- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHikayem yok aslında çok sıradan yaşantım var.. eve kapanırsam çıkmam, çıkarsam eve girmem.. sevdim, sevildim.. sevdiğim kadar sevilmedim.. okudum, uyguladım.. yetti yetmedi derken yaş oldu 30... Bundan sonrası değişir mi bilmem.. umudum değişme yönünde değişirse çok iyi, değişmezse kendi bilir..
03 Yorumla- +1 yıl
Otuz beş yaş yolun yarısıydı sanırım. Henüz yarıya ulaşmamışsın. Bir şeylerin değişmeyeceğine inanmak için acccayip erken sayılır. Umarım dilediğin gibi bir şeyler olumlu yönde değişir hayatında en kısa zamanda. Ama otuz yılı gerçekten kısaca özetlemiş bulundun şu an. Cevap paylaştığın için teşekkür ederimmm<3
- +1 yıl
❤🌸 canim benim ben teşekkür ederim
- +1 yıl
🩷🩷
En İyi Cevaplar
+1 yılSoruyu görünce şu parça geldi aklıma
https://www.youtube.com/embed/Rgcte2XEgDQVar da bana kadar işte. d
02 Yorumla- +1 yıl
Güzel parçaymış. Bizimle paylaştığın için teşekkür ederiiizz.
Yani anlatamam diyorsun hikâyelerimi. O da güzelmiş. - +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 205,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHikayem yok maalesef
01 Yorumla- +1 yıl
Olsun nolucak sanki? Hikâyen olmadığı için hiçbir şey kaybetmedin bu hayatta. Hem daha ölmedin ki. Olur belki bir gün. Önemli değil yani o kadar. Sıkıntı etme hani.
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Var ama anlatamam dinlersen buyur
https://www.youtube.com/watch?v=qZo4jhdDrPA014 Yorumla- +1 yıl
Bu çok güzel bir melodi. Ne anlatıyor bilemiyorum fakat hikâyen buysa çok hoşmuş bence.
- +1 yıl
Bittiler öyle mi? Peki, yenilerini alamıyor musun?
- +1 yıl
Ama böyle yaşamak çok zor oluuuur. Bence yine de denemelisin. Ki bunu ben de senin gibi düşünen birisi olarak söylüyorum. Ve senin gibi ya da benim gibi düşünürken yaşamak gerçekten çok zor. Kendine bunu yapma. Biraz daha dene. Nefes aldığın sürece yaşamak zorundasın neticede. Ve eğer öyleyse güzel olmalı hayatın bence.
- +1 yıl
Yaşamın yarısındayım zaten göreceğimi gördüm yaşadıklarım hissettiklerim bence benim için yeterli.
Evet zor ben zordan kaçmam zor ama böylesi daha huzurlu en azından hayal kırıklıkları yok koca bir yalan içinde yaşamaktansa yalnız bir gerçeklikte yaşamak daha şereflidir.
Evet kötü gibi görüne bilir ama mutlu olabilecek ufak şeyler buluyorum Müzik yapmak gibi belki aynı duyguları paylaşan insanlara da bu sayede ışık olabilirim bilmiyorum ama şu an böylesi daha iyi gibi... - +1 yıl
O hâlde sen bilirsin. Ama sana bir fikir verebilirim belki. Eğer böyle bir seçim yaptıysan bu seçiminin ardından hayatında kötü hissetmek yerine ve her şeyin sonlandığını düşünmek yerine neden seçtiğin yolun yüceliğiyle onur duyup mutlu olmuyorsun? Bu bence birçok şeyi değiştirirdi, ne dersin?
- +1 yıl
Onur duyuyorum mutluyum da ama herkes mutluluğu gülerek yaşamaz 😊
Elbet bir gün Bir nefes gelir kalbimize...
www.youtube.com/watch
Bu da başka bir hikaye... - +1 yıl
Çok hoşmuş bu hikâye de... Sende epey hikâye var sanırım.
- +1 yıl
Dedim ya hayatın yarısına geldik artık bir çok şeyi yaşadık bir çok hikaye birikti...
https://www.youtube.com/watch?v=sP-h9DcR01U
Vur kalbime vur bir gece yarısı
Aklıma gelir gülüşlerin yalanların
Canımı acıtır
Haydi haydi vur hançeri
Vur kalbim kanasın
Canım yanmaz ölüm bile anlamaz
Gönlümde çünkü sen varsın
... - +1 yıl
Çoğunlukla acı var hikâyelerinde sanırım. Ama yine de melodilerin hepsi kulağa çok hoş geliyor. Demek ki acı dolu da olsa hikâyelerin hep hoşmuş.
- +1 yıl
Yok aslında eskiden daha neşelilerdi melodilerim.
Örnek olması açısından
https://www.youtube.com/watch?v=DV61wTZc0nY
her şey değişiyor sonuçta... - +1 yıl
O zaman eskiden neşeliymişsin. Zaman sende gerçekten bir şeyleri değiştirmiş.
Var gibi bir şeylerim, beklentiye bağlı. Çok bir şeyler sayılmaz tabii ama benim için mühim şeyler
04 Yorumla- +1 yıl
Anlatmak ister misin peki?
- +1 yıl
Mühim olan tüm yaşadıklarımdır, her günüm, ağladıklarım, güldüklerim, düşündüklerim. Dışarıdan sıradan, hatta fazla sıradan gibi gözükecek bir hayatım var, dışarıdan kimseyi bilemeyiz tabii ki ama asıl yaşadıklarımız beynimizin içinde olanlardır, yoksa ona yaşanmışlık denmez bu şekilde bakarsak bir balıkla eşdeğerizdir. Düşüncelerimde öylesine yoğun öylesine fazla yaşıyorum ki, ondan bir başka insan çıkartabilirim adeta, o benim dostum, o benim, beni anlayan bana her şey olan. Ben kendimi bugün üzüldüm, dün şöyle oldu, bir yıl önce şöyle bir olay yaşadım diye anlatamam, yaşamış olmam değil anladıklarımdır hayat... Daha yazardım da, zaten sonu var mıdır ki acaba bilemiyorum?
Sende anlatmak istersen memnuniyetle okurum 🙂 - +1 yıl
Gerçekten çok güzel yazmış, anlatmışsın. Benim bu kadar hoş bir felsefem yoktur muhtemelen. Zaten öyle çok bir tecrübem de yok hayata dair. Ama başka insanların hikâyelerini ya da düşüncelerini okumayı seviyorum. Daha çok sevdiğim şeyse başka insanların hikâyelerine katılmak. Çünkü böyle olduğunda kendi hikâyesizliğimin içinde biraz olsun eğlenebiliyorum.
- +1 yıl
Bu davranışını çok takdir ettim, çok gelişmeye hatta fazlasıyla gelişmeye müsait birisin ve çok güzel bir yapıya sahipsin kesinlikle. Şuna inanıyorum ki seninde mükemmel bir hikayen var, hatta bundan eminim. Diğer insanlara baktığın dışarı gözden bir kendine baksan ne hikayeler çıkar inanamazsın. Başkalarının düşüncelerinden yeni şeyler öğreniyorken kendimizide tanımak gerekir, kendi düşüncelerimizi hayatımızı oluşturmamız gerekir. Yoksa eksik boş bir hayat yaşadığımız düşüncesiyle boş zamanalarda kayboluruz. Kendimizi tanımamızdaki en iyi yollardan biride bir duygu hissettiğimizde ona sarılıp sebebini anlamaya çalışmaktır, zihnimizi bazen biraz susturup kendiliğinden çıkan 'benliğimiz'in sesini dinleyip onu anlayıp ona inanmak ve söylediklerinden dolayı onu çok sevip değerli olduğunu hissettirmemiz gerekir. Başkalarının hayatlarında kaybolurken en çok buna ihtiyacımız vardır, kendimizi dinlemeye, kendimiz olmaya. Her insan öylesine değerli, öylesine hazinedir ki.. Misal çok ince camdan yapılmış değerli bir yapı, biz onun satıcılarıyız, başkaları için korur saklar, iyi sergilemeye çalışırız çünkü bir gelir elde ederiz bundan. Kazanç da diğerlerinin sevgisi, saygısı, bize hissettirdikleridir. Kimse gelmezse eğer değersiz görünür o yapı, zor olsa bile kırılması çok basittir, gözü dönmüş bir seyirci onu çok basit bir şekilde kırabilir. Onu değerli kılan sahiden diğer insanların biçtiği değer midir? Niye biz onun farkına varıp onu sırf böyle harika bir görsel, oluşum olduğu için sevmiyoruz ki. Önce kendimizi bilip, ona değer vermeliyiz, en önemli öğretici odur, en büyük hazinede. Övgülerin içinde ayrıca çok teşekkür ederim, gururum okşandı. Şimdi kendini farkedip, kendi hikâyene odaklanmanın zamanı...
Gizli Üye(18-24)+1 yılHikayemin sonunda aşık olmanın zorlama bir şey olduğunu çıkartıyoruz senin için özetledim
06 Yorumla- +1 yıl
Oooo çok ilgimi çekti ama şu an. Biraz daha detaylı anlatma imkanın var mı mesela?
Cevap sahibi+1 yılliseye geçince üst sınıflar bizi zorbalıyordu o zamanki en yakın arkadaşım onların sınıfından çocuğa aşık diye ben arkadaşlarıma genelde annelik yaptığım için onlara karşılık veriyordum. Arkadaşlarım sürekli aşktan sevgililerinden bahsediyorlardı. Bana anlattıktan sonra ayrılıyorlardı genelde düzgün olmadıklarını anlayıp hani o derece kötü kararlar veriyorlardı. Ben de bir gün kendi kendime ben neden hiç aşık olmuyorum kalpsiz miyim diye evde düşünürken buldum kendimi aklıma ilk okul aşkım geldi o da diğer sınıftaydı. Dedim kendi kendime ben de bundan hoşlanayım bunu gerçekten dedim bir bakayım deneyeyim. İlk okulda hep oynardık falan iyi çocuktu. Teneffüslerde görüyordum. Neyse bir şeyler hisseder gibi oldum. Sonra buna yazdım. Sevgilisi varmış. Ertesi gün okulda özür dilemeye gittim garip olmasın karşılaşmalarımız bir de gerçekten aşık değilim diye açıklama yapacaktım ben bunun sınıfına gittikten sonra her nasıl olduysa bir şey de demedim ama okulda bunun iki tane sevgilisi olduğu yayıldı. İki kişiyi yürütüyormuş... Kabak bana patladı bu bana omuz attı. Lise hayatım boyunca da arkadaşlarımın çöpçatanlıkları ve çift buluşmalarıyla geçti ama hiç aşık olmadım. En son mezuniyette de bununla karşılaştığımda tamamen görmezden geldim. Anlayacağın artık üniversitedeyim. Bana istek yollamış o yüzden anlattım. Önümde uzun bir aşık olmayacağım hayat var.
Cevap sahibi+1 yılSevgililerim oldu ama öylesine
- +1 yıl
Hımm anlıyorum. Ama bence buna inandığın için böyle oluyor. Ben mesela hiçbir zaman âşık olmayacağımı düşünürdüm. Hatta derdim ki zeki insanlar âşık olmaz. Biz âşık olmayacağız derdim kendime. Sonra noldu peki? Tabii ki âşık oldum. Ama hikâye burada biter sanıyor insan genelde. Fakat devamı var. Bu aşkım bir süre sonra son kullanma tarihine kadar olmak üzere her şeyiyle kullanıldı benim tarafımdan. Deli dolu bir aşktı ve yaşadım duygu bazında her şeyiyle. Bu şairlerin şiirlerine konu olan duygusal aşk var ya ondan bahsediyorum işte. Ama sonra bitti. Tükendi çünkü çok kullanılmıştı. O zaman şunu anlıyor insan aşk varsa bile platonikken var. Yaşanan bir aşk ne kadar uzun sürebilir? Hikâye burada bitmiyor ama. Benim aşkım bitse de ben bitti artık diye düşünmedim. Çünkü yeniden âşık olmak eğer arada yaşanan şey kötü bir şey değilse yani aşk kötü bir şeyden dolayı bitmediyse o kadar zor bir şey midir? Sevgi hâlâ varken aşk geri döndürülemez mi? Bence döndürülür işte. O yüzden bence aşk o kadar büyük bir şey değil. Sen de bir gün âşık olabilirsin sonra bu aşkın bitebilir ya da bir gün ya hiç âşık olmamışım ki sadece öyle sanmışım diyebilirsin. Bu aşka belli olmuyor kısacası. Çok kafa yormamak lazım o yüzden. Hatta isminde bir zehir var o kelimenin. Aşk demeyelim bundan sonra diyelim ki çok fazla sevmekti. Böyle bir şeyler işte...
Cevap sahibi+1 yılBiz ekranlarla büyüyen çocuklardık o yüzden hiçbir insanın doğal duygularla gelebileceğine inanmıyorum. Herkes çok oyalayıcı açıkçası erkeklerden sıkılıyorum. Ve anlattıklarında da aşık olup tükenme sebebinin gözünde büyütmen hayali sevmen olduğunu düşünüyorum. Büyük ihtimalle gerçek anlamda birbirinizle samimi değildiniz. Tabi yanılıyor da olabilirim. Yine de kimse kimseye açık değil
- +1 yıl
Bence karşılaştığın insanlar hep seni kırıp üzdüler. Ya da insanlara güvenmek istemeyen biriydin veya bilemeyeceğim bir şeyler var ama bir şekilde tamamen haklı olduğunu düşünmüyorum. Belki çoğunlukla evet fakat aradaki istisnaları yok sayıyorsun. Umarım birileri bir gün karşına çıkar ve tüm inancını hayatına olumlu olacak yönde yıkar geçer ve sana yepyeni bir dünyayı gösterir.
+1 yılHikayem var ve uzun ve bu hikaye hala devam ediyor 28 senedir
02 Yorumla- +1 yıl
Anlatmak ister misin peki?
- +1 yıl
burada herkesin görmesi gerekmiyor
+1 yılDoğduk, büyüdük, yaşlanıyoruz.
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle gerçekten. Her insanın hayatı zaten bir hikâyedir diyorsun başlı başına.
- +1 yıl
Aynen öyle.
+1 yılVar anlatiyim mi 😅
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yok hikaye falan bilmem ben
07 Yorumla- +1 yıl
Ay niye yahu? Doğup büyümüş olman hâlâ hayatta olman falan bile hikâye değil mi ki?
- +1 yıl
O zaman daha çok hikâye bilirsin. O kitabın içinde kim bilir ne hikâyeler vardır ya değil mi?
- +1 yıl
Öyleyse boş ver gitsin gerçekten de. Kafan rahat olur en azından.
- +1 yıl
Yoo aslında fazla sayılmaz. Ben de insanlara soruyorum işte o yüzden. Hoşuma gidiyor yaşanan ve yaşanmakta olan hikâyeler.
Var ama biraz uzun
04 Yorumla- +1 yıl
Anlatmak istersen sonuna kadar okurum, şüphen olmasınnn.
- +1 yıl
Buradan paylaşamaz mısınnn?
- +1 yıl
Canın sağ olsun. Cevap paylaştığın için teşekkür ederim yine deee.
- Kişilik & Karakter konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılBir sürü hemde..
013 Yorumla- +1 yıl
Süpermiş! Birini bizimle paylaşmaya ne dersin?
- +1 yıl
Mesela 3 sevgilim oldu şimdiye kadar. İkisi aldattı, biri eski sevgilimle denemeye kalkıştı.
- +1 yıl
Bir dakika-
Bu nasıl bir gariplik ya senin bir tane sevgilin oluyor ve eski sevgilinle seni aldatıyor. Yani aslında kızlardan hoşlanıyormuş öyle değil mi? - +1 yıl
Yav yok nereye gitti konu 😂 3 sevgilimden 2 tanesi başkalarıyla aldattı.
- +1 yıl
Ben üçüncüsünün ne yaptığını anlamadım zaten ikisi aldattı evet peki üçüncüsüne ne oldu tam olarak o niye bitti?
