Uzunum ve Zayıfım?

Burdan sesleniyorum. Çok zayıfım. Neden? 18 yaşındayım, boyun 184, kilom 58-60 arası. Kilo alabilmek için evden çıkmıyorum, durum o kadar ciddileşti ki, evde sabahtan akşama kadar pc başında hareket etmeden oturuyorum (bu süre zarfında bilgisayar yazılımını öğrendim) dengesiz besleniyorum kendimi abur cubura verdim. Saati belli olmayan zamanlarda yemek yiyorum. Yani günde 3 öğünden fazla yiyorum. Bilmiyorum yediklerim boya mı gidiyo ya da metabolizmam mı hızlı? Kilo gerçekten benim için büyük bir sıkıntı heleki 184 boy olunca çok sırıtıyo. Sırık gibiyim. Evden çıkmadığım için kız arkadaşım bile terk etti. Artık pskolojik olarakta zayıfım ne yapıcam bilmiyorum, yaz geldi buharlaşıcam diye korkuyorum :D. Burası küçük semt doktora gittim. Dengeli beslen spor yap diyo. Ne bir plan veriyo nede bir liste. ben neye göre besleneyim ne spor yapayım? İnternetteki her bilgiyede güvenilmiyo. Kısacası: Bana bu konuda yardım edecek biri, hayatımı rayına sokacak biri var mı? Çok bilgisizim. Bende evden çıkıp hayat yaşamak istiyorum. YETTİ!
Uzunum ve Zayıfım?