Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Öncelikle merhabalar. Karşılaşmış olduğunuz sorun hemen hemem kilo alıp veren herkesin başına gelmesi yüksek olan bir durum. Herşeyin bir çözümü olduğu gibi bununda bir çözümü var. Önce spro salonuna gitmek en faydalı olacak şeyler aradı. Fakat ülkemizde yaşanan virüsten dolayı bu pek de mümkün değil. Onun yerine evde yapılacak birçok şey var. Mesela 500 ml olan sislerin içini su doldurarak kendinize ağırlık yapabilirsiniz. Bu şekilde kol çalışabilirsiniz. Eğer nasıl yapabilirim diyorsanız Youtube da bir sürü video var bunun yani sıra indirilebilecek bir sürü program var. Evde de rahatca yapabilirsin. Kendine zarar vermemek için hareketin doğrusunu öğrenip o şekilde yapmalısın. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
00 YorumlaSporsuz alinan kilonunda verilen kilonunda bir faydası yokmuş bunu aladim ben... Kilo alirken sporsuz alirsan orantisiz alirsin kilo verdiginde de sporsuz verdigin için gene orantisiz orantisiz verirsin neticede spor olmazsa olmazimizdir... Ama ciddi orands kilo vermek icin oruç tutmak lazim ben 5 kilo verdim oruç tutarak. Oruç da sahur yapmadim sirf iftar yaparak tek ogün beslenerek kilo verdim tavsiye ederim.. sen plates yapabilirsin evde spor salonlari salonlari kapaliyken
00 YorumlaEstetik yaptırsana niye yoruyon mahv ediyon kendinide psikolojınıede
00 Yorumla- +1 yıl
- Evet, düzeltebiliriz.
- Evet, ulaşabiliriz.
- Evet, elde edilebilir.00 Yorumla Bilmiyorum ama tek bildiğim sporla kilo verirseniz bir sorunla karşılaşmazsınız
00 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle düzenli spor ve beslenmeyle düzelebilir. Azimli olmak lazım.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kaç kilo verdin, ben de aynı durumdayım ve en kötüsü de spor yapmayı hiç sevmiyorum
112 Yorumla- Soran+1 yıl
Mecburuz ama başka türlü olmaz ki
- Cevap sahibi+1 yıl
Mecburuz evet diğerlerini kıskanıyorum çok.. 20+ kilo verdim ve hala vermem lazım
Senin ne kadar? - +1 yıl
Gizli üye kaç kilosun
- Cevap sahibi+1 yıl
@Tatlımaço 97 kiloydum..
- Cevap sahibi+1 yıl
@Tatlımaço 160 ve hala fazlam var
- +1 yıl
60 kilonun altina indin mi tamam dir.. ama spor yaparak inmelisin yoksa kilo verdiginde istemedigin yerden verip aldiginda istemedigin yerden alabikirsin oyuzden plates yap YouTube da yaz plates diye evde plates egzersizleri vidyolari izle yap sekillensin vücudun kiloluda olsa sekilli fizikli kizlar sexydir onlar gibi olabilirsin plates sayesinde
- Cevap sahibi+1 yıl
@Tatlımaço 60 olsam yeterli benim için ama sporu hayatıma sokmam lazım, yürümek ve bisiklet sürmek haricinde bir şey yapmıyorum... Doğal olarak da sarkmalar oldu maalesef
- +1 yıl
Bazı kızlar var 90 kilo 100 kilo ama plates yapıyorlar spor yapiyorlsr fiziği yag tulumu gibi değil göbek yok kalca karpuz göğüs dolgun bbw diyoruz biz böyle kizlara. Big beautiful women. Bbw. Arastir google da.. onlarda çekici spor ysptigin surece *100 kiloda olsan cekici olursun göbeğin olmaz kalcan dolgun olur erkekler arzular ben sahsen arzuluyorum öyle nicki minaj kalçasını
- Cevap sahibi+1 yıl
@Tatlımaço siz erkeklerin arzulamadığı şey yok
- +1 yıl
Tamam işte ne güzel gel mesaj at tanışalım konusalim muhabbet edelim karşılıklı güven olursa buluşur arkadaşlık yaparız hersey zamanla bende hemen gel altıma yat demiyorum hem ramazan ayindayiz zaten bu ay bitene kadar birbirimizi tanırız bayramda görüşebiliriz. Ben sana mesaj atardimda sen gizlisin sen at bari öldürcek halim yok seni
İstikrar, Kararlılık, Özgüven, Hırs Olduktan Sonra Neden Olmasın
00 YorumlaDüzelse bile fazla deri kalır buda acılı bir ameliyat gerektirir
00 Yorumla- +1 yıl
Gencsen mümkündür ama 45 yaşından sonra pek bir şey bekleme
00 Yorumla Mümkün fakat aşırı deri sarkmaları mevcutsa estetik müdahale gerek oluyor senin memnuniyetine bağlı
00 YorumlaMerhaba bende 20 yaşımda 50 kilidan fazla verdim yaşım ve vucut yapısından dolayı sarkma olmadı ama etim yumuşak. Bende spor yapmak istiyorum ama bilin bakalim ne eksik. 😂
00 Yorumla- +1 yıl
İp atlamak günde 20 dk ip atlarsanız güzel bir form kazanırsınız ama tempo yüksek olacak. Tabi sadece spor yeterli değil. Tek başına diyet ile de bu iş biter. Azim sabır istikrar önemli olan
00 Yorumla - +1 yıl
Bol bol kondisyon ve egzersiz hareketlerle çok çabuk toparlayabilirsin
00 Yorumla 32 kg verdim hayatım değişti. Kas lı bir vücudum var artık
00 YorumlaOnca şeyi yiyip oturmadan önce düşünseydin. Sürekli kilo alıp vermekten dolayı vücudu bozmak ne ya?
00 Yorumla- +1 yıl
Düzelir demem icin tam olarak nasıl bozuk onu bilmemiz lazım
00 Yorumla - +1 yıl
Aşırı kilo değişimlerinde ameliyat gerekebiliyor.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Sarkıklıklar için demiyorum aslında. Orantılı alıp vermedim yani istediğim yerden vermedim sporla bu düzelir mi acaba
- +1 yıl
Bölgesel zayıflama diye bir şey tamamen pazarlama ürünü. Sen kilo vermeye devam edersen muhtemelen sıkılaşıp düzelir forma girersin.
- +1 yıl
Çabalarsan neden olmasın
00 Yorumla İnanıyorsan mümkündür
00 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar kilo verdiğine bagli
00 Yorumla - +1 yıl
Pek tabi ki sporla her şey mümkün.
00 Yorumla - +1 yıl
Düzelir. Ama biraz vakit alabilir.
00 Yorumla - +1 yıl
Spor ve diyetle münkün bu bahsettigin
00 Yorumla - +1 yıl
Bu soruyu google da sorsan daha iyi cevap bulursun
00 Yorumla - +1 yıl
Ciddi bir sabır ile evet mümkün.
01 Yorumla Kilolu bayanlar candır can
00 Yorumla- +1 yıl
Küçük detaylar büyük mucizeler doğrurur.
00 Yorumla Evet denedim gördüm 😅😅
00 Yorumla- +1 yıl
Sikilastirabilirsin evet
00 Yorumla Başka turlude dezelmiyor
00 Yorumla- +1 yıl
Tabi ama destek alman lazım
00 Yorumla - +1 yıl
beslenme alışkanlığı da şart
00 Yorumla - +1 yıl
gerekli diyet ve düzenli programlı sporla düzelir
00 Yorumla - +1 yıl
Duzeltilir
00 Yorumla - +1 yıl
Spor ve beslenmeyle düzeltebilirsin
00 Yorumla - +1 yıl
Düzelmiycek bir şey yok duzeltirsin
00 Yorumla Kesinlkle.
00 Yorumla- +1 yıl
Sarkmış deriyi maalesef
00 Yorumla - +1 yıl
Balık etli şişman bayanlar candır can
00 Yorumla - +1 yıl
Deri sarkacak...
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Spor ile düzeltebilirsin.
00 Yorumla - +1 yıl
Evet, neden olmasın.
00 Yorumla Yeap.
00 YorumlaTabii ki mümkün
00 Yorumla- +1 yıl
Yatak sporları👍
10 Yorumla - +1 yıl
Cokmu sarkiksin
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Sarkıklıklar var ama sorun o değil sorun orantılı kilo almadım orantılıda vermedim yani hoş gözükmüyor
- +1 yıl
Spor yaparak gerdir vucudu
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
siskooooo seni
00 Yorumla Elbetteki
00 YorumlaSquat
10 YorumlaDuzeltilir
00 YorumlaEvli msn bekar mi
00 Yorumla- +1 yıl
Tabikide düzelir
00 Yorumla tabiki her zaman
00 YorumlaEvet neden olmasın
00 YorumlaEvet mümkündür.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Merhaba,
Evet, vücudun yıpranmış olsa da sağlıklı yaşayarak tekrar iyi görünebilirsin. 👍🏻
Çok sık kilo alıp vermek derinin elastik yapısına zarar verir ve sarkmalar başlayabilir. Buna karşılık yapabileceğin en iyi şey kilo verirken kas miktarını artırman.
Şöyle ki; deri altında depolanan yağlarımız var. Kilo verdiğinde deri altı boşalır ve üzerindeki deri sarkmaya başlar. İşte böyle bir durumda boşalan yeri kas ile doldurmak iyi görünmeni sağlar.
Ayrıca egzersiz, dokuların beslenmesine ve derinin daha iyi görünmesine neden olacaktır. Ümitsiz olma, hemen spora başla. 🙋♂️
Peki nasıl kas yapabilirim
@cirkinbirisiste gel ben kas yaptırırım sana 😊
Maçonun tatlısı mı olur g×rizekalı
@cirkinbirisiste terbiyesiz sey sen önce adam ol jnsan ol sonra kilo ver.. maço nun tatlısı olur elbet. Tatlı görünümlü maço huylari olan erkek demek bu tatli maço.. bir insanin huyları maço olunca kendisi tatlı olamiyor mu ne saçmalıyon. g-erizekali sensjn