Hiç bi şey yokken, ansızın nefes almayı unutur gibi oluyorum. Ağlama krizi, Korku vs.
Nasıl kurtulurum bundan?
Nasıl kurtulurum bundan?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bende de bir süre vardı. Defalarca acil servise gittim ölüyorum diye. Evde tek başıma kalmaya korkuyordum. Kardiyoloji doktorum psikoloğa görün kalbinde sıkıntı yok dedi. Bir kaç psikologla görüştüm ama uyum sağlayamadık. En sonunda uyumlu bir psikolog buldum. Terapiye başladık. Dediklerini uyguladım. Atlattım çok şükür onun vesilesiyle. Şimdi rahatım. Hala daha görüşüyoruz arada bir. Artık istesen de panik atak geçiremezsin diyor öyle de oldu. Bisiklete binmek gibi. Kaygım artsa da panik atağa dönüşmüyor. Profesyonel bir yardımla düzeliyor. Boş yere hayatı zindan etmeye gerek yok.
öncelikle, üşenmeyip vaktini ayırıp uzun uzun yazdığın için teşekkür ederim.
Ben sen gibi hiç acil servise gitmedim.
Hep yanlızken yaşadım, Kimseyede belli etmedim. En yakınıma dahi söylemedim, Kaldıki hastahaneye gidip doktora psikoloğa söylicem.
Düşününce bile stres oluyorum.
Doğrumudur yanlışmıdır bilmem ama ben deerdini, üzüntüsünü, ağrısını sızısını kimseye belli etmeden yaşamam gerekiyormuş gibi büyütüldüm. Sanki söylesen zayıf gözükecekmişim, alay edilecekmiş gibi hiss etdim. Halada hayata böyle devam ediyprum
senin yazdığını ben söyıesem, Karşımdaki bana "Ağırlık kaldırmasan olmazdı, sağlıklı beslensen olmazdı"vs gibi çözüm odaklı değil sözde tavsiye içerikli boş yapma eserini okurdu
benim ne dediğimin ne önemi var? İnsan çevresindeki düşüncelerin kölesidir
maalesef bu söylediğin sadece fiziki özgürlük için geçerlidir. İnsan psikolojisi hiç bir zaman tam özgürlüğü benimseyemez
Maksatım tartışmak hiç olmadı zaten. Zamanını ayırıp soruma yanıt yazmışsın, yardımcı olmaya çalışıyorsun farkındayım. Ve bunun içinde teşekkür ediyorum. Ben sadece psikoloğa gidemeyeceğimi, bunun benim için zor olacağını anlatmaya çalışıyordum
Kurtulamazsın 1 senedir uğraşıyorum... Kaç kere kalp krizi sandım ambulans geldi gece hastaneye gittik sabahın köründe hastaneye gittim olmuyor yani ne yaparsan yap ilaçlar da fayda etmiyor çünkü ilaçlar anlık bryni susturuyor sonra devam ediyor bıktım bende nefes alamadığım zamanlar oluyor cama çıkıp zorla nefes alıyorum en zoru da kalp çünkü sol koluma yayılıyor ağrısı bazen sırtıma çeneme ve kalbime vuruyor ağrısı çok zor oluyor birden hızlanıyor 160a çıkıyor korkuyorum zorla sakinleştiriyorlar... Bide benim için en zoru yani bunlardan bile daha zor olan şey kafada kurma☹️Mesela birisi bir yere gidiyor ya aklımdan bin türlü kötü şey geçiyor ya bir şey olursa falan bunları düşünmekten ölüp ölüp diriliyorum☹️Bundan nasıl kurtulacam asıl bu çok kötü ya sen yine iyisin şükret sadece çarpıntın oluyormuş...
Cevap
4Cevap
anksiyetede olabilri mi
sanmiyorum
Al benden o kadar ya.
Ne kadar süredir?
Son 8-9 senedir böyleyim.
Doktora göründün mü
Doktora derdimi anlata bilmek benim için farklı bir dert oluşturacağı için Görünmedim
Allah'a sığınıp git bence.
Kaçarak
neyden? Nereye doğru?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?