Herkesin bir zayıflama hikayesi vardır. Aslında herkes demeyelim çoğunluğunun diyelim. Böyle şismansınızdır ve birden gelen azimle zayıflarsınız falan. Anlatır mısınız çok merak ediyorum? 😊
75 kiloydum şuanda tartılmıyorum ama en son 53 ü gördüm şimdi sağlıklı bir görüntü için kilo aldım büyük ihtimalle 58 veya 60 arasındayım.
Ivır zıvır yemiyorum artık her öğün bir dilim ekmek içecek olarak su haftada veya ayda bir çikolata koşu.
Fit görünmek için de bir kız için ideal olan kas çalışması o kadar :D
17 kilo verdim.
bir hikayem yok.
begendigim ama bana olmayan deri ceketi ustumde gormek icin 17 kilo verdim. kalip gibi ustume oturdugunda kendimle gurur duydum.
Nasıl başardın biraz anlatirmisin
abur cuburu kestim oncelikle. sonra caydaki kahvedeki sekeri biraktim. kolayi biraktim. yurudum bir de. sekiz ay surdu. hic oyle yemeden icmeden kesmedim kendimi. yemegimi gene oturdum yedim.
fazlaliklari cikardim hayatimdan sadece.
Benim zayiflama hikayem...
6. j. komd. alay k. ligi
Sabah 6.15 kahvalti
12 de oglen yemegi.
17 de aksam yemegi
18 kilo vermistim. Yemek harici yat kalk surun kos yuru spor hic durma hic...
Kilo almadım ki hiç... Metobalizma hızlı çalışıyor.. Günde 6 öğün az ve sık yerim... Bol yürüyüş... Spora zamanım kalmıyor maaalesef... Metobalizma hızlı çalıştığı içinde ne yesem yakıyor... :D :D :D
Cevap
15Cevap
Babamın hikayesi daha güzel dört ayda 30 kilo verdi bizzat gözlemledim sağlığına kavuştu gençleşti enerjisi süper 48 yaşında sporcu bunu herbalife sayesinde başardık ailece besleniyoruz iki yıla yaklaştık :)
bana bu azim bugün geldi. az yedim yürüdüm ettim. birazdan akşam yemeği yicem bekliorum eve gelmelerini dayanamadım ufak bir kepek ekmeğine çikolata sürdüm yedim yoksa içim içimi yerdi. umarum bu sefer de bozmam
Genelde ilk kilolar istem disinda gider sonra insan kendini begenmeye baslar ve Spor ve diyetle destekler benimki böyleydi
13 yaşımda 22 kilo vermiştim 3 4 ay gibi bir sürede
Ben hep zayıftım hala zayıfım. At gibi yerim kilo almam. Spor yapmam tüm gün kös kös otururum.
Ergenlik yıllarında çok kiloluydum. Herkes bana şişko derdi. Sonra spor ve diyetle zayifladim. Suanda kilo almaya calisiyorum ama alamıyorum
Gecen yil hata olmustum 59dan 53e dusmustum sayilir mi 😂😂
Ekmegi kestim hergun masa tenisi oynadim 1-2 ayda 16 kilo verdim neyse simdi hepsini geri aliyorum 😂
55 kilodan 45 e düşmüştüm hastalıgım yüzünden, o bile beni mahvetmişti bu kadar kiloyu sağlıklı bir şekilde nasıl veriyorlar anlamıyorum.
Ramazanda in bu yana 13 kilo verdim hızlı alıp verioyurum kıloyu bir sıkıntıp yok o yonden
Önceden bayağı kiloluydum zamanla üzülüğüm için iştah gitti ve yemek yeniye yeniye midem küçüldü şimdi istesemde yiyemiyorum böyle zayıfladım
76 kilodan 56 kiloya indim 1 yil gibi bir surede. Cok zorlu bir hikayem yok acikcasi.
Spor salonuna vercek param yok. And that kids, nasıl spor salonuna gidemediğimin hikayesi.
Ben 2 sene önce 62 kiloydum sonra aşık oldum ve 54 kiloya düştüm. Hikayem bu
Keşke benimde öyle bir hikayem olsa :D
kilo alamıyorum... SON...
Doğuştan zayıflardanim
Aşık ol sürekli al sana 2ayda sıfır beden 😄
Zayıftım ve zayıfım :/
Çok kilom yoktu ama zayıfladım bol su iç oluyor
Bir gün bir kızın sözü yetiyor
çok şişman değildim ama 95 ten 80e düşmüştüm
valla benım kılom aynı degısmıtyor :D
15 kilo verdim 53 üm şu an 45 e kadar düşücem
Boyum kısa ama öyle olması lazım