Kilo vermek istiyorum ama ne yapsam olmuyor. Artik kafayi yemek uzereyim. Yardimm lutfen?

Merhaba arkadaşlar öncelikle küçük bir ricam olucak. Saçma sapan gereksiz cevaplar vermeyin. Bu bir rica lutfen. Neyse konuya geceyim. Ben şu an 22 yasindayim 2010 yilinda 84 kilodum. Ve artik canima tak demisti. Cok karaliydim. Ve diyete basladim.. Tabi ilk aşamalar cok zordu sonra alistim. Yil olmustu 2013 artik 51 kiloydum. Cok mutluydum bir dunya kiyafetler aldim.. hersey cok guzeldi. Ama artik hic yemek yemez oldum sutle besleniyordum Resmen. Iyice gucumu kaybettim. Yataktan cikamaz oldum hep yatiyordum ve aarkadaslarimin israri uzerine gezmege ciktik. Eve donme saati geldi. Kapinin onunde arabadan indim ve isteee o korkunc an. Birden kendimi yere yigilmis bir vaziyette gozlerim bulanik gorur sekilde kafami o ani kaldirima carpma anını hissettim sadece. Gerisi hayal meyal. Arkadaslarimin bagirmasiyla babam cikmis zaten. Gerisini ben bilmiyorum arkadaslarimin anlattiklari. Hastane falan filan iste. sonuc: HHic yemek yememek. Babam artik zorla yedirmeye basladi. Eliyle yediriyodu 5 yasinda cocuk yedirir gibi. Sonra alistim tabi eski gunlerdeki gibi oyle bir yemek yemeye basladimki yil 2015 oldu ve ben 80 kiloyla subat ayini bitirdim. Ve ilginc olansa şu ben ilk baslarda nasil diyet yaptigimi hile hatirlamiyorum.
Kilo vermek istiyorum ama ne yapsam olmuyor. Artik kafayi yemek uzereyim. Yardimm lutfen?