- +1 yıl
O da ikinci sevgilimin bende ne kadar büyük yaralar açtığını bile bile onun üzerinden denemeye çalıştı beni, hem de arkadaşının gazına gelerek yaptı bunu.
- +1 yıl
Çok üzücü ya... İnsanlar keşke kimseden tavsiye almasa ve keşke neyim doğru olup olmadığını görebilseler... İnşallah şu an daha iyisindir.
- +1 yıl
Tavsiye değildi onunki, tamamen arkadaşının gazına geldi.
Çokça yaralar açtılar ama geçip gittiler sonunda,
İyi olmak gerekti, yoktu başka şansımda,
Yine de fazlasıyla minnettarım onlara,
Farkında değiller ama çok şey kattılar bana..
#Hüseyince - +1 yıl
Oooo şairsin demek. Çok hoş bir dize bu. Umarım hayatta bundan sonra daha iyi insanlarla karşılaşırsın. En azından umarım bir kalpleri olur...
- +1 yıl
Estağfurullah, şairim denmez. Kendi halimde karalıyorum diyelim. Teşekkür ederim, umarım sende 😊🌸
- +1 yıl
Rica ederimmm:)) Ben de teşekkür ediyorum.
- +1 yıl
Eyvallah, iyi akşamlar 😊
- +1 yıl
Sana da iyi akşamalaar...
+1 yılÇok var
01 Yorumla- +1 yıl
Bu güzel bir şey mi peki?
1 yılÇok var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNapacan
06 Yorumla- +1 yıl
hiiiiç, öylesine sormuştum.
Cevap sahibi+1 yılVarr
- +1 yıl
Ne mutlu o hâldeee. Umarım güzel hikâyelerdiiir. Anlatmak ister misin?
Cevap sahibi+1 yılEvet ama buradan değil yanlişta anlama lütfen
- +1 yıl
O zaman sen de kalsın ben bu soru başlığına girip hikâye okumak isteyen olursa görebilsinler diye sordum birazcık da. Ama buradan paylaşmak istersen yanıtsız bırakmammm.
Cevap sahibi+1 yılYok sağolun
+1 yılÇok var konu söyle
06 Yorumla- +1 yıl
Aşk olur, hayat hikâyesi olur, intikam falan varsa o da olur. Anıları da dinlerim. Bir yıkılışın ya da bir yükselişin hikâyesini de dinleyebilirim. Ya da bir tecrübeyi içeren bir hikâye de olabilir aklına ne gelirse işte kısacası.
- +1 yıl
Aşk anlatayım o zaman
- +1 yıl
Ben bir kızı 13 yıl boyunca sevdim karşılık beklemeden çocuklu aşkı işte vazgeçemedik biz büyüdük büyüdükçe aşkım da büyüdü zaten ilk 9 yıl söyleyemedim içimde tutum 9 yılın sonunda söyledim olumsuz cevap aldım ona kırılmadım üzülmedim de açıkçası çünkü aşkım hala devam ediyordu ve ben onu seviyorum diye beni sevmesi de gerekmiyor bununda farkındaydım aradan geçen 2 sene sonunda bu bana yine sordu ben de hala aynı olduğunu ve duygularımın değişmedini söyledim buda hala beni arkadaş olarak gördüğünü söyledi ve 1 yıl aktif konuştuk ve daha sonra konuşmamız kesildi ve ben de artık bıraktım ona olan duygularımı kaybetmiştim çünkü anladım benlik değil di fikirler düşünceler farklı idi geç oldu ama anladım ve haftaya Pazar nişanlanıyor o kız
- +1 yıl
Hikâyeye bak beee! 13 yıllık kocaman bir hikâye gerçekten. Ama senin geç de olsa yine de fark etmiş olmana ve kendini bu sebeple üzmüyor olmana sevindim. En güzeli olsun senin için dilerim.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederimmm:))
+1 yılNe gibi istersin
014 Yorumla- +1 yıl
Hayat hikâyesi olur, aşk hikâyesi olur, toparlanma hikâyesi olur, intikam hikâyesi olur, aksiyonlu bir şeyler olur... Hikâye işte, yaşanmış ya da yaşanabilir olaylar ama romandan daha kısa.
