Biraz farklı bir yaklaşım sunacağım ama😁 Tüm ülkelerdeki Dr. Oetker firmaları Merkezi Bielefeld’de bulunan Oetker İnternational tarafından yürütülmektedir. Almanya kökenli bir firma olduğu için Almanyanın %97 si Oetker ismini bilmektedir ve büyük bir güven duymaktadır. Yapılan tarafsız anket ve araştırma sonuçlarında en güvenilir marka ünvanını almıştır.
Alkanlar kendi markasına güvenir ama ben almanlara asla güvenmem Türk düşmanı ırkçı bir millettir. Arabaları tamam ama ülkemize aşüre gibi önemli bir lezzeti yapıp sunmak nerden akıllarına geldj şüpneciyimdir şüphe duyarım ben bu ülke ve milletten. Zaten Türklerden nefret ettikleri kesindir. O yüzden yerel bir firma yapsa tamam der alırım ama almanın heleki aşüresini almam😊 kendim malzemeleri karıştırır alırım yaparım buna ihtiyaç duysam. Benim bu konulara artık sağlıklı çiftlerin çocuklarının olmalıp ta tüp bebek sayesinde yüksek maliyetlerle olmasından, son 5 yılda alzheimer ve benzeri hastalıkların artmasından, bebeklerin bağışıklık sistemlerinin gelişmemesinden, toplumun temel taşlarının çürük olmasından bebekler gibi vs birçok sebeple doğala ve mümkün ölçüde kendi imkanlarım ile yapmama dayanmaktadır bu görüşlerim. Birşey biraz eksik olsun ama doğal olsun derim😊💐 sağlıklı günler😊💐✋
Cok yaptim 🙈 cidden iyi. Rengi filan guzel. Tavsiyemdir ama tek paket az cikar 2 paket daha iyi oluyor. Suylada yapiyorsun oda bir avantaj. Kisaca yap ye. Misss.
En İyi Cevaplar