• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Kişilik & Karakter

Bir hikâyeniz var mı?

Nedensizceler
Nedensizceler Takip Et
Xper 6 Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
06
Yapay Zekaya Sor

Yaşanmış bir şeyler, birkaç hatıra falan filan işte...

Bir hikâyeniz var mı?
Fal Soruları İş Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.

Hikayem yok aslında çok sıradan yaşantım var.. eve kapanırsam çıkmam, çıkarsam eve girmem.. sevdim, sevildim.. sevdiğim kadar sevilmedim.. okudum, uyguladım.. yetti yetmedi derken yaş oldu 30... Bundan sonrası değişir mi bilmem.. umudum değişme yönünde değişirse çok iyi, değişmezse kendi bilir..

0
    3 Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Otuz beş yaş yolun yarısıydı sanırım. Henüz yarıya ulaşmamışsın. Bir şeylerin değişmeyeceğine inanmak için acccayip erken sayılır. Umarım dilediğin gibi bir şeyler olumlu yönde değişir hayatında en kısa zamanda. Ama otuz yılı gerçekten kısaca özetlemiş bulundun şu an. Cevap paylaştığın için teşekkür ederimmm<3

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

❤🌸 canim benim ben teşekkür ederim

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

🩷🩷

Yorumla

En İyi Cevaplar

• tiredSavitar
    tiredSavitar Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Soruyu görünce şu parça geldi aklıma

https://www.youtube.com/embed/Rgcte2XEgDQ

Var da bana kadar işte. d

0
    2 Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Güzel parçaymış. Bizimle paylaştığın için teşekkür ederiiizz.
      Yani anlatamam diyorsun hikâyelerimi. O da güzelmiş.

Yorumla
    • tiredSavitar
      tiredSavitar
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

11

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 205,5b cevap paylaştı.

Hikayem yok maalesef

0
    1 Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Olsun nolucak sanki? Hikâyen olmadığı için hiçbir şey kaybetmedin bu hayatta. Hem daha ölmedin ki. Olur belki bir gün. Önemli değil yani o kadar. Sıkıntı etme hani.

• ProducerT
    ProducerT Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Var ama anlatamam dinlersen buyur

https://www.youtube.com/watch?v=qZo4jhdDrPA
    0
    14 Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Bu çok güzel bir melodi. Ne anlatıyor bilemiyorum fakat hikâyen buysa çok hoşmuş bence.

Yorumla
    • ProducerT
      ProducerT
      +1 yıl

Evet hikayem bu "Son" bende bitenleri anlatıyor... Umut kader hayaller sevgiler dostluklar...

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Bittiler öyle mi? Peki, yenilerini alamıyor musun?

Yorumla
    • ProducerT
      ProducerT
      +1 yıl

Aranmıyorum ki Ne yeni bir hayal ne yeni dostluklar ne yeni sevgiler hiç biri için ruhumda derman yok...

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Ama böyle yaşamak çok zor oluuuur. Bence yine de denemelisin. Ki bunu ben de senin gibi düşünen birisi olarak söylüyorum. Ve senin gibi ya da benim gibi düşünürken yaşamak gerçekten çok zor. Kendine bunu yapma. Biraz daha dene. Nefes aldığın sürece yaşamak zorundasın neticede. Ve eğer öyleyse güzel olmalı hayatın bence.

Yorumla
    • ProducerT
      ProducerT
      +1 yıl

Yaşamın yarısındayım zaten göreceğimi gördüm yaşadıklarım hissettiklerim bence benim için yeterli.
      Evet zor ben zordan kaçmam zor ama böylesi daha huzurlu en azından hayal kırıklıkları yok koca bir yalan içinde yaşamaktansa yalnız bir gerçeklikte yaşamak daha şereflidir.
      Evet kötü gibi görüne bilir ama mutlu olabilecek ufak şeyler buluyorum Müzik yapmak gibi belki aynı duyguları paylaşan insanlara da bu sayede ışık olabilirim bilmiyorum ama şu an böylesi daha iyi gibi...

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

O hâlde sen bilirsin. Ama sana bir fikir verebilirim belki. Eğer böyle bir seçim yaptıysan bu seçiminin ardından hayatında kötü hissetmek yerine ve her şeyin sonlandığını düşünmek yerine neden seçtiğin yolun yüceliğiyle onur duyup mutlu olmuyorsun? Bu bence birçok şeyi değiştirirdi, ne dersin?

Yorumla
    • ProducerT
      ProducerT
      +1 yıl

Onur duyuyorum mutluyum da ama herkes mutluluğu gülerek yaşamaz 😊
      Elbet bir gün Bir nefes gelir kalbimize...
      www.youtube.com/watch
      Bu da başka bir hikaye...

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Çok hoşmuş bu hikâye de... Sende epey hikâye var sanırım.

Yorumla
    • ProducerT
      ProducerT
      +1 yıl

Dedim ya hayatın yarısına geldik artık bir çok şeyi yaşadık bir çok hikaye birikti...
      https://www.youtube.com/watch?v=sP-h9DcR01U
      Vur kalbime vur bir gece yarısı
      Aklıma gelir gülüşlerin yalanların
      Canımı acıtır
      Haydi haydi vur hançeri
      Vur kalbim kanasın
      Canım yanmaz ölüm bile anlamaz
      Gönlümde çünkü sen varsın
      ...

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Çoğunlukla acı var hikâyelerinde sanırım. Ama yine de melodilerin hepsi kulağa çok hoş geliyor. Demek ki acı dolu da olsa hikâyelerin hep hoşmuş.

Yorumla
    • ProducerT
      ProducerT
      +1 yıl

Yok aslında eskiden daha neşelilerdi melodilerim.
      Örnek olması açısından
      https://www.youtube.com/watch?v=DV61wTZc0nY
      her şey değişiyor sonuçta...

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

O zaman eskiden neşeliymişsin. Zaman sende gerçekten bir şeyleri değiştirmiş.

Yorumla
    • ProducerT
      ProducerT
      +1 yıl

Evet 😊

Yorumla
  • Milky7way
    Milky7way Takip Et
    Guru Yaş: 106 , eic 99%
    +1 yıl

Var gibi bir şeylerim, beklentiye bağlı. Çok bir şeyler sayılmaz tabii ama benim için mühim şeyler

0
    4 Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Anlatmak ister misin peki?

Yorumla
    • Milky7way
      Milky7way
      +1 yıl

Mühim olan tüm yaşadıklarımdır, her günüm, ağladıklarım, güldüklerim, düşündüklerim. Dışarıdan sıradan, hatta fazla sıradan gibi gözükecek bir hayatım var, dışarıdan kimseyi bilemeyiz tabii ki ama asıl yaşadıklarımız beynimizin içinde olanlardır, yoksa ona yaşanmışlık denmez bu şekilde bakarsak bir balıkla eşdeğerizdir. Düşüncelerimde öylesine yoğun öylesine fazla yaşıyorum ki, ondan bir başka insan çıkartabilirim adeta, o benim dostum, o benim, beni anlayan bana her şey olan. Ben kendimi bugün üzüldüm, dün şöyle oldu, bir yıl önce şöyle bir olay yaşadım diye anlatamam, yaşamış olmam değil anladıklarımdır hayat... Daha yazardım da, zaten sonu var mıdır ki acaba bilemiyorum?
      Sende anlatmak istersen memnuniyetle okurum 🙂

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Gerçekten çok güzel yazmış, anlatmışsın. Benim bu kadar hoş bir felsefem yoktur muhtemelen. Zaten öyle çok bir tecrübem de yok hayata dair. Ama başka insanların hikâyelerini ya da düşüncelerini okumayı seviyorum. Daha çok sevdiğim şeyse başka insanların hikâyelerine katılmak. Çünkü böyle olduğunda kendi hikâyesizliğimin içinde biraz olsun eğlenebiliyorum.

Yorumla
    • Milky7way
      Milky7way
      +1 yıl

Bu davranışını çok takdir ettim, çok gelişmeye hatta fazlasıyla gelişmeye müsait birisin ve çok güzel bir yapıya sahipsin kesinlikle. Şuna inanıyorum ki seninde mükemmel bir hikayen var, hatta bundan eminim. Diğer insanlara baktığın dışarı gözden bir kendine baksan ne hikayeler çıkar inanamazsın. Başkalarının düşüncelerinden yeni şeyler öğreniyorken kendimizide tanımak gerekir, kendi düşüncelerimizi hayatımızı oluşturmamız gerekir. Yoksa eksik boş bir hayat yaşadığımız düşüncesiyle boş zamanalarda kayboluruz. Kendimizi tanımamızdaki en iyi yollardan biride bir duygu hissettiğimizde ona sarılıp sebebini anlamaya çalışmaktır, zihnimizi bazen biraz susturup kendiliğinden çıkan 'benliğimiz'in sesini dinleyip onu anlayıp ona inanmak ve söylediklerinden dolayı onu çok sevip değerli olduğunu hissettirmemiz gerekir. Başkalarının hayatlarında kaybolurken en çok buna ihtiyacımız vardır, kendimizi dinlemeye, kendimiz olmaya. Her insan öylesine değerli, öylesine hazinedir ki.. Misal çok ince camdan yapılmış değerli bir yapı, biz onun satıcılarıyız, başkaları için korur saklar, iyi sergilemeye çalışırız çünkü bir gelir elde ederiz bundan. Kazanç da diğerlerinin sevgisi, saygısı, bize hissettirdikleridir. Kimse gelmezse eğer değersiz görünür o yapı, zor olsa bile kırılması çok basittir, gözü dönmüş bir seyirci onu çok basit bir şekilde kırabilir. Onu değerli kılan sahiden diğer insanların biçtiği değer midir? Niye biz onun farkına varıp onu sırf böyle harika bir görsel, oluşum olduğu için sevmiyoruz ki. Önce kendimizi bilip, ona değer vermeliyiz, en önemli öğretici odur, en büyük hazinede. Övgülerin içinde ayrıca çok teşekkür ederim, gururum okşandı. Şimdi kendini farkedip, kendi hikâyene odaklanmanın zamanı...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Hikayemin sonunda aşık olmanın zorlama bir şey olduğunu çıkartıyoruz senin için özetledim

0
    6 Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Oooo çok ilgimi çekti ama şu an. Biraz daha detaylı anlatma imkanın var mı mesela?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

liseye geçince üst sınıflar bizi zorbalıyordu o zamanki en yakın arkadaşım onların sınıfından çocuğa aşık diye ben arkadaşlarıma genelde annelik yaptığım için onlara karşılık veriyordum. Arkadaşlarım sürekli aşktan sevgililerinden bahsediyorlardı. Bana anlattıktan sonra ayrılıyorlardı genelde düzgün olmadıklarını anlayıp hani o derece kötü kararlar veriyorlardı. Ben de bir gün kendi kendime ben neden hiç aşık olmuyorum kalpsiz miyim diye evde düşünürken buldum kendimi aklıma ilk okul aşkım geldi o da diğer sınıftaydı. Dedim kendi kendime ben de bundan hoşlanayım bunu gerçekten dedim bir bakayım deneyeyim. İlk okulda hep oynardık falan iyi çocuktu. Teneffüslerde görüyordum. Neyse bir şeyler hisseder gibi oldum. Sonra buna yazdım. Sevgilisi varmış. Ertesi gün okulda özür dilemeye gittim garip olmasın karşılaşmalarımız bir de gerçekten aşık değilim diye açıklama yapacaktım ben bunun sınıfına gittikten sonra her nasıl olduysa bir şey de demedim ama okulda bunun iki tane sevgilisi olduğu yayıldı. İki kişiyi yürütüyormuş... Kabak bana patladı bu bana omuz attı. Lise hayatım boyunca da arkadaşlarımın çöpçatanlıkları ve çift buluşmalarıyla geçti ama hiç aşık olmadım. En son mezuniyette de bununla karşılaştığımda tamamen görmezden geldim. Anlayacağın artık üniversitedeyim. Bana istek yollamış o yüzden anlattım. Önümde uzun bir aşık olmayacağım hayat var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sevgililerim oldu ama öylesine

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Hımm anlıyorum. Ama bence buna inandığın için böyle oluyor. Ben mesela hiçbir zaman âşık olmayacağımı düşünürdüm. Hatta derdim ki zeki insanlar âşık olmaz. Biz âşık olmayacağız derdim kendime. Sonra noldu peki? Tabii ki âşık oldum. Ama hikâye burada biter sanıyor insan genelde. Fakat devamı var. Bu aşkım bir süre sonra son kullanma tarihine kadar olmak üzere her şeyiyle kullanıldı benim tarafımdan. Deli dolu bir aşktı ve yaşadım duygu bazında her şeyiyle. Bu şairlerin şiirlerine konu olan duygusal aşk var ya ondan bahsediyorum işte. Ama sonra bitti. Tükendi çünkü çok kullanılmıştı. O zaman şunu anlıyor insan aşk varsa bile platonikken var. Yaşanan bir aşk ne kadar uzun sürebilir? Hikâye burada bitmiyor ama. Benim aşkım bitse de ben bitti artık diye düşünmedim. Çünkü yeniden âşık olmak eğer arada yaşanan şey kötü bir şey değilse yani aşk kötü bir şeyden dolayı bitmediyse o kadar zor bir şey midir? Sevgi hâlâ varken aşk geri döndürülemez mi? Bence döndürülür işte. O yüzden bence aşk o kadar büyük bir şey değil. Sen de bir gün âşık olabilirsin sonra bu aşkın bitebilir ya da bir gün ya hiç âşık olmamışım ki sadece öyle sanmışım diyebilirsin. Bu aşka belli olmuyor kısacası. Çok kafa yormamak lazım o yüzden. Hatta isminde bir zehir var o kelimenin. Aşk demeyelim bundan sonra diyelim ki çok fazla sevmekti. Böyle bir şeyler işte...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Biz ekranlarla büyüyen çocuklardık o yüzden hiçbir insanın doğal duygularla gelebileceğine inanmıyorum. Herkes çok oyalayıcı açıkçası erkeklerden sıkılıyorum. Ve anlattıklarında da aşık olup tükenme sebebinin gözünde büyütmen hayali sevmen olduğunu düşünüyorum. Büyük ihtimalle gerçek anlamda birbirinizle samimi değildiniz. Tabi yanılıyor da olabilirim. Yine de kimse kimseye açık değil

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Bence karşılaştığın insanlar hep seni kırıp üzdüler. Ya da insanlara güvenmek istemeyen biriydin veya bilemeyeceğim bir şeyler var ama bir şekilde tamamen haklı olduğunu düşünmüyorum. Belki çoğunlukla evet fakat aradaki istisnaları yok sayıyorsun. Umarım birileri bir gün karşına çıkar ve tüm inancını hayatına olumlu olacak yönde yıkar geçer ve sana yepyeni bir dünyayı gösterir.

Yorumla
  • beyazorkide27
    beyazorkide27 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Hikayem var ve uzun ve bu hikaye hala devam ediyor 28 senedir

0
    2 Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Anlatmak ister misin peki?

Yorumla
    • beyazorkide27
      beyazorkide27
      +1 yıl

burada herkesin görmesi gerekmiyor

Yorumla
  • MuhteşemGüneş
    MuhteşemGüneş Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Doğduk, büyüdük, yaşlanıyoruz.

0
    2 Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Aynen öyle gerçekten. Her insanın hayatı zaten bir hikâyedir diyorsun başlı başına.

• MuhteşemGüneş
      MuhteşemGüneş
      +1 yıl

Aynen öyle.

• PongLenis16
    PongLenis16 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Var anlatiyim mi 😅

0
    0 Yorumla
  • KasiKesh u
    KasiKesh Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Yok hikaye falan bilmem ben

0
    7 Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Ay niye yahu? Doğup büyümüş olman hâlâ hayatta olman falan bile hikâye değil mi ki?

Yorumla
    • KasiKesh u
      KasiKesh
      +1 yıl

Hayat kitabını okuduk ondandır

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

O zaman daha çok hikâye bilirsin. O kitabın içinde kim bilir ne hikâyeler vardır ya değil mi?

Yorumla
    • KasiKesh u
      KasiKesh
      +1 yıl

Takmıyorum aklıma yazmam sıradan geliyor

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Öyleyse boş ver gitsin gerçekten de. Kafan rahat olur en azından.

Yorumla
    • KasiKesh u
      KasiKesh
      +1 yıl

Senin çokmu anın var

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Yoo aslında fazla sayılmaz. Ben de insanlara soruyorum işte o yüzden. Hoşuma gidiyor yaşanan ve yaşanmakta olan hikâyeler.

Yorumla
  • 312arif
    312arif Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Var ama biraz uzun

0
    4 Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Anlatmak istersen sonuna kadar okurum, şüphen olmasınnn.

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Buradan paylaşamaz mısınnn?

Yorumla
    • 312arif
      312arif
      +1 yıl

maalesef

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Canın sağ olsun. Cevap paylaştığın için teşekkür ederim yine deee.

Yorumla
  • huseyinozen92
    huseyinozen92 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 932 cevap paylaştı.

Bir sürü hemde..

0
    13 Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Süpermiş! Birini bizimle paylaşmaya ne dersin?

Yorumla
    • huseyinozen92
      huseyinozen92
      +1 yıl

Mesela 3 sevgilim oldu şimdiye kadar. İkisi aldattı, biri eski sevgilimle denemeye kalkıştı.

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Bir dakika-
      Bu nasıl bir gariplik ya senin bir tane sevgilin oluyor ve eski sevgilinle seni aldatıyor. Yani aslında kızlardan hoşlanıyormuş öyle değil mi?

Yorumla
    • huseyinozen92
      huseyinozen92
      +1 yıl

Yav yok nereye gitti konu 😂 3 sevgilimden 2 tanesi başkalarıyla aldattı.

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Ben üçüncüsünün ne yaptığını anlamadım zaten ikisi aldattı evet peki üçüncüsüne ne oldu tam olarak o niye bitti?

Yorumla
    • huseyinozen92
      huseyinozen92
      +1 yıl

O da ikinci sevgilimin bende ne kadar büyük yaralar açtığını bile bile onun üzerinden denemeye çalıştı beni, hem de arkadaşının gazına gelerek yaptı bunu.

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Çok üzücü ya... İnsanlar keşke kimseden tavsiye almasa ve keşke neyim doğru olup olmadığını görebilseler... İnşallah şu an daha iyisindir.

Yorumla
    • huseyinozen92
      huseyinozen92
      +1 yıl

Tavsiye değildi onunki, tamamen arkadaşının gazına geldi.

Çokça yaralar açtılar ama geçip gittiler sonunda,
      İyi olmak gerekti, yoktu başka şansımda,
      Yine de fazlasıyla minnettarım onlara,
      Farkında değiller ama çok şey kattılar bana..
      #Hüseyince

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Oooo şairsin demek. Çok hoş bir dize bu. Umarım hayatta bundan sonra daha iyi insanlarla karşılaşırsın. En azından umarım bir kalpleri olur...

Yorumla
    • huseyinozen92
      huseyinozen92
      +1 yıl

Estağfurullah, şairim denmez. Kendi halimde karalıyorum diyelim. Teşekkür ederim, umarım sende 😊🌸

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Rica ederimmm:)) Ben de teşekkür ediyorum.

Yorumla
    • huseyinozen92
      huseyinozen92
      +1 yıl

Eyvallah, iyi akşamlar 😊

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Sana da iyi akşamalaar...

Yorumla
  • _-KARAGÜL-_
    _-KARAGÜL-_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 95%
    +1 yıl

Çok var

0
    1 Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Bu güzel bir şey mi peki?

Yorumla
  • Hassas_Dokunuşlar
    Hassas_Dokunuşlar Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 98%
    1 yıl

Çok var

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Napacan

0
    6 Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

hiiiiç, öylesine sormuştum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Varr

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Ne mutlu o hâldeee. Umarım güzel hikâyelerdiiir. Anlatmak ister misin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet ama buradan değil yanlişta anlama lütfen

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

O zaman sen de kalsın ben bu soru başlığına girip hikâye okumak isteyen olursa görebilsinler diye sordum birazcık da. Ama buradan paylaşmak istersen yanıtsız bırakmammm.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yok sağolun

Yorumla
  • mertoviç_35
    mertoviç_35 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Çok var konu söyle

0
    6 Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Aşk olur, hayat hikâyesi olur, intikam falan varsa o da olur. Anıları da dinlerim. Bir yıkılışın ya da bir yükselişin hikâyesini de dinleyebilirim. Ya da bir tecrübeyi içeren bir hikâye de olabilir aklına ne gelirse işte kısacası.

Yorumla
    • mertoviç_35
      mertoviç_35
      +1 yıl

Aşk anlatayım o zaman

Yorumla
    • mertoviç_35
      mertoviç_35
      +1 yıl

Ben bir kızı 13 yıl boyunca sevdim karşılık beklemeden çocuklu aşkı işte vazgeçemedik biz büyüdük büyüdükçe aşkım da büyüdü zaten ilk 9 yıl söyleyemedim içimde tutum 9 yılın sonunda söyledim olumsuz cevap aldım ona kırılmadım üzülmedim de açıkçası çünkü aşkım hala devam ediyordu ve ben onu seviyorum diye beni sevmesi de gerekmiyor bununda farkındaydım aradan geçen 2 sene sonunda bu bana yine sordu ben de hala aynı olduğunu ve duygularımın değişmedini söyledim buda hala beni arkadaş olarak gördüğünü söyledi ve 1 yıl aktif konuştuk ve daha sonra konuşmamız kesildi ve ben de artık bıraktım ona olan duygularımı kaybetmiştim çünkü anladım benlik değil di fikirler düşünceler farklı idi geç oldu ama anladım ve haftaya Pazar nişanlanıyor o kız

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Hikâyeye bak beee! 13 yıllık kocaman bir hikâye gerçekten. Ama senin geç de olsa yine de fark etmiş olmana ve kendini bu sebeple üzmüyor olmana sevindim. En güzeli olsun senin için dilerim.

Yorumla
    • mertoviç_35
      mertoviç_35
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Rica ederimmm:))

Yorumla
  • 78etlikelem
    78etlikelem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    +1 yıl

Ne gibi istersin

0
    14 Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Hayat hikâyesi olur, aşk hikâyesi olur, toparlanma hikâyesi olur, intikam hikâyesi olur, aksiyonlu bir şeyler olur... Hikâye işte, yaşanmış ya da yaşanabilir olaylar ama romandan daha kısa.

Yorumla
    • 78etlikelem
      78etlikelem
      +1 yıl

TM aşk dersen ortaokul sonda kini anlatıyım kızla mektuplaşarak konuşuyorduk o aralar telefon yok ikimizde ben ona parfüm ler kolyeler yüzükler alıyordum neyse bir gün onların evlerinin yakınında buluştuk konuşurken babası yakalandı daha 13 14 yaşındayım neyse gördü vakit vallaha bayırdan aşşağıya sopayla kovalamıştı

Yorumla
    • 78etlikelem
      78etlikelem
      +1 yıl

Bu aşk olan

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Güzel bir hikâyeymiş. Paylaştığın için teşekkür ederim. Tabii yakalanmanız kötü olmuş ama djdjjdhd yaşlar da küçük tabii umarım aşka küsmemişsinizdir bu hazin sondan sonra. Sevenler ayırılmıştır baba figürüyle diye yorumladım çünkü o yakalanışın ardından.

Yorumla
    • 78etlikelem
      78etlikelem
      +1 yıl

İntikam olarak ta ben bu yaz kahvede çalışıyordum saçlarım o zaman neyse girdiğim ilk günden bir şey demedim bana sen homoseksüel sın sen travestisin senin yolun topluk gibi alayı diyordu kahvannin sahibide tabiki neyse bı daha ki hafta yine aynı sı oldu bu sefer yetti dedim ben burada bulunduğum müddetçe bana lan bile denilmesini istemiyorum yoksa bedeli ağır olur dedim bunu dedikten sonra çıtlarını çıkartamadılar neyse bu dükyandan çıkmıştım ben cafe ye girdim neyse ordan çıkacağım son günde akşam beni aradı gel sana ihtiyacım ız var dedi neyse bende gittim keşke gitmeseydim dükyana adımımı attığım an o ilk günkü dedilkerini yine hepsi demeye başladı neyse bende baya sinirlenmiştim hani bıçak kemiğe dayandı bunun üstüne atladım direk adam 45 yaşında 90 kilo ben 18 yaşındayım 70 kiloyum bu kahvannin sahibi burada beni hiç kimse dövenemez hepsini deviririm diyordu tabi neyse bunun üstüne atladığım an yspıştım boğazına beni 2 3 kez yere yatırmaya çalıştı becerenedi bende en sonunda ayağın boşkuğuna vurunca dınk direk düştü en sonunda da ayağım boğazına sıkıştırdım iyice nefessis kakdı sonra bağrarak dedim dışardakikerde duydu bundan sonra geldiğimde huç bir şey duymaya cağım dedim hepinizin anasını bacısını dedim en sonundada kahvanrnin sahibine dedim istersen pes et yoksa sen mezara ben hapise dedim ve konuda burada kapandı

Yorumla
    • 78etlikelem
      78etlikelem
      +1 yıl

Daha çok var bende heyecan verici intikamlı şeyler

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Sana öyle şeyler söylemeleri çok yanlış olmuş. Ama senin de böyle tehlikeli şeyler yapman çok korkutucu. Her ne olursa olsun suça karışma ihtimalin olacak kadar öfkelenme bir dahakine. Senden değerli değiller onların yanında çalışmaz başka bir yerde çalışırsın olur biter.

Yorumla
    • 78etlikelem
      78etlikelem
      +1 yıl

Yok ya ben ona sadece korku salmak amaçlı yaptım bir daha bulaşmasın diye yoksa ben bu zamanıma kadar karınca bile öldürmenişimdir

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Ama sen yine de bundan sonra bir daha hiç böyle şiddete başvurduğun şeyler yapma. Gerek yok sonunda sen suçlu çıkarsın kendi hayatını da yakarsın. Hem bir de zarar vermiş olursun kendine. Gerek var mı bu insanlar için? Yok tabii ki. Dikkat et kendine.

Yorumla
    • 78etlikelem
      78etlikelem
      +1 yıl

Yakınlarım da öyle dedi ama daha olmaz zaten

Yorumla
    • 78etlikelem
      78etlikelem
      +1 yıl

Yarın olsunda sana çok şeyi anlatırım

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Bak seni düşünüyorlar işte yakınların da öyle dediyse.

Yorumla
    • Nedensizceler
      Nedensizceler
      +1 yıl

Bugünde ne var ki?

Yorumla
    • 78etlikelem
      78etlikelem
      +1 yıl

Ben yazarım 1 saat e

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bir hikâyeniz var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Anlatacak bir hikayeniz var mı? 40 cevap verildi
Sizin hikayeniz nedir? 4 cevap verildi
Bana anlatmak istediğiniz bir hikayeniz var mı? 12 cevap verildi
Bana anlatmak istediğiniz bir hikayeniz var mı? 2 cevap verildi
Senin hikayen nedir? 42 cevap verildi
Senin hikayen nedir? 40 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşkta önceliğin huzur mu, heyecan mı?
  • Benden size gelsin soru😊?
  • Beni sevmemeniz için bir neden söyler misiniz?
  • Hayatınızı puanlayacak olsanız 10 üzerinden kaç verirsiniz?
  • Böyle zayıf kollar kötü mu duruyor sizce yoksa nasıl?
  • Sizden hangi çizgi film karakteri olurdu, kendinizi en cok hangisine benzetiyorsunuz?
  • Erkekler çok paranın kızları etkileyeceğini, kızlar ise gizemli olmanın erkekleri etkilediğini mi düşünür?
  • Sana iyi gelen biri var mı?
  • Hiç saç küpesi kullandınız mı?
  • Siyah noktalar güzelliğe engel mi sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