AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Eğlenerek dans ederek ya da zumba yaparak fit kalmak mümkün mü 😂
Neden olmasın
Yapmam gerekenleri biliyorum teşekkür ederim yine de 😊
Kısa ve etkili workout programınız varmı? (Hit workout) evde uygulayabilir şekilde 💪🏼😎
Karın kası yapmak için hangi hareketleri veya sporları önerirsiniz? Bir de kas yapmayı hızlandıracak beslenme önerisi alabilirim sizden.
Mekik karın kası için evde çaşılışacak en iyi harekettir
Elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz
19 yaşındayım.1.76 boyum var. Boyumu nasıl uzatırım bir öneriniz varmı?
Gerçi ilgi alanınız mı bilemem boy uzatma ama fitnessçılar bazen tavsiye veriyorlar o yüzden sordum.
Tam bir profesyonelsiniz :))
teşekkür ederim ince görüşleriniz için...
Rica ederim. Takipteyim :))
Hocam kilo almak isteyenlere de var mi bir öneriniz 😄 karantina beni cok zayiflatti
Duzenli spor yapmak istiyorum kaslarımı geliştirmek icin. Fakat spor yaptigim an kilo veriyorumm. 53 kiloyum. Kilo vermek istemiyorumm. Sporla kilo vermeden kaslarımı nasil geliştirebilirim
Hocam bende sporcuyum ama protein tozu kullanmıyorum doğal beslenip kas formumu koruyorum tavsiyem herkese doğal beslenmesiProtein tozu zararlımı uzun vade de hocam
uzun vadede tüm kimyasalların tüketimi vücuda mutlak zarar verir..
doğaldan devamm yaniiiii
Teşekkür ederim
Merhaba yemek yedikten sonra göbeğim çok fazla çıkıyor bunun için ne yapmalıyım?
muhtemelen diyafram büyümesi yaşıyorsunuz... biran önce midenizin daha büyümeden öğünlerini küçülterek ve masadan doymadan kalkmaya çalışın.. bunun yanınada spordan 2 saat sonra yapacağınız 1 saatlik bir egzersiz recetesi uygulayın çözüme kısa sürede ulaşacaksınız..
Günlük ihtiyacımız kalori nedir? Kişiye göre değişir mi? Bu önemli mi? Doktora sormalı mıyız? Önerileriniz hangi şartlara göredir? Sevgilerimle.
günlük kalori ihtiyacı tabiki değişir. kişinin kas ve yağ oranına göre değişir..
dolayısıyla bir doktora değil ama öncelikle bir beslenme uzmanına danışır ve kütle indekslerinizi o inceledikten sonra yol alabilirsiniz...
Doğru cevabı başta söylemişsiniz. Beslenme uzmanının danışanlarına biz doktor diyoruz. Özür😂 Siz hangi sıfatla insanları yönlendiriyorsunuz?🤔
Spor salonunda 70 kg bench press, 90 kg squat, 130 kg deadlift yapıyordum. Spora döndüğümde bu rakamlardan daha mı düşük ağırlıkta çalışmam gerekir?
Spor yapıyorum mekik cekereken bilekler agriyor sinavda kaslar
evde herkesin yapacabileceği form tutmamızı sağlayan aktiveler nelerdir
Yazın tatilde oluyoruz ve cok sıcak oluyor memlekete ve orada bizim haricimizde 2 erkek var orada yapabileceğim aynı formada kalabilecegim ne alarak ne vererek hangi egzersiz i yapmamız gerek
Vejateryan birinin protein için nasıl beslenmesi lazım?
Yumurta süt beslen
Yaklasik 4 gundur karin ve kalca yoğunlaşmali antremanlar yapiorum ama yaglarimi yaksin diye nasil beslenmeliyim desteklemek adina?
Kalorisi düşük, tok tutan ve doğal yağlar yemelisin.
kompleks karbonhidrat oranı düşük, doğmuş yağ oranı az protein ürünlerini tercih etmeniz gerekir...
Malesef siz uzmanların bildiği terimleri herkes bilmiyo keşke terimlerle değilde anlayacığımız dilden konuşsanız, birde o terimleri yanlış yazdığınızda tamamen anlaşılmaz olabiliyor.
@Gamsizbeyy mesela yağsız tuzsuz lapa pilav ya da light süte yulaf ezmesi.. yanında haşlanmış tavuk göğsü ya da kaliteli bir balık tüketimi olabilir. eğer tüketim için bunlara ulaşamazsanız yeşil mercimek harika bir tercihtir... sevgiyle kalın...
Sizi görmek çok güzel
teşekkürlerrrr sizleri de öylee..
Erhan bey vücudum aşağı yukarı olması gereken ölçülerde sadece göbeğim fazla, özellikle göbek eritmek için tavsiyeleriniz neler olur, bu arada işim fazla hareketli değil ama çok yoğun çalışıyorum
Değirmen taşı gibi göbeğimi
Emzirmekten pörsümüş memelerimi kurtarabilir miyiz hocaamm?😭😭😭
@Gogo_latte ebeeen
@Gogo_latte suusssss yaaa biliyorum seni
@Gogo_latte çok kabasın
Şakacı olarak kabul ederim :)) kaba değilimdir bayanlara
@Gogo_latte ben kendime istediğimi derim sen diyemezsin
Şaka olarak kabul et :))
@Gogo_latte öyle olsun bakalım iyi akşamlar
@Gogo_latte aman eksik kal
Vücut yapmayan erkeğe artık kızlar bakmıyor hocam. Tembeller de kas yapabilir mi? En azından omuz geliştirmenin kısa yolları neler?
Dış görünüşüne düşen tüm kızlar orda olacaktır :')
Şu genetik basenimden yıldım gerçekten artık. Kilo veriyorum eyvallah ama yüzümden üst bölgeden basenim bana mısın demiyor çok rahatsız oluyorum
Hocam böyle bıraksalar 7 24 uyurum ama uyumak istemediğim halde uyuyorum neden vücutla alakası var mı
yüksek yüzdede vücudunuzun metabolizması çok yavaş.. demir oranı düşük ve melatonin hormonunu yüksek derece de salgılıyorsunuz. bir endokrinologla görüşmenizi tavsiye ederim...
Benim kaslarımın dermanı yok valla hocam.
Bir iki ağırlık kaldırdıktan sonra çok feci yoruluyorum.
Yürümek bile beni yoruyor. İyice mahvoldu kaslarım.
Sporu bıraktım bırakalı herşey kötü oldu
Öncelikle iyi günler diliyorum. Ben basketbol ile uğraşıyorum ve zıplamam için bacaklarımı geliştirmem gerek sizce nasıl üst düzeyde geliştirebilirim? Teşekkürler :)
Teşekkür ederiz, iyi çalışmalar.
Bende antrenörlük yapıyorum.☺️
Kas gelişimi önemliya
156 boyunda 103 kiloyum göbeğimi eritmek için evde hangi egzersizleri yapmalıyım?
Yürüyüş yapın
Size sormadım
Bende bir antrenörüm
4cü kademe biliyorum bu işleri
Anladım, peki yürüyüş bu sıralar mümkün olmuyor fazla egzersiz olarak ne yapabilirim?
Bak bir kadın var olduğu yerde yürüyor adını hatırlıyınca yazıcam
leslie sansone 3mil video yaz
Onu biliyorum tamam yaparım onu. Başka squat falan? Benim en çok göbeğim var bacağım falan ince. Göbek eritmek için ne yapayım?
Lunge ve yarım squat
Twister var ya üstüne çıkıp sağa sola dönüyorsun onlar fayda sağlar mı? İnternetten alıcam da
İşey yaramaz
Beslenme dikkat et ve leslie sansone bu kadını izle
@kdjdjdjdjsj dostum öncelikle 20 yaşında 4. kademe antrenör nasıl olunuyor ve nasıl bu fikirleri verebiliyorsun, merakla okuyorum yazdıklarını. bence insanlara burada yazdığın şeylerden sonra sakatlanmalarına sebep olursan nasıl arkasında durursun merak ediyorum. bence daha fazla insanlara yönlendirme yapma derim...
Yaşımı küçük gösteriyorum
29 yaşındayım
@Erhan Kara Bana ne önerirsiniz egzersiz konusunda , hastaneye gidemiyorum diyet yapıyorum ama egzersizle desteklemek istiyorum.
ilke etap kalbe yük bindirmemeniz ve sağlıklı kilo verebilmeniz için, kalbi yormadan metabolizmayı hızlandırarak başlamanız gerekir. buda belli bir tempoda yapılacak yürüyüşten ibarettir. ortalaması da 30-40 dk sürede 4 / hafta...
paylaşım için teşekkürler
kondisyon bisikleti ile bacaklarımı inceltebilir miyim :)
Bir aralar kullanıyodum işe yarıyor azimli olmanız lazım
çok zor... miniband egzersizleri ile birlikte uzun süreli inişli çıkışlı tempolu yürüyüşler incelmenize yardımcı olacaktır...
çok teşekkürler
Simit problemim var ☹️ yardımcı olabilir misiniz 🙁
acilen düşük karbonhidrat içeren bir beslenme programı yanında karın egzersizleri öneririrm...
Aslında 3 haftadır sadece yoğurt yiyorum belim rahatsız o yüzden egzersiz fazla yapamıyorum kilo vermeye başladım ama simit gitmiyor ☹️
egzersizle entegre etmezseniz bölgedeki yağ tabakasının önüne geçemesiniz...
Teşekkür ederim 😊
Bacak ve basenler yağlarını yakmak için yürüyüş mü önerirsiniz egzersiz mi?
tüm bacak egzersizlerini vücut ağırlığınızla yapabilirsiniz.
önerimin en önemli kısmı bu egzersizleri yapmadan yokuş yukarı olacak şekilde 30-35 dk 6.5 km/h hızda yürümenizi şiddetle tavsiye ederim. sonrasındaki 25 dakikalık bacak egzersizleri (hareketlerin hangisi olduğunu ilk etap önemsemeyin) yapmanız bile mutlak surette değişimi farkettirecektir...
Çok Teşekkür ederim Cevapladığınız için ❤
Uyluk yağlarımı yakmak istiyorum nasıl bir yol ilerlemeliyim
https://www.youtube.com/watch?v=7ypfq0Y-SGg
hemen başlayabilirsiniz...
Ben daha farklı bir soru sorcam kilo almak istiyorum ne yapmalıyım midem nasıl genişler 😊
Ekmek ye ve temiz beslen
mideniz genişlemesin.. önemli olan yağ oranı yüksek karbonhidratlar tüketin... özellikle akşam yatmadan bunu yapmayı deneyin.. mutlaka sonuca kısa sürede ulaşacaksınız...
Sagolsun
Kalçadaki yana doğru olan çukurlar için hangi hareketleri önerirsiniz?
Lunge ve yürüyüş
miniband egzersizlerini haftada 4 gün 3 er set ve 15 tekrarlı şekilde yaptıktan sonra ortalama 8 hafta da hiç beklemediğiniz kadar gelişme gözlemleyebilirsiniz..
Teşekkür ederim
Kilo almak için ne yapabilirim sağlıklı kilo almak istiyorum
öğünlerinizde karbonhidrat tüketimi yeşillikle birlikte arttırmayı deneyin...
Merhaba,
Beraber spor yapmaya nederseniz 😊
Her görüş altında yazmak mi zorundasin
Ben mi yalanciyim? Şu yorum yapan kızların altında yazan senmisin benim?
Yorumları kim şimdiyse teşekkür ederim 😁
Sildiyse pardon moi
evde hep kilo alıp hem nasıl spor programı yapılır?
Erhan bey yardım edin bana 6 yıldır spor yapiyorum ama 4 yildir kilo alamıyorum yardım edin lutfen
Spor gelip geçici bir heves değildir, bir yaşam tarzıdır 💪
L carnitin hakkında neler söylersiniz?
Merhaba, fit kalmak için hangi besinler tüketilmeli?
Kilo aldiran ilaclar yanlis kilo almamiza neden olirmu
tabiki olur.. kimyasal ile kilo almaktansa yiyerek kilo almayı tercih etmeye çalışın...
Teşekkurler
Sürekçi çalışan metabolizma istiyoruz Erhan bey
sürekli egzersiz yapan ya da hareket eden bireyler istiyoruz sevgili aklıkarışıkkız :)
Yaz için hazırlanayım denize gireceğim dedim yaz geldi Erhan bey yaylaya gitme kararı aldım. Serin hava da sıcak pide daha iyi gider diye düşündüm😊 Eşlik etmek isterseniz konum atayım buyrun pideler benden sohbet benden sizde artık bir tepsi baklava getirirsiniz diye düşünüyorum.
sağlıklı yemeye devam diyoruz:)
Omuzlarım geniş zayifim ne yapmam gerek. kollarimi incelemek için en azından?
Soğuk duş, proteinli yiyecekler
Ormandan ayı çıkar ha
Erhan abi bana biraz motivasyon verir misin sjsjsj
Bekliyoruz hocamm 👌🏻
Kilo alamıyorum kaptan 😂😂
Yağ yakımı ve bunun yanında kas kazanma.
Evde spor yapıyorum programım var
Karın kası için neler önerirsiniz
Günlük en az ve en fazla kaç saat spor yapmalıyız
Merhaha,
Ellerimize sağlık gayet güzel
Teşekkür ederiz
53 kilo olmuşum ölücem sanırım stresten://
53 kilo norm eğer boyun 1.64 altında değilse veya kemiklerin ağırsa.