Ilk bır ay alısman ıcın esneme germe hareketlerı yapabılırsınız sonrasında ılk bır hafta agrınız cok olur 1 ay bıttıkten sonra pılates ve 0 bacak acma hareketlerını duzenlı olarak deneyıp bırde cımnastık hareketlerıyle bırlestırdıgınız taktırde acacagınıza ınanıyorum
Esneklik yoga ile kazanılır. Bir egitmenden dersini al. Kesinlikle tek başına yapma sakatlanabilirsin. Ya tanınmış bir hocadan video izle ya da bizzat ders al.
Bana ayağımı sıfır açmayı kimse öğretmedi türk milleti yapcam yapcam diyip ikinci gün bıraktığı için bence derslik bir durum yok inanmaya bilirsiniz ama ben erkeğim ve bacağım sıfır açabiliyorum
Ayıptır söylemesi valla ben sıfır açıyorum zaman alır sıfır açman ayaklarını çok iyi esnetmen lazım hiç birzaman ayaklarını iyice ısıtmadan açmaya çalışma kendini sakatlayabilirsin ben 1 hafta ayağımı sürükleye sürükleye gittim öyle birşey 😂
Taekwando ya gittiğim bir ara denemiştim birkaç gün oturamadım fakat 0 da yapamadım tabi bayanlar biraz daha şanslı ama bir ders almadan deneme yoksa sende birkaç gün oturamazsın :(
Ya esneklik çocukluk zamanlarından kalır şimdi kasların sertleşti fazla zorlarsan yırtarsın bile bacaklarını iki yana açıp ellerini yere doğru dokunmaya çalış hergün 10dk 3 sefer yap çok açılmasada etkisini görürsün
esneklik küçük yaşlarda çok rahat kazanılır, küçükken esneme hareketlerini yapsaydın bunu şu an yapabiliyor olurdun ancak belli bir yaştan sonra bunu yapabilir misin pek sanmıyorum
Çok geç artık o taaa bebeklikten olacaktı 3 4 yaşında sen koskoca katirsin kenfini ne bok zannediyorsn sen 22 23 25 30 olacaktın kiriş kıris ömrün varsa tabiki
En İyi Cevaplar