Öncelikle bir bar ve ağırlık setine sahip olmalisin. Ardından bacak odakli deadlift lunge , squat gibi haraketleri düzenli bir şekilde yapmalısın 👍🏻 agirliklarini hafta hafta arttirmalisin. Gerekli proteinini almalisin.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sguat belimi ağrıtıyor, Eve alacağım bacak için makine var mıdır
Kanka makine alacağına fitnessa git bence. Emin ol salona gitmek daha ucuza gelir hemde alet çok. açıkçası izlediğim kimsede öyle makine görmedim evde bacak çalıştıran. Çok lüks işi o😂 squatta belin ağrıyorsa demekki vücut formun doğru değil. çok eğiliyor olabilirsin neyse kolay gelsin bakalım
Askerlik yapmışsındır diye düşünüyorum. Komando dansı bilirsin onu yapabılırsın , aynı hareketi dambıl ile ellerin salık sekılde yapabılırsın , squat yapabılırsın. Kum torbası ile tekme calısabılırsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Google playdan uzman diye bir program var onu indir ucretsz ben oradan calısıyorm bacak kol vb
Öncelikle bir bar ve ağırlık setine sahip olmalisin. Ardından bacak odakli deadlift lunge , squat gibi haraketleri düzenli bir şekilde yapmalısın 👍🏻 agirliklarini hafta hafta arttirmalisin. Gerekli proteinini almalisin.
Sguat belimi ağrıtıyor, Eve alacağım bacak için makine var mıdır
Kanka makine alacağına fitnessa git bence. Emin ol salona gitmek daha ucuza gelir hemde alet çok. açıkçası izlediğim kimsede öyle makine görmedim evde bacak çalıştıran. Çok lüks işi o😂 squatta belin ağrıyorsa demekki vücut formun doğru değil. çok eğiliyor olabilirsin neyse kolay gelsin bakalım
İnsanın evi gibisi yok salonda boş adam çok var 😅 bu yüzden sordum
Askerlik yapmışsındır diye düşünüyorum.
Komando dansı bilirsin onu yapabılırsın , aynı hareketi dambıl ile ellerin salık sekılde yapabılırsın , squat yapabılırsın. Kum torbası ile tekme calısabılırsın.
merdiven çık in hem kardiyo hem bacak tempolu bi şekilde