iştahsız biri ne gibi şeyler yaparak kilo alabilir.bu kadar sürede mümkün mü?
mezuniyetim var zyıflıktan hiçbir şey olmuyo kilo almam lazım:(
mezuniyetim var zyıflıktan hiçbir şey olmuyo kilo almam lazım:(
basta kafana bısey takma ılla kılo alıcam dıe kendını sınırlama strestende alamayabılırsınn onunde koca 3ay var alabılırsın ben kılo alabılırım demelısın ...sabah ogle aksam olmak uzere 3 ogun duzenlı bı sekılde yemek ye ballı sut ıc sabah ve aksamlarıı bol bol meyve tuket ...sana ferrum hap onerırım bendde kullanıyorum hem kan yapıo hem ıstah acıo ..bende zayıfım ama 1 hafta kendımı tetıkledım yemek yıcem kılo alcam dıe aldım ama gerı verdımm :( sabah kahvaltısı onemlı bı ogun ben once kahvaltı yapmazdımm sımdı sırf kılo almak ıcın yapıorumm
İlk önce diyetisyene gitmelisin. Sana bir takım tahliller yapılacak. Sonrasında diyet ve piyasa da reçete ile alınan eczanelerde satılan beslenme solusyonları var. devlet ödüyor. eğer diyetisyen gerek görürse beslenerek 3 ayda 10 kilodan fazla kilo yu rahatlıkla alabilirsin.
hamurişi ye pilav makarna sonra üstüne soğuk su iç neden yanlar donsun diye sonra yıllar sonra eritmesi daha da zorlaşıyor
yaa dalga mı geçtin ciddi mi bu:D
Cevap
14Cevap
doktora git iştah açıcı ilaçlar iyi olur. ama şöyle birşey de duydum hatta gördüm bira insanın kilo almasını sağlıyormuş ama bunu doktor demesi daha iyi olur.
Vitaminler ve ek gıda takviyesi öneririm bide hamur işi yemeye özen göster löp löp götür :)
YAemeklerden sonra zorla bir kaşık daha var hatta kusacak noktsada olsanda 1 kaşık fazla yersen bir iki haftada bak neler olucak
mideni acman lazım
ben 2 ayda 8,5 kilo aldım sigarayı bıraktım düzenli sekse başladım herkes bu yüzdedir diyor:)
bilmem alınırsa bende alıyım :)2-3 kilo lazım banada nerden alıyoz
aslında artık alınr bunun ıcın cok basıt yontemler var
Ben sana bi program uygulayım 3 ayda bırak 10 - 15 kilo %100 garanti veriyorum alırsın.
bıldırcın yumurtasını tavsiye ederim günde 1 tane normal yumurtanın 4 kat besin değeri varmış içinde
kilo almak icin bol bol tatli ve hamurlu gidalar tuket,1 haftada 5 kilo!
diyetisyene gitmen lazım senin ciddi ciddi
sigarayı bırak kesin alırsın..
Benimle takıl alırsın. Köpek gibi yiyorum.
ya hangi arada yiyosun işin gücün yok mu.ben bi okula gitsem bütün gün yemek yemem
Her zaman. Yer,zaman farketmez.
burger ye işte müthiş sağlıksız :D
ya yiyorum da her gün mü yiyim şimdi para yetişmez ona:/
biraz ele gelecek:( giydiğimi biraz doldurmak istiiyorum
zor ama imkansız değil :/
bana kalsa bir ayda bile alınır
çözüm bulursan bana da haber vermelisin.
imkanı yok
alamazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar