Ya az önce ilaç içtim antibiyotik aniden kötü oldum nefesim daraldı nabzım hızlandı ama ilaçtan değil yani eminim nasıl geçecek bilmiyorum her ilaç içtiğimde böyle oluyor
44 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya az önce ilaç içtim antibiyotik aniden kötü oldum nefesim daraldı nabzım hızlandı ama ilaçtan değil yani eminim nasıl geçecek bilmiyorum her ilaç içtiğimde böyle oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu çok kötü bir şey ben de yaşıyorum ara ara ama ben duygusal boşlukta yaşıyorum Ya da çok kırılırsam yaşıyorum. Ama ben şöyle diyorum bu ağrı 10 dakika sonra geçecek. Ya da yanımda kağıt varsa o kağıdı üstünüz karalıyorum enerji çıksın diye ama çok kötü bir şey böyle fil oturmuş gibi hissediyorsun ölüyorsun gibi hissediyorsun ağlama krizi hissediyorsun
Oha cidden mesela nefes alamıyormuşsun gibi hissediyorsun aynı göğsünde taş oturuyor benim de aynı öyle oluyor nefes almak cok zor geliyor ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum kafam bosluğa düsüyorum gibi oluyo biriyle konuşmaya calısıyorum ama göğsümdeki yükten konuşamıyorum kafam bi ton senaryo üretiyor
Genellikle her gün değil sadece hastalandığımda veya biriyle kavga edip üzüldüğümde oluyor dışarda olmuyor evde tek kalınca oluyo bide aç kalınca susuzluktan flaan
Evet ve açıkçası ben o zamanlar sanaldaki insanları darlıyorum yazık günah ya onlara da çünkü gerçekteki arkadaşlarımla şey olmasın hani zarar vermek istemiyorum çünkü onlar panik diyor falan korkuyor Ben en azından hiç bana beni bilmeyen bir insan o halimi görsün istiyorum gibi
Evet bu bende de oluyor özellikle evde oluyor sosyal bir insanım zaten ama sosyal olmayınca böyle boşluğa düşünce oluyor telefon çok kullanınca falan oluyor birazcık da ilgi seviyorum sanırım ama otobüs de aşırı derecede oluyor amfi de oluyor dediğim gibi kendim kontrol edemediğim her şeyde birazcık oluyor
Evet ya bazen öyle ansızın geliyor ki tam unuttuğun zaman hatırlatıyor kendini
Birinin karşısında olunca belli etmemeye çalışıyorum öyleyken konuşmak cok zor anlatsam bile anlamayacaklar çünkü bunu yaşamadan kimse anlayamaz dışarıdan çok iyi görünsende için yanıyor çok kötü bi his
Bir de böyle tam yani seni o kadar etkiliyor ki yani krizler kötü ya özellikle Ben şu canım çıkmayacak gibi olmasından nefret ediyorum fil oturuyor kalkmıyor fili döveceğim artık jrjrjf
Evet cok zor oluyor bide geçse bile onun etkisi kalıyor yorgun halsiz düsüyorsun onunla baş ederken bisürü enerji harcıyorum yani shabsjjd
Evet ve o atakta kaygılı falan atağında neler yaşadığını bilmiyorsun ve karşındaki insana da mahçup oluyorsun sonra okuduğundaki yazılara bir bakıyorsun hani mesajlara bu ben değilim ulan diyorsun mgkfkf
Zaten o an otopilota bağlamış gibi oluyorum etkisi yarım saate geçmiyor o an bana ne dense yaparım veya anlamam öyle oluyo robot gibi shwbwhehw
Ay çok kötü ya bende de var bu arada bana arada istek atabilirsin bu konuda konuşabiliriz
Atıyorummm
Etrafındaki nesnelerin ne olduğunu anlamaya çalış rahatlatıyor. Örneğin şu an bir yatağın üstündeyim elimde ne var şu var gibi gibi
Tamam denicem sağol
Rica ederim konuşup rahatlamak istersen yaz dm den
derın nefes ve sakın kalmakla
Alamıyormuşum gibi hissediyorum ama
tatlım camı ac derın nefes almayı dene o anı unut farklı guzel seyler dusun
Ben ilaçsız atlattım
Nasıl atlattın
Anlatabilirşm ama özelimi yoruma dökmek istemem
Zorr
Ne zorrr