Yeme & İçme 2 ay Dr. Oetker Yogotella'yı denediniz mi? Wineandorange Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yeni çıkan ürünlere merak sardım. Nedir bu yogotella deneyeniniz var mı? Dr. Oetker Yogotella'yı denediniz mi? Cevapla 22 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
s inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Yok ayol... bu markanin arka kısmını okuyunca paketi usulca geri koyuyorum... kimya laboratuvarı 1 0 Yorumla
zeynepaydas Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 100% 2 ay Deneyen varsa bana yazabilir mi bende almak istiyorum tadı nasıl kıvamı nasıl bişi? 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 2 ay Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Hayır denemedim denemeyi de düşünmüyorum hiç güzel gözükmüyor. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Doğru soruşturma. Haklısın Bencede eninde sonunda abm diyorsun ki biliyorumda neyseya ben küme anlatıyorum ki 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 34 2 ay Yeme & İçme konusunda 7,7b cevap paylaştı. Her doktora güven olmuyor.. Kullanmıyorum.. 1 2 Yorumla Wineandorange 2 ay @tiryakinimtiryakin sorulara yazdığın görüşlerin tiryakisiyim👍 Yorumla tiryakinimtiryakin 2 ay Eywallah.. 😄 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Denedim iğrenç 1 1 Yorumla Wineandorange 2 ay Cidden mi 😕 nasıl bişey ki Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 776 cevap paylaştı. Hayır denemedim 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 85% 2 ay Yeme & İçme konusunda 655 cevap paylaştı. Hayır denemedim 1 0 Yorumla
joeblack18Fenomen Takip Et Master Yaş: 34 2 ay Yeme & İçme konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yok denemedim 1 0 Yorumla
s Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 43 , eic 85% 2 ay Yeme & İçme konusunda 967 cevap paylaştı. Hayır denemedim... 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 26,7b cevap paylaştı. Denemedim afiyet olsun 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. İlk defa duydum 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 487 cevap paylaştı. Hyrr 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 91% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Denemedim 1 0 Yorumla
soruperisi Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 501 cevap paylaştı. Denemedim kiz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yok ayol... bu markanin arka kısmını okuyunca paketi usulca geri koyuyorum... kimya laboratuvarı
Deneyen varsa bana yazabilir mi bende almak istiyorum tadı nasıl kıvamı nasıl bişi?
Hayır denemedim denemeyi de düşünmüyorum hiç güzel gözükmüyor.
Doğru soruşturma. Haklısın Bencede eninde sonunda abm diyorsun ki biliyorumda neyseya ben küme anlatıyorum ki
Her doktora güven olmuyor.. Kullanmıyorum..
@tiryakinimtiryakin sorulara yazdığın görüşlerin tiryakisiyim👍
Eywallah.. 😄
Denedim iğrenç
Cidden mi 😕 nasıl bişey ki
Hayır denemedim
Hayır denemedim
Denedim ama sevmedim. Çok yapay tadı
Yok denemedim
Hayır denemedim...
Denemedim afiyet olsun
İlk defa duydum
Hyrr