Sanırım hikayemin en büyük kısmı okul o yüzden Üniversiteye girdiğinden beri acı çeken her türlü şeye katlanmak zorunda olan. Çok çabalayan çok uğraşan fakat hiç istediği şeylere ulaşamayan biriyim sanırım. İletişim sıkıntım olduğunu düşünmüyorum düşüncelerimi genelde güzelce ifade edebilirim ama insanlar neden kötü tavırlar sergilerler anlamam. Halen kendimi ve hikayemin içinde ki o pürüzleri aramaya çalışıyorum
Herkesin bi hikayesii ve yürüdüğü bi yol var kiminin yürüdüğü yol engebeli dikenli tellerle çevrili karanlık, kiminin yürüdüğü yol kolay koşmaya müsait ve aydınlık.. Her hikaye mutlu sonla bitmez her hikaye herkese anlatılmaz.. 😉 Herkesin hikayesi farklı olsada herkes "aynı hayattaa" .. 🤨
Çok az kişinin bildiği dinlemesini bilmiyorum ama anlatmanın benim açımdan çok hoş olmadığını bir hikayem var. Geçmişi arkamda bırakmaya çalışıyorum önemli olan geleceğimiz.
Evli bir adam benimle sevgili olmak istedi ne kadar yanlış olduğunu bilsemde ilişkim olmasa bile ona uzaktan çok baglandım. O sonra benden vazgeçti ben onuk aşkından perişan oldum