Zayıflamak istiyorum, diyet önerecek biri var mı? Daha önce 20 kilodan fazla veren var mı? Zayıflamak için ne yapmalıyım? Yardımcı olun lütfen, öz güvenim sıfır.zayıflamak istiyorum
Zayıflamak istiyorum, zayıflamak için ne yapmalıyım?
Yürüyüş ya da koşunun (Spor, dans) yanında sağlıklı iştah kesme diyeti ile zayıflamak istiyorum diyenler iyi sonuçlar alacaktır. 1. Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan sizi uzun süre tok tutar. 2. Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Bu sebzenin kalorisi yok denilecek kadar az ve oldukça tok tutucudur. 3. Tatlı olarak 250 gr. mor eriği ya da kurusunu biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve früktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır. 4. Bir porsiyon yeşil fasulyeyi 20 Dakika suda haşlayıp sirke, karabiber ve biraz tuzla tatlandırın. 5. Öğünler arasında acıktığınız da kuru Erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Çünkü bir kuru erikte 8 kalori var. 6. Haftada iki yumurta yiyin. Çünkü yumurtada bol miktarda triptofan var. Bu da neşenizin yerine gelmesini sağlar. 7. Enerjisiz kalmamak için 1 demet maydanozu blenderden geçirip sebze suyla karıştırın. Bir-iki damla acı biber sosu ekleyin ve bunu bir güzel için. Bu içeceğin içindeki C vitamini ve bitkisel maddeler yağ yakımını kolaylaştırır.
Bizim bir tanıdık öyle, zayıflamak istiyorum deyip bir hap kullandı, midesini delmişti, daha halen çekiyor.. Hayatımda İlk defa diyet yapmam gerekti, boyum 182 cm, kilom 90 kg. Ocak ayının sonlarında diyete başladım, beyaz ekmek ve şekerli yiyecekleri tamamen kestim, yağlı yemekleri de en aza ve yemek yerken mümkün olduğu kadar salata ağırlıklı.. Biraz çabuk oldu ama bugün tartıldım 82 Kg.. Ben diyet yapmıyorum sadece yeme şeklimi değiştirdim, böyle yaparsan açta kalmıyorsun, zayıflamak isteyenlere tavsiye ederim..
Kafanıza göre diyet yapmayın diyetisyene gidin onun verdiği diyeti uygulayın.Sağda solda duyduğunuz diyetleri yaptığınız için metabolizmanızı bozuyorsunuz verdiğiniz kilolar kat be kat geri dönüyor ve yeniden kilo vermeniz zorlaşıyor...
Ya da boşverin orada burada yazan diyetleri deneyin bozun dengenizi daha kötü sonuçlara yol açın nasılsa doktora gideceksiniz o da diyetisyene yönlendirecek olan size olur...
Bıktım artık kafanıza göre diyet yapmayın demekten ne kadar tehlikeli olduğunun farkında bile değilsiniz.
lahana corbasi diyeti haftada 8 kilo verdiriyor benim annem yapiyordu bende denedm oldu tabi kilolaro geri almamaya calsmalsn googleden bak lahana corbasi diyeti diye hastalara amelyatdan once cabuk kilo vermeleri icin kullanilan bir diyet programi ac kalmyosun paso lahana corbasi icyosun ne kadar cok icersen o kadar cok kilo kaybedyosun bir dene derm :)
evt bir hafta sürüyor cok faydalı ben sahsen lahanayi sevdgmden cok ictm cabuk verdm ilk3 gun icinde zaten 2 kilo veriyosun hemen lahana corbasini yapiyosun ilk gun sinirsz corba sinirsz meyve sadece ekmek falan yok sekersz cay iceblrsn. ikinci gun sadece corba sinirsz ve bu sefer cinirsz meyve haslanmsda olur fazla tuz kullanmadan.3ncu gun 8 adet muz 4 bardak süt ve yne corba 4ncü gün 500 gram tavuk eti yne sinirsz corba oyle bsydi hatrlyosam plani tam uygularsan cok rahat kilo verebilrsn
Zayıflamak isteyenler öncelikle bir doktor muayenesinden geçmelidir. Gerek dahiliye gerekse diyetisyene giderek zayıflamadan önce sağlık durumu kontrol edilmeli ve sağlıklı şekilde zayıflamanın yollarına bakılmalıdır.
:D :D Şu durumuna bakınca gülüyorum ya cidden gülünç bir durum Neden mi Kilo dediğin nedir? Bu kadar takmaya değer bir şey midir veya tamam güzel kilo vermek istiyorsun çok da güzel hayatında nasıl mutluysan o şekilde yaşa bu halini beğenmiyor olabilirsin kilo verip mutlu olabilirsin çok doğal ve doğru bir şey bu Zamanında kilomu çok taktım 92 kiloydum 78 e indim 14 kilo verdim 3 ayda İnsanların düşünceleri yıkıyordu resmen beni dalga geçmelerini de geçtim insanlar neden bu kadar acımasız diye düşündüm baktım ben böyle mutlu değilim kilo vermeye karar verdim Bak şimdi ne olursan ol Hayat bana şunu öğretti belki işine yarar bu hayatta inandıktan sonra çabaladıktan sonra her şey yapılabilir ve mümkndürde imkansız diye bir şey yoktur çünkü imkansızlığın içinde bile İMKAN kelimesi geçer şimdi gelelim zayıflama isteğine 3 ayda nasıl 14 kilo verdn diye sorrsan araştırdım ve şu kanıya vardım Şekerli yiyecekler azalıtlacak ve özellikle özellikle EKMEK kilo düşmanıdır Ekmekten olabildiğince uzak dur ilk zamanlar bırakamadım tabi tam buğday kepekli derken ekmekten tiskinmeye başladım ekmek değiştikçe ve ekmeği iyice azalttım özellikle bol bol su içtim şekeri bıraktım çaya atmadım hala alışamadım pek ama kullanmıyorum nefsime yenik düşüp zorlansamda atmıyorum şeker çaya vs şu an ideal kiloma geldim ve bu kilomu korumaya çalışıyorum ekmeği yine yiyorum ama az yiyorum günlük 1 ekmek bile bulmuyordur belki Çok uzun oldu biliyorum kulak verirsen işine yaradıysa ne mutlu bana İNAN kilo verebileceğine yeter
Ben Zerovita bitkisel çay ile tamamen tesadüf eseri internette dolaşırken karşılaştım. kuzeni ve arkadaşımbu çayı kullandığını öğtendim Birçok zayıflama ürünü kullanarak her seferinde hüsran ile karşılaştıktan sonra bu tarz ürünlere olan güvenini yitirmiş biri olarak tabiki Zerovita’ya da inanmadım. Fakat sonuç resimlerini ve kullanıcı yorumlarını görünce aklımda acabalar oluşmaya başladı. Bunun üzerine ben birkaç gün merak içinde sayfalarını inceledim. Sonrasında kendime büşra herşeyi denedin bunuda denersen ne kaybedersin ki dedim ve çayı sipariş ettim. Çayım iki gün sonra elime geldi. Geldiğinde ben kullanmaya başlarken bile hala inanamıyodum bu tarz bişeyle, yani sadece çayla yiyerek içerek diyetsiz sporsuz kilo verilebilecegine. Ama ilk hafta tartıya çıkıp -2 kiloyu görünce kendime bu kez bu çay işe yarayacak dedim. Başlangıçta inanmayan ben her geçen gün çayın etkilerini hissettikçe şok oluyodum. Çünki 68 kilo ile başladıgım çayımı -9 kilo vererek bitirdim.2 haftadır kullanıyorum Hiç ara vermeden bir sipariş daha yaptım annem için 9 gündür kullanıyor annemde 6 kilo vermiş baya şaşırdık ki hayatta böyle şeylere inanmazdım diyetizyene gittim işe yaramadı spora gittim yine veremedim kuzenim ve arkadaşımdan allah razı olsun tekrar tekrar beni kilolarımdan kurtardıkları için kilolu olanlara tavsiyem işnstagram: zayiflazerovitaa bu siteden almıştım çayı kübra hanım diye biri ilgileniyo Whatsapp:05319684643 etkisini görmezsen parasını iade ediyo %100 müşteri memnuniyeti, var bence bakmalısınız kullandıktan sonra bana dua etmeyi unutmayın seviliyosunuz canlarımÇAY☕; ağız kuruluğu yapar, İştah kesmesi yapar ağız kuruluğu sayesinde bol su tüketmemizi sağlar, kabızlık sorunu olanlara kabızlık sorununun giderilmesine yardımcı olur, Şekeri tansiyonu kolestrolü dengeler, emziren anneler de süt arttırır, KARIŞIK BiTKİ YAĞI 🌱;metabolizmayı hızlandırır, bağırsak parazitlerini önler, kilo verimini hızlandırır. instagram: zayiflazerovitaa Whatsapp:05319684643
2 ay öncesine kadar 82 kiloydum boyum 1.65 yani bayağı fazlam vardı, forumlarda, diyetisyenlerde, facebookta, çevremde her yerde fazla kilolarıma çare ararken bir forumda birinin tavsiyesini gördüm (winterbeform) zayıflama seti yağ yakan çay ve tok tutan çorba olarak satılıyor tatları da çok hoş , son çare olarak Winterbeform'u denedim ve 2 ayda 11 kilo verdim şu an 71 kiloyum vermeyede devam ediyorum çok ilgililer beslenme danışmanına istediğiniz zaman whatsapp tan yazabiliyorsunuz, onlar da yönlendiriyor. kilonuzu takip ediyorlar
o saçmalıklardan uzak durun, insan kandırmak için uydurulmuş şeyler, ilaçlar kimyasal dengenizi bozar sonra kalıcı hasar verebilir, en iyisi diyetisyene gitmeniz, olmadı hıyar gibi midenin kolay öğütemeyeceği şeyleri yemeniz fakat dengeli olması için diyetisyen şart, açlık çekerseniz bir süre sonra alışırsınız ve sürekli abur cubur yeme isteğiniz azalır, oruç tutarken nasıl insanlara ilk zamanlar zor geliyor sonra kolay geliyor aç kalmak, zamanla sizde alışırsınız, kısacası açlığı hissetmeniz gerek, hemen de zayıflamayın uzun bir sürede yavaş yavaş zayıflayın, dengeniz bozulur yoksa
arkadasim 3 ay tatilde 30 kilo verdi geldi agzimiz acik kaldi 80 den 50 ye dusmus. Nasil yaptin dedim kalori diyeti uyguladim irademi kestim dedi. O bir de yuzuyordu onun da etkisi vardir tabi/ Sen de cok kalori yaktiran seyler yap en azindan her gun 10-20 dakika dans et evin icinde sacma sapan hareketler de olur onemli olan kilo yaktirmasi hem o zaman stressten de arinirsin :D ama kalori diyetini yaparak yap bunu. Aksam 6-7 dedim mi hicbir sey yeme. Ancak belki 1-2 bardak cay ya da 1 kase yogurt. kolay gelsin
Kuzenim 100 kiloydu 70lere düştü..Erkek..Ayrıca kas falan da yaptı.. Zaten üçgen vücut..On numara oldu.. Ama ben bu durumdan feyz aldım mı almadım :D Fakat sen alabilirsin..Kuzenime her baktığımda hayran kalıyorum çünkü azmin zaferi öyle olur.. İstersen her şeyi yapabilirsin bunu unutma..Yapmıyorsan yeteri kadar istemiyorsun demektir.. Ayrıca internette bayağı başarı hikayesi var resimler var hepsini araştır gaza geleceğine eminim..
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abim 30 annem 25 kilo verdi bende 13 verdim ama yetmiyor 20 daha vermem lazım kuzenin kac ayda verdi nasil verdi?
Valla o kısa sürede verdi çin işkencesi gibi bir diyet uyguladı sen o kadar acımasız olmazsan beş ayda rahat verirsin.. Abinle annen gözünün önündeyken neden başkasını merak ediyorsun ki ?
Benim de 15 kilo fazlalığım var. 12 gündür başladım şunları yapmaya:
her sabah aç karnına 2 bardak ılık su yarım saat bölgesel zayıflama hareketleri kahvaltıda 1 dilim tam buğday ekmeği, salatalık, domates, 5 zeytin, 5 dilim peynir, 1 yumurta her öğünden 10 dk önce ve 1 saat sonra 0.5 litre su en geç 17.30 da akşam yemeği akşam yemeğinden en geç 20 dk sonra 1 saat yürüyüş 18.00 den sonra hiçbir şey yemek yok her yemeğin yanında yoğurt/ayran ve salata yemeye çalışıyorum. ekmeği sadece sabah 1 dilim tüketiyorum.
AKŞAM YEMEĞİ ÖLÇÜLERİ (bizim evde yapılan ve aklıma gelen) sulu yemekler: 3 5 kaşık pilavlar: 3 5 kaşık pizza: 1 dilim sarma: 3 5 biber dolması: 1 tane makarna, mantı: 3 5 kaşık lahmacun: 1 tane köfteler: 3 5 sıkım börekler: 1 tane içli köfte : 1 2 tane
Bak benimde fazlam vardi 63 kiloydum kafama cok takiyordum ablam onerdigi bir urun vardi viafit diye aldim Şu an okadar cok memnunumki 63 kilodan 55 kiloya dustum tabi sporla destekleyeceksin oturdugum yerden olmuyor gunde 1 saat yuruyus bile yeterli oluyor siddetle tavsiyemdir. Yardmci olduysam ne. mutlu mesj atarsan yardimci olurum
Bence böyle haplar kullanma biraz paran varsa ve aşırı bir kolon varsa akupuntur tedacisiyle zayıflama yöntemi çok etkili. Eğer yapamazsan Çok şu iç, ip atla, sürekli hareket halinde ol. Ve ok az yediklerine dikkat edersen başarılı bir zayıflama geçireceksin emin ol
psikopat_hatun diyorki sabah güzel kahvaltı yapıyorum sonra sıcak su içiyorum (içine limon sıkıyorum azcık ) öğle yemeğini ya yoğurt ya da lifli bisküvi falan geçiştiriyorum akşam yemekte ne varsa 1 porsiyon yiyorum. bol bol su içiyorum yürüyüş yapıyorum ama daha yeni yapıyorum :D
Hayır bak kardeşim şöyşe salakca şeylerle uğraşmayın zayıflamak istiyorsan az yiceksin spor yapıcaksın O kadar insanlar öldü hiçmi ibret almıyodunuz ya Ha illa. Yardım dersen ben zayıflatabilirim seni yaşam koçu olarak
Çok kolay öncelikle diyetisyene gitmelisin. Sonra günlük besin ve enerji ihtiyacın ne kadar öğrenmelisin. Ayrıca günde 8- 10 bardak arası su içmelisin. Karbonhidratı azaltıp, protein oranını artırmalısın. Lifli beslenmelisin.
Hiç bir şey yemezsen olmaz, az ve sık yiyeceksin. Spor salonuna yazılacaksın, takviye olarak kuru kayısı ya da maydonoza limon sıkıp yiyeceksin. Metabolizmayı acayip çalıştırır. Hafta da 4 gün, günde 1 saat olmak üzere spor yaparsan kilo verirsin.
benii ekle sana güzel bir diyet listesi yazayım, yalnız aç kalabilecek bünyeye sahipsen çünkü öyle her dakika bir şeyler tıkıştıracağın 10 öğünlük bir liste olmayacak.
Benide ekleyip yazarmısın ben ekleyemiyorum psikolojim bozuldu diyetisyene gittim ne tartı ne bişey yaptı elime tutuşturdu bir dyet yolladı boyle modıvede olmadım yapmadımda
Bak ben kendime bi diet listesi oluşturdum sende oluştur istersen fotosunu bile koya bilirim. Listeni oluştur haraket çok yap az ye porsiyon küçült Egzersiz yap sadece bir ay yao ve etkisini göreceksin bide yoğurt ve karabaşak ye yoğurt karabaşak aşırı derecede iyi
canım diyet miyet hikaye ya onlar ölüm gibi çok aç kalıp kilo veriyosun 1 hafta verip sonra alıyorsun ama ben funbody diye bir bitki çayı kullandım 8 kilo verdim 1 ay kullandım bu çayı şimdi tekrar başlıcam 99 dum 91 e düştüm
irade azim gerisi yalan.. ekmek yemiycem dedim iki hafta bes kiloverdim ve ekmeksiz yemek yememnın tadına vardım .irade herseydir.yoksa otla çöple olmuyo bu işler
Ekmek yeme spor yap lifli çok ye mantar da ye şekeri bırak yoğurdun içine acı biber ve limon sık karın bölgedeki yağı azaltır haşlanmış yumurta ye sabah tok tutar yemek yağlı yeme şekeri birak
bende senin gibi düşünüyorum günde yarım cay bardağı limon suyu içiyorum bir de su içmen çok önemli internetten zayıflama kürlerine bak bir de spor yapmalısın
Bol bol yoğurt ye , ekmek ve hamur işinden uzak dur, az ye sık ye , gece yatarken yeme , öğün aralarında meyve ye , şekerli ve tatlı besinlerden uzak dur, obur zıvır yeme , bol su tüket... 26 kilo verdim Demir gibiyim ;)
En İyi Cevaplar