- +1 yıl
TM aşk dersen ortaokul sonda kini anlatıyım kızla mektuplaşarak konuşuyorduk o aralar telefon yok ikimizde ben ona parfüm ler kolyeler yüzükler alıyordum neyse bir gün onların evlerinin yakınında buluştuk konuşurken babası yakalandı daha 13 14 yaşındayım neyse gördü vakit vallaha bayırdan aşşağıya sopayla kovalamıştı
- +1 yıl
Bu aşk olan
- +1 yıl
Güzel bir hikâyeymiş. Paylaştığın için teşekkür ederim. Tabii yakalanmanız kötü olmuş ama djdjjdhd yaşlar da küçük tabii umarım aşka küsmemişsinizdir bu hazin sondan sonra. Sevenler ayırılmıştır baba figürüyle diye yorumladım çünkü o yakalanışın ardından.
- +1 yıl
İntikam olarak ta ben bu yaz kahvede çalışıyordum saçlarım o zaman neyse girdiğim ilk günden bir şey demedim bana sen homoseksüel sın sen travestisin senin yolun topluk gibi alayı diyordu kahvannin sahibide tabiki neyse bı daha ki hafta yine aynı sı oldu bu sefer yetti dedim ben burada bulunduğum müddetçe bana lan bile denilmesini istemiyorum yoksa bedeli ağır olur dedim bunu dedikten sonra çıtlarını çıkartamadılar neyse bu dükyandan çıkmıştım ben cafe ye girdim neyse ordan çıkacağım son günde akşam beni aradı gel sana ihtiyacım ız var dedi neyse bende gittim keşke gitmeseydim dükyana adımımı attığım an o ilk günkü dedilkerini yine hepsi demeye başladı neyse bende baya sinirlenmiştim hani bıçak kemiğe dayandı bunun üstüne atladım direk adam 45 yaşında 90 kilo ben 18 yaşındayım 70 kiloyum bu kahvannin sahibi burada beni hiç kimse dövenemez hepsini deviririm diyordu tabi neyse bunun üstüne atladığım an yspıştım boğazına beni 2 3 kez yere yatırmaya çalıştı becerenedi bende en sonunda ayağın boşkuğuna vurunca dınk direk düştü en sonunda da ayağım boğazına sıkıştırdım iyice nefessis kakdı sonra bağrarak dedim dışardakikerde duydu bundan sonra geldiğimde huç bir şey duymaya cağım dedim hepinizin anasını bacısını dedim en sonundada kahvanrnin sahibine dedim istersen pes et yoksa sen mezara ben hapise dedim ve konuda burada kapandı
- +1 yıl
Daha çok var bende heyecan verici intikamlı şeyler
- +1 yıl
Sana öyle şeyler söylemeleri çok yanlış olmuş. Ama senin de böyle tehlikeli şeyler yapman çok korkutucu. Her ne olursa olsun suça karışma ihtimalin olacak kadar öfkelenme bir dahakine. Senden değerli değiller onların yanında çalışmaz başka bir yerde çalışırsın olur biter.
- +1 yıl
Yok ya ben ona sadece korku salmak amaçlı yaptım bir daha bulaşmasın diye yoksa ben bu zamanıma kadar karınca bile öldürmenişimdir
- +1 yıl
Ama sen yine de bundan sonra bir daha hiç böyle şiddete başvurduğun şeyler yapma. Gerek yok sonunda sen suçlu çıkarsın kendi hayatını da yakarsın. Hem bir de zarar vermiş olursun kendine. Gerek var mı bu insanlar için? Yok tabii ki. Dikkat et kendine.
- +1 yıl
Yakınlarım da öyle dedi ama daha olmaz zaten
- +1 yıl
Yarın olsunda sana çok şeyi anlatırım
- +1 yıl
Bak seni düşünüyorlar işte yakınların da öyle dediyse.
- +1 yıl
Bugünde ne var ki?
- +1 yıl
Ben yazarım 1 saat e
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler