Herkesin bir hikâyesi vardır ve bunu Allah yazar. Sana kalan yazılanı oynamaktır. Nefesim var şimdilik ve yalnızlığın içinde huzuru arıyorum. Bulamasam ne olur ki? Nasılsa kimse göremeyecek. Yalnızlık katıksızdır. Nerden mi biliyorum? Etrafında seninle sadece kendi dertlerini paylaşan büyük kalabalıklar varsa çok yalnızsın demektir. İşte bundan biliyorum. Bazen bir kişinin yokluğu binlerce kişinin varlığını siler.
Benim hikayem uzun soluklu degil aslinda. eminim benim tarihim kadar hicbir tarih tekerrur etmiyodur. Bazen gunes sira vermez kar'a , bazen kar birakmaz gunesi... Kendimi hapsetmeliyim sadece kendi dunyama. cunku inancim yok kendimden baskasina. Eli dışkı olan insanlar , elini temizlemek icin sacimi oksuyomus meger 😊 tabi bende aptalca bir tebessum beliriyo. ama dışkı bu... zamanla cikiyo kokusu.
O gunden sonra hep kisa sac , uzun sakal birakiverdim. sacima degil, neleri varsa ellerinde , sakalima sursunler ki ne mal oldugunu bileyim diye
Milyonlarca, hatta milyarlarca yıldır devam eden değişimin önemsiz bir parçasıyım. Varlığımın ya da yokluğumun içinde yaşadığımız bu evrende hiçbir önemi yok. Kimse bilerek ve isteyerek var olmaz, kimse bir yere ait değil, evren dahil var olan her şey ölecek.
Kısacası hikayeyi özet geçersek çıkan sonuç Sagopa Kajmer'in dediği gibidir. Deneyiminle deneye bir denek misin Sago? Gırtlağında halata bağlı sen binek misin Sago? Rüzgarın hızıyla savrulur sözün elaleme, Onların şamarlarında ezilen bir sinek misin Sago?
bir varmış bir yokmuş gibiyim işte.. biraz eksik biraz fazla.. sokak lambası gibiyim etrafıma ışık veren kimse tarafından fark edilmeyen.. hiçkimseyim hiçkimsesin hiçkimseler.. belkide birileri vardır biz farkında değilizdir.. her şeye inat hala ayaktaysak eğer bir gün fark edileceğizdir..
Ben kadere inanmam sansını kendin yaratırsın sükürler olsun harp akedemi okumak istedim Allah dilegimi kabul etti gecen yıl mezun oldum simdi ast teğmenim su an izindeyim bu sene mezun olsaydim olamazdim
Benim hikayem 3 sene once deli gibi asik oldugum kadin olup ruhuna taptigim kisinin baskasiyla yattigini twitterdan ogrendigim zaman bitti. Oyle bir acikli hikaye iste..
En İyi Cevaplar