İstediğim kiloya ulaşmak için 20 kilo vermem gerekli 🥺
27 Haziran 1 Eylül arasında 10 kilo vermek istiyorum çok zorlanmadan düzenli olarak dikkat ederek vermek istiyorum önerileriz var mı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İstediğim kiloya ulaşmak için 20 kilo vermem gerekli 🥺
27 Haziran 1 Eylül arasında 10 kilo vermek istiyorum çok zorlanmadan düzenli olarak dikkat ederek vermek istiyorum önerileriz var mı?
O kadar kısa sürede öyle bir kiloyu vermek biraz zor artı zararlı ama bende şu an diyet dönemindeyim bayağı vermeye başladım. İlk olarak akşam 19.00'dan sonra bir şey yememek gerekiyor, şeker ve beyaz un tüketmemen lazım (özellikle gluten, glikoz içerikli gıdalar) canın isterse de çok az. Günde en az 2.5 litre su içip elindeyse spor yapman gerekiyor onun dışında yemeği kararında yersen ciddi bir kilo kaybı yaşarsın.
Kesinlikle haklısın bu günden biraz dikkat ederek başladım yarın asıl gün düzeni oluşturmak niyet 10 ama 5 bile olsa mutlu olacağım bu süreç istediğim kiloya ulaşana kadar devam edecek bakalım sonuç nasıl gelişirse 🤷🏻♀️
İlk iki gün vücut şaşırıyor ama alışınca hiçbir şeyi gözün görmüyor ve gerçekten veriyorsun, hafif hissediyorsun.🙃
Ah bugün biraz onu yaşadık gibi ama günü iyi götürdüm asıl mühim olan yarın 😄
En zoru hep ilk gündür yarın çok daha başarılı olursun eminim ki😽
Ay umarım pes etmem ama hamlama yaşarım o net teşekkür ederim güzel görüşün için 😊
Rica ederim ilk günler normal olduğunu unutma ve asla pes etme🧏🏻♀️
Cevap
4Cevap
Azim olduktan sonra her türlü verilir, ama yapmak istediğin şeye bağlı kalmak çok önemli
Düzenli uyku
Sabah 1 saat yürüyüş
Yemeklerden 1 saat sonra 15 dk yağ yakımı hareketleri
Sağlıklı beslenme
Bu şekilde düşünüyorum zor ama yapılmayacak bir şey değil
Şeker hamurlu gıdalar tüketmeyeceğim
Kesinlikle niyet 10 ama 5 bile olsa bir şeyi başarmış olmanın mutluluğu olacak istediğim kiloya ulaşana kadar da bu durumu götürmeye niyetliyim
Öyle kesinlikle ama bu gün bile bazı şeyleri fark ettim ki hareketsiz kalmak çok kötü
Zor ama dene
Zararlı olmazsa
Veremezsineminim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?