Kızacaksın ama squat. Sen bodybuilder değilsin ablacım. Senin yapacağın squat kendi vücut agırlıgınla olacak. Ayrıca pilates vs üstüne. He bir de en önemlisi. Anatomi. Allah vergisi bir iskelet yapısı üstüne iyi bir antrenman sonuçta böyle cillop gibi yusyuvarlak popo 😂
Eğer evde her gün 45 dakika sabah ; 45 dakika da akşam çalışırsanız booty program koyabilirim buraya. tabii önceleri çok aşırı yüklenmeyin. Yavaş yavaş hareket tekrar sayısını yükseltin. Ağrı oluşur çünkü..
Arkadasim var bodye gidiyor aynı böyle bir onda gördüm şimdiye kadar onu tanimasam estetik derdim 😅
Peki nasıl yaptığı biliyor musun
Cevap
25Cevap
Squatla kalınlaşan üst bacak çekicilik kadar. Bunun bacağı kalın da olsa çok yakışırdı. Kadında üst bacak her zaman kalın olmalıdır
Ama sana harbi adam gibi diyorum en itici en gıcık olduğum tip bu hem valla hem billah ister inan ister inanma böylesi kapımda kul köle olsun dönüp bakarsam adam değilim kendinizi çirkinleştirmek için nedendir bu amaç?
Tamam sen sarkık popolu veya tahta popolu kızlarla takıl 😄
Spor yapan doğal değil mi 😄 hem doğal hem sağlıklı
Sadece kalça çalıştıran egzersizler de var ama birazda genetik işi bu
Yav gece gece bende dahil herkesi şahlandırdın bravo ya 😀😂
Donkey squat yapmış bol bol.
Ayrıca protein tozu kullanıp sürekli squat yapmış.
anatomiyle alakalı bunların çoğu ama yağsız ve squat deadliftle olabilen şeyler
Plates de var..
Emek de var... Her şey var bu güzel eserde..
Sayat 1. sırada ve yatarak bacak çekme hareketleri falan var onlarla yapilmali
Bunu daha fazla kaldirmamk lazim
Sonra gotu galkmis derler😂😂😂
Hayatında gorup gorebilcegin en güzel kalca yalnız bu fotodaki
Popo kadından ayrı bir organ gibi duruyor ona ait değilmiş gibi. Doğal olmayan herşeye karşıyım
Ya ekrana saldıracam şimdi nasıl bir varlıksın sen ya 😂
Squat ve plates egzersizi olabilir
Fikrim yok ama emek var
Tıbbı müdahale ile de olmuş olabilir bilemedim.
Sanmıyorum çünkü spor yaptığı hesabından belli oluyor
Tecavüze uğramak mı istiyorsun
Leg extanjan makinesi var bodye gelmen lazim
Brezilya poposu estetiği
Doğal değil bu kalçalar
Sporla olmuş olsa üst bacak da kalın olurdu. İçine giydiği çamaşırdan da kaynaklı olabilir. Resmen toto odaklı fotoğraflar çok itici buldum. Cansu Taşkın diye manken var ya aynı onun gibi poz vermiş.
Çok yapay. Doğal ve küçük olsa daha çekici dururdu bence.
@serinbahar bu da güzel ama fotoğraf ben doğal değilim der gibi. Düz durup normal poz verse bacağı kaldırmasa belki yapaylik kamufle edilebilirdi.
Hayır estetik olduğunu sanmam çünkü kadının instasında spor yaptığı belli olan paylaşımlar var. Üst bacağı kalınlaştıran squat. Bununki squat değişil muhtemelen. Soruyu da bundan dolayı sordum zaten
Düz dursa zaten kalçanın bir kıvrımı olur. O taytı giydikten sonra kalça illa ki belli olur.
Instasi ne kadının merak ettim
@amelie. xoxo instası karın kasları da spor yaptığını gösteriyor zatn
Şunu farkettim diğer resimlerinde toto normal. Bunlarda fotoşop ya da bilerek poz verirken kaldırma olabilir. Bu arada totoyu kaldıran çamaşır giyiyo olabilir brezilya poposu yoksa da bu olabilir.
Kesin ek bir şeyler var :)
Küçük olsun doğal olsun.
Çamaşır izi neden gözükmüyor burada?
@serinbahar fotoşop vardır bak arka plan bulanmış oraya da bir şey yati fotosopla
Kadınların numarası çok sanırım ya. Çok sorum var bununla ilgili aslında
Squat, plates.. dogy style.. ;)
Estetik ve teknoloji ile
Bence çok itici...
Bisiklet 🚴
Taş taş
Sqaut la
Popooooo 👏👏
Çok güzel yaa😍😍
Kadının instası ne
Fake la bu
Squay