Kendimi zarif edim 160 boyunda 50 kiloyum
Dikdörtgen vücut yapim var kum saati olmasini istiyorum yani birak kilo almam gerek bunun icin illa spor salonuna mi gitmeliyim ve belim ince kalsin istiyorum korse taksam olur mu ne kadr süre takiliyor
Dikdörtgen vücut yapim var kum saati olmasini istiyorum yani birak kilo almam gerek bunun icin illa spor salonuna mi gitmeliyim ve belim ince kalsin istiyorum korse taksam olur mu ne kadr süre takiliyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
Spor salonunda çalışabileceğin ekipman sayısı fazla olduğu için vücudun bir çok hareket varyasyonunu kullanabilirsin. Ayrıca işini bilen ve sana yardımcı olacak bir eğitmen ile de karşılaşman amacına ulaşmanı hızlandırabilir.
Fakat; eğer böyle bir imkanın yoksa merak etme! Evde kendi vücut ağırlığını ve pet şise, havlu, bant gibi küçük ekipmanlar ile yapabileceğin birçok fitness hareketi var.
50 kilo isen zaten oldukça zayıfsın. Belki omuz, sırt gibi üst tarafını geliştirebilirsen biraz daha kum saati şekli alabilirsin. Yine kalça kasların biraz gelişirse istediğin vücut şekline yaklaşabilirsin
Evde yapabileceğin hareketler;
Tabi yapabileceğin daha çok hareket var. Ama bunlarla başla. Hareket isimlerini Youtube'a yazarsan nasıl yapıldığını kolayca öğrenebilirsin.
Kolay gelsin.