Zayıflama hikayeniz yazar mısınız? Merak ediyorum. Benim de zayıflamam lazım. Boyum 1.69 kilom 78 pek spor yapmıyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
zayiflama hikayem yok ama formumu koruma yöntemlerim var tabi
genel anlamda Seker, Beyaz un ve fazla tuzlu yiyeceklerden az tüketmek gerekir
hic yeme demiyorum, hic yemememek istegi cogaltir ve günün birinde haddinden fazla yeme ihtiyaci duyarsin
mesela cikolatayi cok seviyorsan tamamen kisma, ödül seklinde günün belirli saatinde Kücük bir parca ye veya cumartesi günleri Kücük bir dilim Pasta olabilir
onun haricinde cok su icmeyi aliskanlik haline getirmelisin
vücud bazen aclik ve susuzlugu karistiriyor cünkü
harekette önemli tabi
yürüyüs yapabilirsin günlük vede evde yapabilecegin bir cok göbek, kalca, basen eriten hareketler var
netten arastirabilirsin
Ben de zayıfladım geçen yaz. Şekeri tamamen bırak öncelikle. Ev yemekleri tüket ve porsiyonlarını küçült. Aç kalma. Hakikaten bol su iç. Günde 3 öğün kafii. Uyandıktan en geç 20 dakika sonra kahvaltı yap bu metabolizmayla alakalı. Bir anda zayıflamayı bekleme, sabırlı ol çünkü bazen vücut tutukluk yapıyor ama geçici. Spor yapmadan kilo verirsin vermesine de alırsın. Bu yüzden spor yap. Bol bol yürü mesela. İlk zamanlar zorlanır sonra alışırsın. Sürekli tartılma. Ve en önemlisi sağlıklı beslenmeyi hayat felsefesi edin. Akşam yemeklerini hafif tutmaya çalış. İnan ki zayıflamak kolay. Günlük ev rutin işleri yapsan bile zayıfladığını farkediyorsun :D
senin 19 kilo kadar vermen gerekiyor. onlardan daha az vermen gereken kilon var. ama soruna örnek olabilir:
ve
misafirliğe gitme misafir de gelmesin... tabağına yemen gereken kadar al... masada başka yemek olmasın.. yemek yerine ceviz ye...
Cevap
13Cevap
bu iş kesinlikle boğazdan geçiyor mesela ekmek yemiyorum ben hiç kızartma yemiyorum kavurma yemiyorum diyet bisküvi hariç paketli hiç bir gıdayı yemiyorum tatlı olarak sadece meyve ve hurma yiyorum en kötü kuru yemiş çikolata şeker yok salatalarıma yağ katmıyorum ayrıca günde en az 35-40 dk hareket egzersiz lazım en kötü yoğunsam o gün yürüyüş yapıyorum en az 2 litre su içiyorum bu sadece zayıflamak da değil bir süre sonra güzelleştigini farkediyorsun cildin güzelleşiyor bir parlaklık geliyor yüzüne çünkü vücuduna hep sağlıklı şeyler alıyorsun bu bir süre sonra yaşam biçimin oluyor etrafındaki herkes de sana özeniyor senin gibi yemeye çalışıyor unutma vücuduna ne verirsen o da sana öyle karşılık verir
bu irade nereden geliyor, nasıl dayanıyorsun maşallah gerçekten
ilk aylar zorlanıyorsun ama sonra zaten alışıyorsun miden almıyor o çok şekerli şeyler karnını ağrıtıyor ayda 1 kere bir öğünde kendime ödül veriyorum geçen hafta dondurma yedim biraz onu bile midem almadı ki light vanilyalı dondurmaydı bu biraz kendini şartlamakla oluyor bu artık benim yaşam biçimim oldu damak tadım ona göre geliştiği için canım onları çekiyor ama dediğim gibi ayda bir ödül yapıyorum kendime sevdiğim bir şeyi yiyorum genele et olan işte lahmacun kebap falan yiyorum ama akşam sadece tavuklu ya da peynirli salata yiyerek dengeliyorum genelde protein yemeye özen gösteriyorum
Hm anladım canım. Benim de ete karşı pek isteğim yok yemekte çıkarsa yerim o kadar ama tatlıya bayılırım maalesef. En fazla 16 gün sekere dokunmadım. Ama dediğin gibi bazı şeyler sana çok şekerli geliyo alışınca. neyse ki şekeri azalttım daha çok yolum var teşekkür ederim :)
ben 3 yil once ergen bir kiz oldum icin surekli yiyip icerdim hic dikkat etmezdim okulda benimle yarim dunya domates felan diye dalga gecerlerdi ailemde bana asagilayici tepkilerde bulunuorlardi 85 kiloyu bile gordum her sekilde hayatin kabus oluor sonra izledim programlar sayesinde bende zayiflayabilirim guzel bir kiz olabilirim dedim ve porsiyonlrimi kucullttum surekli hareket ettim otururken bile egzersiz yapiodum ve 2 sene sonunda 85 kilodan 60 a dustum simdi ise 54 kiloyum ve cok mutluyum asla umudunuzu kaybetmeyin unutmayin her insan mukemmel değil 😊😊😊
3 beyazdan uzak dur!
1: un
2: tuz
3: şeker
ve ekmek yeme kes ekmeği birde şu içmeyi çoğaltirsan iyi olur bana gelicek olursak ben hiç şişman olmadım ki bu fiziken de iyi yim kilo almayi ne düşünüyorum nede vermeyi kilo iyi birşey değil sağlıklız çok sağlık sorunlari çıkartır başına acilen zayiflamalisin senin boyuna göre kılon fazla 58 59 kg olman lazım erkekleri bile Türkiye standartinda 75 kilo ve bayanlar 55 kg ortalaması :) :)
Ben taekwondo yapıyorum ve geçen sene 4 ay idmanlara gitmemiştim full evde yatıp abur cubur yemiştim gece 5 te uyuyup 12 de kalkıyodum bu yüzden 69 kilo olmuştum (bu arada boyum 1.70) kilo alırken hiç farkında değildim şişmanladığımın sonra idmanlara yeniden başladım ama hala abur cubur yiyorum diyetisyene gittim yavaş yavaş kilo vermeye başladım ara da bir bıraktığım oldu ama bıkmadım idmanlara gittim koşular yaptım şu anda 59 kiloyum önerim ise yemeni uyku düzenini yavaş yavaş düzeltmen ve haftada en az üç kez yürüyüş yapman böylece kilo verirsin ama sabırlı da olman lazım tüm fazlalık kilolarını 2 haftada vermeye çalışma bunun yerine 6 ayda vermeye çalış
acikcasi ben pek diyet yapamıyorum ilk haftanin sonunda tatli krizine giriyorum o yuzden gecen yaz kalori saymayi denedim yaklasik 45 gunde 8 kilo verdim ve her seyi de yedim fast food yedigim gunler bile oldu bence kalori saymayi dene her seyi yiyince gelen krizler olmuyo ve uzun sure devam edebiliyosun bunu yaparken gunde bir saat yuruyus de yapabilirsen baya ise yariyacaktir bence ben oyle kilo vermistim
Günde kaç kalori alıyordun?
@Asosyalkorecan bunun icin internette programlar var ben kalorisepeti adindakini kullandim hedef kilonu tarihi falan girdiğinde boy ve kilona uygun olan kalori ihtiyacıni soyluyo zaten sana 1000 kalorinin altinda alirsan da dusuk diye uyariyo bakabilirsin istersen
benim boyum 1.56 52 kiloydum o halime kilolu diyordum bu sene hayatımda birçok sıkıntı oldu ve durmadan yedim 67 68 kiloya çıktım 1 ay önce kilo verme amaçlı kalorisi kısıtlanmış gıda kullanmaya başladım adı FİTPACK ve 60 kiloyum şu an bir sarkma olmadı daha 1 2 aya inşallah daha da zayiflayacagima inanıyorum facebookta sayfası var bu ürünün takip etmeni en azından bir araştırmanı oneririm diğer zayiflama ürünleri gibi degil
ve ben spor yapabilen bir insan değilim bir 3 4 kilo daha verirsem öyle başlayacağım spora
sana önerebileceğim günde mutlaka 3 litre su içmen ve fitpack i bir araştır inşallah zayıflarsin
Herkes fit, zayıf maşallah bu kilolular nerdeyse :D şu an 2 -3 kilo falan versem daha iyi olacak ama normalim yani. en fazla 5 kilo fazlam oldu. yine de kilo vermek istiyorum hala:(
günde 7 öğün yemek yiyorum daha doğrusu yemek değil de atıştırmalık şeyler yiyorum sürekli yediğim için az az yiyorum sanırım bu da zayıf kalmama neden oluyo
Yürüyüş yap diyet yap spor yap ne bilim.
Benim kilo problemim yok olmuyor da ama yine de formumu koruyorum
depresyon ya da aşık olmak..
iştah kaybı, yeme bozuklugu, dengesız beslenme, tatlıdan nefret etme ve gıden 13 kg 3 ay...😉
Ben senile ayni boydayim bir aralar 58 filan olmuştum bide haftada üç gün tekwando yapiyordum ve 8 kilo verdim sonra iki kilo almak zorunda kaldim
valla ne kadar çok yesem de hiç kilo almıyorum ama olsun
94 kilodan 81 e düştüm. Bunu uzun zamandır düşünüyordum ama bir türlü kilo veremiyordum. Üniversiteye başlayınca işte bir azim geldi kızları görünce öyle oldu ama yine kilo aldım yine vermem lazım.
Aaaaaah ah yarami desmeyin keske oyle bir hikayem olsa
Benim cahil yöntemler vardı mesela sadece lahana salatası ve kefir ama spor yapmadan olmazdı.
üniversitesinde ilk yıl oldu nasıl verdiğim konusunda bir fikrim yok rahat 10 kilo verdim
oruç tuttum 8 kilo verdim. sahurda sadece su içiyordum ama evde yatıyordum sürekli o yüzden sağlık sorunum olmadı heral
Susuz ve şekersiz çay ve sigaraya başladı yemek filan yiyemezsin zaten
Hayatımda hiç bir zaman kilolu olmadım böyle de gider umarım
Kendimi bildim bileli zayıf biriyim hiç kilo almadım
Kendi azmimle zayıfladım tabiki spor şart bu öncelik çevremdekiler benimle dalga geçmeye baslayınca hırslandım 8 kilo verdim geçen kış
6 hafta diyetisyene gittim. İnişli çıkışlı kilo verme süreci yaşadım. 115 kg den 100 kg ye indim. Günde 2 saat spor yapıyordum. Aç kalmadan kilo verdim. Şu an için ara verdim. Tekrardan başlayacağım. Ama birazcık dikkat etmezsem hemen kilo alıyorum.
76dan 55 e düştüm, çook ince olunca da sıkıldım. Kilo almaya çalıştım :).
@Kanatsz yalnız kısa bir sürede vermedim. 1.5 sene falan sürdü. İçtiğim su miktarını artırdım. Önermem ama çok su içmeyi. Gün içinde 2l seni belli bir kiloya ulaştıracaktır.
Şeker ekmek tatlıyı kes karbonhidratları azalt tmamdr 😃
2 ay içinde 12 kilo vermis biri olarak acıktıkca yogurda müsli döküp yedim ve 3 litre su ictm
Sağlıklı mı peki bu yöntem bünyeye göre değişir mi
Sabahları ac karna maydanoz suyu ise yariyor tabi ekmek yemiyosan :)
Benimde kilo problemim var malesef
Yürüyüş-koşu yap
spor yap
Sağlıklı beslen
:)
bende 68by 56kilo kilo almam lazım
15 gunde 20 kiloverdim 😂
Zayıflama hikayem yok. Doğuştan zayıfim
Ben hiç kilo almam hiç..
Allah vergisi kilo alamıyorum.
Hiç kilo almıyom şükür.
bir varmış bir yokmuş. bir zamanlar..