Arkadaşlar çok merak ediyorum cidden bu tür ürünler zayıflama da etkili oluyor mu? Ciddi anlam da zayıflayan var mı? Ya da şu ürün daha etkili dediğiniz var mı?
Dr. Oetker Müsli kullanan ve ciddi anlamda zayıflayan var mı?
Ya siz harbi cahilsiniz. Bu zayıflatıcı birşey değil kahvaltıda iki haşlanmış yumurta peynir zeytin ye karbonhidrat ve şekeri bırakınca kilo vereceksin zstrn
Yani bu bir örnek sadece. Ben 11 ayda cok daha güzel listeler hazirlamistim. Lor peynir alirken dikkat et yagsiz ve tuzsuz alacaksın Ayrica bazi sabahlar 3 yumurta al. Bu 3 yumurtanin 2 sinin akini bir tabaga akit. Diger yumurtayida oldugu gibi kir. Cirp iyice daha sonra tavaya 1 cay kasigi zeytinyagi dok. Yumurtayı omlet kivamina gelinceye kadar pisir. Uzerine 1 yemek kasigi lor peynir dok afiyetle ye :)
Canım bunu zaten zayifkatılan diye bir konun yok arkasına bak enerjı yüksek oranda öğle arası olarak kullanıyorum ben çikolata içinde olduğu için tatlı istediğim kalmıyor ve şu an emziriyorum ona rağmen 8 kilo verdim ayda.. sabahları yumurta peynir zeytin yesillik öğlen bunu yiyorum öğleden sonra sebze yemeği yiyorum ve akşam salata veya beyaz , kırmızı et tüketiyorum. zaten öğle arası yersen akşamları acıkmiyorsun ogle arasi yedigin icin eğer ki çok acıktın bir porsiyon meyve tüket faydasını görücen.
Ben 3 ayda tam 24 kilo verdim ve spor yapmadım gerçekten 3 öğün sadece eti lifalif yulaf ezmesi ile yoğurdu karıştırdım kağsede ara öğün olarakta elma portal yedim fotoğraf ile kanıtlayabilirim kilo değişimi mi inan başarabilirsin 💪😊🙏
En İyi Cevaplar