24 yașindayım fakat ki 96 kiloyum bu güne kadar hiç sevgilim olmadı,
kendimden nefret ediyorum zayıflamadım.
Az yemekle doyamıyorum. Açaba ne yapmam gerekiyor
kendimden nefret ediyorum zayıflamadım.
Az yemekle doyamıyorum. Açaba ne yapmam gerekiyor
valla yemek yemiceksin doymıcaksın buna katlanacaksın hem sağlığın hemde kendinden nefret etmemen için bir sağlam bir spor salonu bulmaya çalış çevrede araştır diyetisyenleri olup muhtemelen zaten neyse idmanda ona göre verilir sıkılaştırma felan var mıdiye sor kilo verirken bir yandanda sıkılaş muratabigf diye bir youtuber var google yaz adam hayvan gibiydi zayıfladı karizma oldu sana ilham verir
Yeme alışkanlığını değiştir. Doymadan kalk masadan. Mal değilsin aklın var. Durdurabilirsin kendini. Ekmek asla yeme. İnan yemedsn de doyuluyo. Yemekte ne yiyosan onun yarısını al ve ye. Git 1 saat bekle meyva ye 1 tane filan. Doymadıysan git bir diger yarımı da ye.
Bu sekilde zamanla migden küçülecek ve sadece yarım tabak yeticek. Hiç uğraşmadan kilo vericen.
Git bir sevgili bul. Kim olursa. Dışarı filan çık. Git seks yap sevgilinle sonra. O da zayıflatıyo 😂😂
birinci yeme alışkanlığını değiştir spor yapmayı diyet yapmayi kilo vermek gibi görme sağlıklı olmak gibi gör kararlı ve azimli ol ve mutlaka bir diyetisyene başvur
Diyet, spor. Zaten tam anlamıyla doymaman gerekiyor.
Cevap
8Cevap
Kendinden nefret etmemelisin. Kendini severse bir şeyleri başarabilirsin. Bunu istemelisin. Kendine hedef koy, çalış ve başar. Olmaz diye bir şey yok. Bir şey olmuyorsa, insan istemediği için olmuyordur.
Az yemekle doymayı bekleme zaten :) 118 kilodan 85 e sustum spor yap, profilime bakabilirsin şimdiki halime.
Düz mantık olarak yediğinden fazlasını yakarsan zayiflarsin o yüzden kendine kısıtlama getirmenin alsim geleceğin için en azından
profilinde 26 yaşında olduğun yazıyor
cümleye 24 yaşındayım diye başlıyor
Şu mide şişirme bilmem nesi çıkmış ameliyasız ondan yaptır.
Bence cok tatlisin neden kendinden nefret ediyosunki
Takma kafana bende 95 kiloyum
Boyun kaç peki
Spor yap fitnes
Maşşallah tosunuma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar