kilo bakiminda sormuyom saglik acisinda
yürüsümü koşu bandı mı daha iyi ben yürüyüş yapiyom
yürüsümü koşu bandı mı daha iyi ben yürüyüş yapiyom
Temiz havada koşmak daha sağlıklıdır. Hem piskolik hem fizyolojik olarak da bu kanıtlanmıştır. Koşu bandında koştuğunuzda vücudunuz kendini soğutamaz ve daha çabuk yorulursunuz. Dışarıda hem doğayı izlemek , hem rüzgar sayesinde aşırı terlemeden kurtulmak mümkün
sağlık açısından diye bi soru sormak saçma olmuş biraz. 2'sinin de sağlık açısından bir sıkıntısı yok. Sadece koşarken temiz hava almak daha rahatlatıcıdır, daha yararlıdır.
senin profil resimler iyi saglikli agizda sigara
bana bacim demene gerek yok yasim 35 ilk okulu teyzen var burda
Tabiki de oksijen harcadığın temiz hava. Oksijeni ne kadar alırsan vucuduna yağ o kadar çok yakarsın. Nefes almayı vermeyi doğru yaparsan senden iyisi yok. İmkanın varsa açık hava.
sen doğru olanı yapıyorsun en guzelıdır temız havada bol bol temız oksıjenı cığerlerıne çekıyorsun : )
Cevap
7Cevap
koşu bandı sabit düzlem olduğundan sürekli yürünmesi halinde bilek kaslarının bazıları zayıfladığından ilerleyen zamanlarda ayak burkmaları artar. dışarıda koşmada hem engebe hem meyil olduğundan ayak bilekleri açısından daha sağlıklıdır.
Koşu bandında ne kadar yürüyebilirsin ki, mal gibi aynı yere bak dur... Çık gerdire gerdire derin derin yürü keyfine bak, manzara göre insan gör... Sen dediğimi yap :)
Tabiki açık hava daha iyi koşu bandını balkona al :D :D
temiz havada yürüyüş tabii ki. her şeyin doğalı sağlıklıdır
İkisi de yararlı. Hava soğuksa veya rahat edemiyorsan koşu bandı; parkta yürümeyi seviyorsan dışarda yürüyebilirsin.
tabikide temiz havada daha saglıklı cigerler acılır
Koşu bandı . Dışarda başına bir şey gelebilir.
disarda bi saat yürüyom güvenilir yerdeyim
Ciddiye almanı beklemiyordum , ne diyeceğimi bilemedim.. :D
en iyisi temiz havada dışarda yapılan bi yürüyüş
Temiz havada Yürüyüş en iyisi
yuruyus acık havada cok yararlıdır
temiz havada yürüyüs tabii
tabi ki temiz havada yürüyüş
kosmak kondısynu yuksek tutar
dışarda yürüyüş yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar