aranızda doktora gidip helipak veren kullanan oldu mu bu ilaç nasıl bişey kendimi aç hissdyrum ama yemek tede az bişey ile doyuyirum ışallh midemdeki bakteriyi öldürür ise yarar ağır çünkü 3tane hapı aynı anda alıyorsun mrk ettiğim şu kilo kaybı yapar mı kullanan varsa cvplasa sevinirim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Doktor mu verdi sana onu?
evet mideme endoskopi yapıldı parça falan alındı bakteri iltihap çıktı onun için verdi bgn ilk günüm ama acayip sakinim bir değişik oldum ama karnım acıktı bir saat sonra yemekten önce icyrum kilo aldırır mi ya da verdirir miki
Allahım yaa :D bende zayıflamak için verdi de kullananlar var mı diye soruyosun sandım :)
yok canım . ilaclarin biri 1000 mg biri 30 biri 500 zayıflamak için tabikide kullanmam da bir acıkıyorum bir iştahsızlık yapiyo alt üst etti ilk günden belki hem tedaviye iyi gelir hem kilo veririm diye düşündüm 😂
Hm anladım ilaç ağır bir ilaç öncesinden koruyucu vermesi gerekir
vermedi zaten üç hapida aynı anda icyrum biri mide koruyucu görevi yapiyo sanırım akşam da 3 tane aynı anda icyrum 12 saat ara ile 6tane hap icyrum yani
Geçmiş olsun olsun bol su iç içerdeki iltihabı kurutmaya çalışıyorsakın ilacı bırakma Allah korusun kötüye döner
icyrum ağzımda kuruluk oluyo çünkü sabah bir içtim ağzıma acı su geliyo bir değişik oldum ya aç hissdyrum kendimi ama yemek yiyesim yok
işallah bakteriyi de öldürür siz sağlıkçı misiniz
İnsallah, iki yıl eczanede çalışmışlığım var sağlıkçı değilim
Bu aralar hafif şeyler ye gaz yapan şeylerden uzak dur nane limon yap içine baş koy sabahları yemek yemeden bal ye çörek otlu bak birşeyin kalmaz ablana dua edersin
ışallh ise yarar ya sadece mrk ettiğim. bu ilaç ağır bir ilaç bnce iki kutu yazdı bide bobreklere zarar vermesin
Bu yüzden bol su iç dedim böbrekler süzmesinde etkili olur en assaya 2 litre içmeye çalış
tamam icyrum ya ağzım çok buruk ve kuruluk var ve mrk ettiğim sigara kullanıyorum ilaç ya fayda etmezse çünkü doktor bna açıklama yapmadı fazla sadece bu ilacı yazacağını söyledi tadı biraz kötüdür dedi kötü gelmedi bna ne bilim yediklerine dikkat et şunu ye şundan uzak dur beni tatmin etmedi fazla en azından tam anlamıyla bilgi vermesi lazım
ben bgn kolada içtim herşeyde n yedim yani
Tedavin boyunca uzak dur hele koladan, kızartmadan böylr şeylerden yersen bir işe yaramaz doktor lar öyle malesef devlet yoğun olduğu için ne kadar hızlı o kadar iyi onlar için olan hastaya oluyo doktor un yanındaykende aklına gelmiyo sormak
evet aklıma gelmedi bnmde ve sadece şey dedi ishal yani kanlı ishal olursa iki gün ara ver sonra dvm et dedi ama başka doktorads gosterecem sonuçları çünkü bna bakan doktor kendisi değil asistanı yazdı
şu an sırtımda ve sağ göğsümde batmalar oluyo korkuyorum bişey olacak diye
Aslında sağlık ocağına da danışabilirsin aile hemimleri 3 4 arası ilaç yazoyo o ara git danış onlar uzun uzun anlatıt
aynenn öyle yapmak en iyisi olur
Korkma onun ne olduğunu söyleyeyim böbrek üstü bezlerin ağırıyo ciddi anlamda susuz kalmışsın eger ishal olursan bol su tüket mutlaka
Evet canım ihmal etme daha küçüksün dediğim gibi bal ları ye ilacın yan etkilerini önler
vay arkadaş ya ne değişik mis allah kimseye hastalık vermesin çok zor cidden
Amin çok geçmiş olsun dikkat et kendine
yooooo 24 yaşındayım ben ordaki bilgileri rastgele gitfimn 😶😊
teşekkür ederim ☺
Rica ederim:)
Öylemi :) o zaman daha gençsin diyeyim
hehehh yani 😃
☺️☺️
Olmaz mı
nasıl yani kilo kaybı yapiyo mu nerden biliyorsunuz
Kaç kilosun