Kilo vermek istiyorum ama hangi diyeti uygulamam lazım?

Merhabalar arkadaşlar, ben 18 yaşındayım yaklaşık 12 yaşından beri kiloluyum. Ergenliğe zaten çok erken girdim, 5. sınıftaydım ve girer girmez hatta girmeden birkaç ay önce kilo almaya başlamıştım. Şu an 166 boyundayım ve 62 kiloyum. Özellikle basen ve kalça bölgemde çok kilom var. Önümde YGS ve LYS var ve oturup yemek yemeye zamanım genellikle olmuyor o yüzden ya dışarıdan dürüm falan yiyorum, ya da cips-gofret gibi atıştırmalıklarla yetinmeye çalışıyorum. Özellikle okuldayken her teneffüs bir şeyler yemek istiyorum, aç olduğumdan değil ama bir türlü kendime hakim olamıyorum. Bugün bir video izledim Youtube'da ve diyete başlayıp başlamama konusunda kararsız kaldım. Oradaki kız Dukan ve Muzaffer Kuşhan diyetiyle 25 kilo vermiş. Gerçi kendisi Muzaffer Kuşan diyetini çok da önermiyor ama ben hızlı ve etkili kilo vermek istiyorum. Şu an aklımdaki en etkili diyet Dukan diyeti gibi geldi.

Aranızda önceden Dukan diyetiyle kilo veren oldu mu? Olduysa ne kadar sürede kaç kilo verdiniz?

Ya da Dukan diyeti haricinde başka bir diyetle kilo veren ve memnun kalan oldu mu? Tam olarak nasıl yaptınız bunu?

Videoya bakınmak isteyen arkadaşlar için:
Kilo vermek istiyorum ama hangi diyeti uygulamam lazım?