Enerjiniz hiç bitmesin 💃😀

Acken yapmak etkili ama spordan geldikten sonra da homini girtlak yersen bir halta yaramaz o spor bu ince cizgi onemli.😂😂
Açken yapmak✔
Aç karna yapmak daha iyidir. İnsan istediği gibi hareket eder.
Ac karna bir sey yapilmaz tokkende spor olmaz
Cevap
44Cevap
Eğer yağ oranın yüksek ise kesinlikle sabah aç karına yürüyüş çok iyi olur en az 1 saat olmaz ise koşu bandında evde de yürünür..
Profosyonel vücütçular her sabah kalktıklarında yağ oranım yükselmesin diye 1 saat kardiyor yaparlar sonra kahvaltıya geçerler..
Akşam saatleri 18 00 -19 00 dan sonra yapılan egzersizler daha etkili olur daha sağlam olursun ağırlıklara daha iyi yüklenirsin gelişim daha hızlı olur çünkü o saate kadar 2-3 öğün yiyorsun...
Sabah aç karnına asla yapamam🙄 tansiyonum düşer bayılırım yavrum 😂 günün ilerleyen saatlerinde kahvaltıdan en az 4 saat sonra plates keyfim yerindeyse zumba tercihim 😂
Rampa rumbabeyya , Ramba rumbabey😂💃🏻
Senle zumba o zaman 💋
Ben daha çok, hani ne aç ne tok durumu var ya, o zaman tercih ediyorum.
Ama doktor sabahları değil, akşam yap diye bilhassa söyledi.
Sebebi de yaş itibariyle imiş.
Günaydın 🙂
Aç karnına spor yapılmaz, mideye zarar verir bu. Egzersiz yaparken mide boş olursa göbek düşmesi yaşanır yaptığı sporuna ağırlığına göre şans oranı da önemli tabi ama riskli işte ha bide tansiyon düşebilir, zayıflamanın yemek yemeyle hiçbir alakası yok, doğru spor yapın yeter ki.
Spor yemek yedikten 1 saat sonra yapılır önce yürüyüş şart ama.
Açken yapılan spor kas kaybına neden olabileceğini okumuştum. Onun aç ile tok arası bol protein içeren ara öğün tarzında bir beslenme, spordan yaklasık 40 dk ya da 1 saat öncesinde yapılmalı.
Deposu boş ya da boşa yakın bir araba nekadar gidebilir ki.😊
Degisir kilo vermek icin ayri agirlik calismasi icin ayri
Agirlik ise yemek yenilip once yapilmasi lazim glikojen depoyu fulleyip agirlik calismak lazim agirlik calisirken enerji uretmek icin kaslarin kaybini onlemek icin sart
Sadece yag yakmak icin sabah erkenden bcaa ile kosu yapilip ac karnina tabiki
Sonrasinda hafif guzel bol proteinli kahvalti yapilmalidir
kilo vermek içinse yarım limon suyuna az su ile karıştırıp içtikten sonnra aç karna yürüyüş yapılmalı. tok karınla yürüyüş yapılmaz kan mide çevresinde olur.
tok ya da aç olarak spor yapmak uygun değildir.. aslolan yemekten en az 3 saat sonra spor yapmaktır ;)
Özellikle su içip tamamen doymayacak şekilde bir kaç lokma yemek, enerji ve mide bulantısını önleme konusunda yardımcı olacaktır. Spordan sonra kahvaltı yapmak daha idealdir. Tabi çok yememek kaydı ile
Yemek sonrası spor pek sağlıklı değildir. Eğer spor yapılacaksa spordan en az 4 saat önce hafif yenilmelidir.
Aç Karna
ama yapılması mümkün her an yapılmalı bence, sadece yemekten en az 2 saat sonra olması gerek.
Hepten aç karna yapmak iyi değil. En azından bir kaç lokma yenmelidir. Normalde yemekten en az 2 saat sonra iyidir.
aç olmamak lazım az yemek ama spordan hemen önce değil illa aç karna yapacam dersen de vitamin takviyesi içecekler
Spor öncesi mide bulantısı olmasın diye hafif biseyler ben meyve yerim sonrasında kahvaltı
Kahvaltidan sonra yapmak daha iyi olabilir sanki :)
Pek anlamıyorum abla 😅Keyfi nasıl istiyorsa öyle yapsın😅
Tok karnina spor sikinti olur :)
Bedeni ve hucreleri geteginden cok yormak demektir...
15 ile 17 arası
Glikojen depolarının en dolu olduğu saattir
Maksimum enerji 💪
Base mode
Bilmiyorm ku ama sabah erkenden kahvaltı yapıyorum ben.😊😊😊
En guzeli aksam sporu tum gun yediklerini de eritmis oluyorsun hem de rahat uyuyorshn 😀
Yemeklerden en az bir buçuk saat sonra yapilmasi gerekir.
Sporu yani koşma yürümeyi güneş doğmadan kalkıp yapman lazım çünkü gece hormonları iki kat hızla çalışıyor
Hafif birşeyler yiyip spor yapılmalı aç karnına kalori yakımı çok olmaz ve bas dönmesi göz kararması ve kaslarda zayıflama olabilir.
spar yapmadan en az 2 saat önce yeme içme bırakılır yoksa dalak şişer koşamazsın soluk alamazsın
Ben olsam tok karnına yaparım. Ama doğru ama yanlış
Bence hafif besleyici bir kahvaltıdan sonra yeşil çayını içip bir yarım saat bekledikten sonra... çayını limonlu içmeyi unutma :)
Sabah spor öncesi bir muz bir elma yiyorum spor sonrası bol protein ağırlıklı bir kahvaltı yapıyorum işlem tamamdır
💪
Yemekten sonra karninindinlerdirdikten sonra veya enerji besinleri var onu yiyip. yapanilirsjn
Kahvaltı zamanı çalıştığımız için akşam yemekten önce yapıyorum
Kahvaltıdan 1 saat sonra yapıyorum.
Sporun aç karnına yapılması gerektiğini biliyorum
Kahvaltıdan 2 saat sonra
Kahvaltıdan 1 saat sonra.
Kahvaltıdan 1 saat sonra yapıp asi daha uygun 😁
amaç kilo vermekse sabah karnın açken yapman gerek
Sporu akşam yapmak hafif mideyle daha doğru
Kahvaltı öncesi daha iyi
Aç karnına ya da az atıştırıp yapmalı
Kahvaltıdan 1 saat sonra ideal bence.
Sabah aç karnina daha etkili olur sanki..
Hafif bir şeyler atıştırıp yapmak daha iyiymim
Spor yemek öncesi yapılır her zaman
Spor her zaman aç karnına yapılmalı
tok karnına kahvaltı ve öğle yemeğinden sonra
Aç karnına daha iyi bence
Sabah daha sağlıklı diye duydum
AÇ karnına diyorlar
hafif yedikten sonra yapmak iyi
ne perforformansından bahsettiğine bağlı
Aç karnına
Aç karnına aç ayı oynamaz
kahvaltıdan sonra