5-6 ayda 21 kilo verdim ve vücudum bu şekilde. Kaslarımı tekrar nasıl kazanırım?

78 den 57-58 düstüm

Ya söyle oldu diyet bazen bazen hic yemedim depredyondaydim bunalimdanda kilo kayp ettim biraz yumsadi :/ daha cok kas kayp etmissim, ama okadar kötü degil sükür spora baslamam gerek birde tenime dokununda mesela kollarima derimin altinda file gibi bisey var o ne ! Fitness de direk agirlik calisarak kaslarimi tekrar kazanabilirmiyim?
Kollarim biraz sarkik var :((( anlasiliyormu bilmiyorum
Kollarim biraz sarkik var :((( anlasiliyormu bilmiyorum

5-6 ayda 21 kilo verdim ve vücudum bu şekilde. Kaslarımı tekrar nasıl kazanırım?
Ben kendimle memnun degilim galiba vucudumu sikilastirip sertlestirmem gerek yediklerimede dikkat ediyorum ama düzenli degil
Güncellemeler
+1 yıl
Ya delimisiniz gogsler kuculdu bile ben tenime bakin ya da bir deformasyonluk varlindiye bakin bir anda 21 kilo vermissim görüntü olussun diye koydum ya boydan atinca baska laf edersiniz böyke atinca baska üfff
Güncellemeler
+1 yıl
Normalde foto koymucaktim ama bir görüntü olussun diye koydum ya boydan koyamadim kameranin arkadasi bozuk cekemedim yani hem lütfen bana sporla ilgili taktii verin