B ve D vitamin hapı kullanan var mı? kullanan varsa faydasını gördünüzmü ve bu haplar kilo aldırırmı ?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Merhabalar, ben B vitamini kullanıyorum. Hatta kullandığım komplex bir ürün. B vitaminleri vücudun en önemli vitamin ihtiyaçlarıdır. B1'den B12'ye kadar alınması gerekli temel vitaminlerdir. Benim kullandığım ürün bu ; vitaminler. com/urun/solgar-vitamin-b-complex-50-100-kapsul-5192 kesinlikle tavsiye ederim. Genelde vitaminleri ve mineralleri bu siteden alıyorum zaten. B vitamini asla kilo yapmaz bu arada.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sağlık & Diyet konusunda 1,4b cevap paylaştı. d vit. güneşte, b vit. domateste bol var. ye işte. ilacı ne yapacan
00 Yorumla
d vitaminini sürekli kullanırsanız d vitamini zehirlenmesi geçirirsin şimdiye kadar kaç tane içtiniz b vitamini de kilo yapmaz
114 Yorumla- +1 yıl
vitamin hapı hiç kullanmadım henüz
- +1 yıl
iki vitamin eksikliğide var
- +1 yıl
hayvansal binde bir , özellikle d vitamin eksikliği daha çok çıktı doktor hap yazmıştı pahalı diye almamıştım artık mecbur alıcam sanırım
- +1 yıl
D vitamini ampülü çok ucuzdur ki aile hekimleri ücretsiz verir normal fiyatı da 2 lira bir şey. B12 eksikliği varsa nedeni araştırılmalı nedene göre tedavi verilmeli eğer hayvansa ürünle tüketmiyorsanız alım azlığına bağlıdır demektir bu durumda hap fayda eder ama diyelim barsaktan emilimde ya da taşınmada bozukluk varsa hap fayda etmez o zaman iğne yaptırmanız gerekir.
- +1 yıl
iğne önerdi bende sevmediğim için hap yazmasını istedim yazdığı hap 90 TL
- +1 yıl
GNC for men sanırım
- +1 yıl
Ya abicim boşver sen bunları bu kardeşini dinle önce iyice bir araştırılsın b12 eksikliği nedeni ondan sonra da ayda bir iğneni vurulup rahatlarsın. Çünkü b12 eksikliğine bağlı nörolojik durumlar görülebiliyor ki bunlar da insanın hayat kalitesini aşırı derecede bozar. Bizim çok daha ucuz preparatlarımız var da doktorunuza danışın ya da niye vermiş diye?
- +1 yıl
benden takrar kan tahlili istemişti 2 ay önce bende zamanım yok diye gidemedim sizce gitmelimiyim tekrar
- +1 yıl
bir uğrayın kan değerlerinize tekrar baksınlar ama gitmeden hiç olmazsa D vitaminini tarif ettiğim şekilde için onun seviyesine de bir bakalım. B vitamini için ise de araştırılma yapılsa iyi olur yok yapmaya vaktiniz yoksa şu ucuz ama çok etkili preparatlardan başlarız sonra yine kontrole gider duruma bakarsınız düzlme olmaz ise iğneye geçeriz artık. birde hayvansal gıda tüketmeye çalışın
- +1 yıl
yorumlarınız için çok teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar