bildiğim kadarıyla en çok eksikliği çekilen vitamin, d vitaminiymiş... ben nutraxin d3 kullanmaya başladım.. siz ne kullanıyorsunuz
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Bende kullanıyorum ve eskisinden çok daha iyi uyanıyorum. Eskiden uyandığım da sarhoş gibiydim hiç bişey yapasım gelmiyordu. Şu an daha dincim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benim Eksik degil. Kis aylarinda 1-2 ampul o da bazen.
00 Yorumla
Ya evet ya ben kullanıyorum tenim soluk diye gittim :(
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
5Cevap
- +1 yıl
Biz ailecek nutraxin multivitamin kullanıyoruz. Bu ürünün en sevdiğim yanı, bu ürün sayesinde bir taşta bir sürü kuş vuruyor oluşumuz çünkü içerisinde vücudun ihtiyaç duyduğu bütün vitaminlerden var ve tamamen doğal. Bizde bağışıklık düşüklüğü biraz genetik bir şey mesela benim yeğenimin de bağışıklığı düşük. En ufak bir hava değişiminde direkt hastalanıyor. Nutraxin'i bu kadar sevmemizin bir diğer nedeni, çocuklar için de ürünlerinin bulunması :) Tabi bir ürünü kullanıp gerçekten etkisini görmeye başlayınca o ürüne daha da bağlanıyorsunuz ya işte bizimkisi öyle oldu. Şu an hem koronadan korunmak için hem de dengesiz hava koşullarında hastalanmamak için bu ürünü kullanıyoruz ve hatta kullandırtıyoruz :)
00 Yorumla Doktorunun tavsiyesini dinlemen daha iyi olur birde güneş gördüğün zaman bileklerini güneşe doğrı çevit
00 Yorumlaaa ben de nutraxin d3 kullanıyorum uzun zamandır depresyonuma iyi geldi :)
00 Yorumla- +1 yıl
vitamini eksikliğim vardı nutraxin d3 vitamini kullanıyorum şimdi kesinlikle daha iyi hissediyorum
00 Yorumla Devit-3 kullanıyorum.
00 Yorumla- +1 yıl
Ampül olarak kullandım 2 tane
00 Yorumla - +1 yıl
Annemde seninkinden kullanıyor galiba
00 Yorumla Ben bir şey kullanmıyorum kız ayool
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Mayıs eylül arası 15-20dk 12-2 arası güneşe çık
00 Yorumla - +1 yıl
neden kullanıyorsun
00 Yorumla - +1 yıl
Devit3