmem 😀
Öyle mi az*ın sapkın siktur olup git buradan pislik bir Çok kötüsün sen adam bile değilsin
Benim yorumumu kaldırır mısın soru sahibi şu sapık zihniyetlerle uğraşmak istemiyorum
Ağlayacaksan oynamayalım
Ne oynaması gerizeklı tipsiz sülük
Tipim ne ilgilendiriyor seni 😀 neden bu kadar sancı çekiyorsun
Beni açık açık profilimi yaymakla tehdit ettin hakaretler ettin seni şikayet edeyim de IP adresinden bulsunlar profilin gözükmediği için bu kadar rahat olman gerekmez çok akıllı gibi davranıyorsun ama bunu da beyinsiz dediğin insan öğretecek sana
Hadi şikayet et güle güle
Sanki sen sütten çıkmış ak kaşıksın edersen et lan etmezsen adam değilsin
@EemreE34 ulan o kadar sapıkca aptalca şeyler söylemişsin şimdi tehdit ediyosun bence çıktığın mağaraya geri dön
@Shelby111 yalamalara ekmek çıktıgi bu zamana kadar hiç gördün mü o yüzden bu tekniklerden vazgeçip yenilerine ara bence
@EemreE34 yüzünü görmediğim bir kıza yürüyecek kadar yokşukta değilim senin gibi ayrıca kendi tipinle benimkini yan yana koyarsan anlarsın zaten kız tavlamak için böyle bir şey kullanmaya ihtiyacım olmadığını
@Shelby111 ya iki gırgır yaptık hadi kızın haklılık payı da var sanki biz o kadar düştük Ama sen benim ne yaptığımı gayet iyi anlıyorsun veya anlıyor olman gerekirdi hatta bu işlerin tiple alakalı olmadığını da bilmeyen yok tipten bahsediyorsun kısaca şunu söyleyeyim eğlenceme bakıyorum Sen de git işine başka yerde bak amacın neyse artık
@EemreE34 reyis bende burada gırgırındayım ama belli rahatsız olmuş anladınmı bende millete salça oluyorum yalan yokta bir yerde rahatsız olunca durmak lazım
Tip konusunda da haklısın kusura bakma sen öyle yazınca fevri tepki verdim neyse daha dikkatli kınuşalım birbirmizle olaysız dağılalım :)
@Shelby111 eywallah
@Shelby111 alkış
🙏🏻
Makine ya da ağda
Ağda acıyomu
Ewet çok mu fazla ki
Hayır ama hep jiletlerinin için sert alır mı acaba
Jiletledigim
Jilet hem karartır hemde yayar
Almıyorum jsjdj
İğrençç
Ağda