Her seferinde kilo vermeye niyetlenip, çabucak pes ediyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Yaklaşık 1 yıl önce kendi çabalarımla 10 kilo vermiştim ama şu an 4 kilosunu geri aldım. Kilo vermek için hırs yapmam yeterli oluyor, o dönemde birinden çok hoşlanıyordum böylelikle kilo vermiştim. Şimdi ise o kadar istekli ve hırslı olamıyorum. En fazla 3-4 gün yediklerime dikkat edip spor yapıyorum ama sonra eski düzenime dönüyorum. "Amaan nasıl olsa kilo veremeyeceksin, ye gitsin." kafasında olduğumdan olsa gerek, olmuyor bir türlü.. Vermem gereken 23 kilo var ve ben kendimi çok çaresiz hissediyorum. Diyetisyene defalarca gittim ama verdiği liste bana uymuyor ne yazık ki. Yani öğrencilik işte bilirsiniz, ne kadar dikkat etseniz de pek uyamıyorsunuz. Bu arada yaşım 18, kilom 78. Bana neler önerirsiniz? Lütfen "Benim yazacaklarım ne işe yarayacak ki?" deyip geçmeyin, belki de bugüne kadar kimsenin söylemediği bir cümleniz bana etki edecek ve kilo vermemi sağlayacak, bilemeyiz:)
Her seferinde kilo vermeye niyetlenip, çabucak pes ediyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?